- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.901
Doktorum normal olabilir dedi iki kere yumurtlamaBiri adeten 11. günü diğerinde adetin 20 . günüydü canım adetimde ikinci yumurtlamadan 14 gun sonra oldu yani geciklmeli adet oldum geçen ay ikinci yumurtlamayı yaşadığım icin
bu ay o zaman senin ayınBiri adeten 11. günü diğerinde adetin 20 . günüydü canım adetimde ikinci yumurtlamadan 14 gun sonra oldu yani geciklmeli adet oldum geçen ay ikinci yumurtlamayı yaşadığım icin
Nayıııırr nolaaamaz gidemezsiiinn..Canlar biri lütfen Nisan topiğini açabilir mi? ben bilsem ah açacağım da
Şu nalet iğnenin etkileri ne zaman geçiyor yahu.. çok bedbahtım ben de, belirtilerle doluyum ama tribe giremiyorumNe güzel herkes belirtilerini gebeliğe yoruyor iğne olunca (bu ay çatlatma oldu benim) belirtileriniz için gebeliktir diyemiyosunuz nasıl olsa iğnedendir diebi özendim şuan belirti yaşayanlara umarım tüm belirti yaşayanların gebelikle sonuçlanır
O zaman çalış boş durma :)))Maalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu
Valla elimde degil ki bugünde kabız var acaba belirti mi dedim kendimcestres yaptıkça adet olacağın varsa da gecikir aman aman
Batım yarın ve şu son 3 günüme bak kızO zaman çalış boş durma :)))
Hahaha koleksiyon yapıyoruz resmenAy evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecektestsiz olmaz yaa, bir wc kadar uzakta çünkü öğrenme ihtimali
kız hcg testi olmasınlar bunlar lh olduğuna eminsin dimiBatım yarın ve şu son 3 günüme bak kızvalla ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
Valla bu bariz yumurtlama görünüyor yada gebelik başka açıklaması yok. Ağlama kuzum gül ki güzel olsun. Ama teste göre çalışmayı da ihmal etmeBatım yarın ve şu son 3 günüme bak kızvalla ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
ahh keşke keşke öyle olsa, eminim canım çünkü aynı zamanda normal testte yapıyorum onlarsa bembeyazkız hcg testi olmasınlar bunlar lh olduğuna eminsin dimi
Ayy ben çok tecrübesizim bu konuda ilk denememŞu nalet iğnenin etkileri ne zaman geçiyor yahu.. çok bedbahtım ben de, belirtilerle doluyum ama tribe giremiyorum
Yok kuzu gün aşırı devamValla bu bariz yumurtlama görünüyor yada gebelik başka açıklaması yok. Ağlama kuzum gül ki güzel olsun. Ama teste göre çalışmayı da ihmal etme
olsun canım 2. yumurtalama varsa da şansın hala devam ediyorr değerlendir bu günleriii. inşallah güzel haberlerle gelirsin.ahh keşke keşke öyle olsa, eminim canım çünkü aynı zamanda normal testte yapıyorum onlarsa bembeyaz
Ovulasyon testi yaptım mı bugün yumurtlamaysa çatlama olması.lazimdi canımbu ay o zaman senin ayın
Ben geçen ay yasadim canım iki yumurtlamayıbu ay o zaman senin ayın
inşallah canım dua edinolsun canım 2. yumurtalama varsa da şansın hala devam ediyorr değerlendir bu günleriii. inşallah güzel haberlerle gelirsin.
yaptım kuzu yine bildiğin koyu iki çizgi çıktı Evet aynen dediğin gibi çatlama olması lazımdı olmadı o yüzden acaba çatlamada mı zorlanıyor yada ne biliyim aklım almıyor artıkOvulasyon testi yaptım mı bugün yumurtlamaysa çatlama olması.lazimdi canımakıntın nasıl
olsun yine de senin ayın olur ve güzel haberler alırsın inşallahBen geçen ay yasadim canım iki yumurtlamayıbu ay tek oldu doktor kontrolünde oldu zaten iğne falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?