- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.961
valla o günleri görelimde sadece bebişe yetcek kadar yesemde olurbacım ben tüp mideliyimistesem de yiyemem yani
bakalım hamile kalabilirsem neler olacak kilo almak yerine verecek miyim, aksine daha çok yiyesim mi gelecek yaşayarak göreceğiz
aynı fikirdeyimvalla o günleri görelimde sadece bebişe yetcek kadar yesemde olur
kan testi de vericen mi pazartesi canımPazartesi gunu de son testimi yapar olmazsa tıpış tıpış adeti bekler ordan da tup bebek topigine gecer bu insan kişisi.
Ovu testi de silik çıktı canım yapmıştımH Hello Kity canım bende gölge gördüm orda inşallah vardırelinde ovu testi varsa bide ondan patlat bizm için merak ettim nasıl çıkacak
Boğaz nerde ben orda zaten canımYa varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarol @hzlsel @NurSu-14Ocak
Canım yazamadım yoğundum giremedim buraya, Elinde varsa yarın bi tekrar et bakalımŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity @Ballgrill @HEYECANLIYIM Eflatun1Kelebek @NurSu-14Ocak ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
Ben ovu da hiç pik görmedim yani teste göre hiç yumurtlamamiş oluyorumbence kan vermelisin
ya ben övü'lere güvenemiyorum bi türlü, yumurtluyo görünüyosun evet de, ne bileyim inanasım gelmiyor
daha bırakmıyoruz seni regl olmadan gidemessin Nisan topiğine
Onlardan biri de benimHahahhgebelikten önce ye yiyebildiğimi çünkü gebelikte hormonlar okadar etkiliyomuşki öncesinde bayılarak yediklerini gebelik anında yiyemiyomuşsun çevrem hep böyle geçirdi hamileliğini
Ay içimden hiç test yapmak gelmiyo ya, FLO uygulaması demin uyarı verdi döngünüz başlayabilir diyeDur hele nereye gı Allah'tan ümit kesilmez
Vermeyecegim kuzum testle denerim. Varsa da o zamana kadar belli olur silik milik. Adete 10 gun lekelenmem oldu. Yerlesme kanamasiysa pzt belli olur zaten gidişatkan testi de vericen mi pazartesi canım
bende öyle olduğum ay hamile kalmıştımBen ovu da hiç pik görmedim yani teste göre hiç yumurtlamamiş oluyorum
Ama hamileyim
yumurtaların geliştiği için olabilir ağrı doktor kontrole çağırmadı mı?Ya ben adetin hemen bitiminde kulandim ve yumurtalarimda agri oluyo cok korkuyorum
Rabbim tekrar nasip etsin sağlıklaYaaaaa cok guzeellll, maşallaahhh
bunlara cok ınanıyorum ben
ılk asılamamda eve geldım ve uyudum ruyamda hamıleydım kızım olacaktı ama snra kanamam başlamıştı, oylede oldu kımyasal gebelık gecırdım ve tutunamadı .
Sende flo ya deseydin sus sen nerden bilecen diyeAy içimden hiç test yapmak gelmiyo ya, FLO uygulaması demin uyarı verdi döngünüz başlayabilir diye
heheeh biz kadınların en sevdiği şey öyle değil miBoğaz nerde ben orda zaten canımhemen gelirim
amın canımmm ınsalaaahhhRabbim tekrar nasip etsin sağlıkla
heheeh biz kadınların en sevdiği şey öyle değil miaman napalım ya
Evrene olumlu mesaj gönderiyorum aynen, uygulamaya diyorum hıhhh olmayacak işte bu ay boşuna beklemeSende flo ya deseydin sus sen nerden bilecen diye
Ay allah korusun...bende öyle olduğum ay hamile kalmıştımama dış gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?