- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.981
Hay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorumYa varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarolhzlsel @NurSu-14Ocak
Tabiki olmiycakEvrene olumlu mesaj gönderiyorum aynen, uygulamaya diyorum hıhhh olmayacak işte bu ay boşuna bekleme
Atar mısın canım çok mu silik çıktı acabaOvu testi de silik çıktı canım yapmıştıminşallah gercektir bu cizgi
hemen bırak o diyeti hamile olabilirsinHay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
Ennn nefret ettiğim şey yaaaYa varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarolhzlsel @NurSu-14Ocak
Diyet olayı çok zor yaHay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
amin canım çok teşekkür ederim. burda birbirimizi tanımadan kendi akrabamızdan yakınımızdan daha çok merhem oluyoruz birbirimizin sıkıntılarına... Allah razı olsun, birlikte güzel haberler almak nasip olsun inşallah <3Ne kadar düşüncesiz insanlar ya bu kadar olmaz öyle Allah’a havale ediyoruz ne çektiğimizi biz biliyoruz ama biraz düşünür insan ne dediğini karşıdaki kırlır mı alınır mı diye inşallah en yakın zamanda hamilelik haberi alıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
Evet canım bayağı silikAtar mısın canım çok mu silik çıktı acaba
MaşallahCordessa canım ben de 2 senedir diyetteydim 50 kilo verdim ama neden bu mide küçülmüyor o kadar kilo verdim verdiğimin üzerine hemen 6-7 kilo aldım ya ağlamak istiyorum
yarın gelirlerse bende hiç ikram yapmıcam çay çerez bittiEnnn nefret ettiğim şey yaaayaa sabahtan beri eminim koşturup duruyorsun, ben bazen bi gece önce yapıyorum bir sürü şey.. sen de yarın müsait değil de kız
50 kilo vermişsin vallahi tebrik ederim. Ben 1 kilo veremiyorumCordessa canım ben de 2 senedir diyetteydim 50 kilo verdim ama neden bu mide küçülmüyor o kadar kilo verdim verdiğimin üzerine hemen 6-7 kilo aldım ya ağlamak istiyorum
Fındık fıstık çıkarma bak dünya para, bisküvi kraker leblebi yeter çok bileyarın gelirlerse bende hiç ikram yapmıcam çay çerez bitti
Gün gün takip et bence HCG yi inşallah net görürüz ikinci çizgiyi hadi bakalımEvet canım bayağı silik
kızzzz bilgisayardan net gözüküyoooooo telefondan gözükmüyodu bu kadar ss atcam durEvet canım bayağı silik
canım bu bır gebenn gunlugunun testı mı ?Evet canım bayağı silik
sağol canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. yani ovü. testine çok güvenmemek lazımmış bitek ben yaşadım sanıyordumAy allah korusun...
Sanada çok geçmiş olsun...
Eşimin ileri hızı 0 di, morfoloji 2 ydi..4 ayda ileri hızını 49 a çıkarttık, morfolji 4 oldu ama demekki hala düşük kalıyor dölleyemiyor bilmiyorum artık nasibimizde yok galiba o değil nasıl soylicem onu düşünüyorum 2 aydır çok üzülüyorAynen öyle benden sonra evlenenlerin kimisi hamile kimisi doğuma çok az kaldı bende 2 senedir hep negatif görüyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama kırmızıları görünce insan uzuluyo isyan olarak degil ama neden diye geciyo icimden ama asla isyan etmiyorum hayırlısı diyorum olmasada vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum ama yıpratıcı bi surec tabi bu ayda olmazsa son kes doktora gidicem ondan sonra birakicam artık akışına olursa olur olmazsa napiim artıksizin belirli bi olmama nedeni varmı benim yok yani doktorlar öyle diyor basit kist oluyo sadece yumurta çatlamadigı icin oda adetle atiliyo diyo
Evet canım bayağı silik
Evet canım bayağı silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?