- 16 Aralık 2021
- 192
- 88
- 48
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.921
havuç ye bol bol çatlamasına yardımcı oluyormuş.yaptım kuzu yine bildiğin koyu iki çizgi çıktı Evet aynen dediğin gibi çatlama olması lazımdı olmadı o yüzden acaba çatlamada mı zorlanıyor yada ne biliyim aklım almıyor artık
Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senedeBen de artık asla belirtileri sallamıcam. Ovü testi de yapmıcam adetin ikinci günü direk hastaneye doktor ne dedi o
İnsAllah canım hep beraber güzel haberleri aliriz inşallaholsun yine de senin ayın olur ve güzel haberler alırsın inşallah
Günde 3 tane havuçyaptım kuzu yine bildiğin koyu iki çizgi çıktı Evet aynen dediğin gibi çatlama olması lazımdı olmadı o yüzden acaba çatlamada mı zorlanıyor yada ne biliyim aklım almıyor artık
İnşallah bakalım. Aynen bu ara her gün pik diyeHay allah yaa.. sen gün aşırı değerlendirmeye devam et bari kuzum.. tek umudumuz kendini göstermeyen yumuşlar..
Kuzum belli değil fotoda ama sen gördüysen hissediyorsan vardır güzel düşünelim güzel olsunBelli olurmu bilmiyorum,inşALLAH hislerim yanıltmaz ya
bence kan vermelisinPazara kadar adet olmazsam kan mı versem yok yani normal testlerde çıkmıyor
ya ben övü'lere güvenemiyorum bi türlü, yumurtluyo görünüyosun evet de, ne bileyim inanasım gelmiyorMaalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu
ahahah iyidir test iyiEki Görüntüle 3018147 Bende evde test bulundurmuyordum ama kendimi bi anda trendyolda test bakarken buldum naptınız kızlar bana
ben kullandım canımMerhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
Belli olmaz kuzum herkes de farklı oluyor kiminde hcg hemen yükseliyor kiminde daha geç yükseliyorAy inşallah inşallahhh
Cumartesi yada yarın batım olabilir mi böyle bişii normalde çıkması gerekmiyormydu 12 gün içinde
Bakalımmm
Ben 5 ay önce kullanmıştım klomeni adetin 3. günü başladım 5 gün boyunca kullandım sonra yumurtalar istenen boyuta gelince ovitrelle çatlatma iğnesi oldun 2 ay kullandım ise yaramadi bendeMerhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
Kesinlikle canım ben belirtileri kendimizin çıkardığını düşünüyorum . Çünkü çok istiyoruz o yüzden beynimiz bizimle oynuyorrr. Olagana bırakmak en iyisi. Ovulasyonu bı kere yaptım stresi bana yetti hiç yapmiyorum artikk.duzenli ilişkide nasip olursa tutarzatenAnlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
mılletın dılıne dusme gibi düşünme, bıde ona stres yapma derim ben .Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
canım uzulmeeee, yenı demekkı minişin4,56 çıkmış kızlaw
bat 6 mart'tı değil mi, daha vakit var, umudunu yitirme4,56 çıkmış kızlaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?