Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk denemem olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım oldu
Kilit nokta bu bence rahat olmak

Keçiboynuzu yediriyosun eşine dimi

Merhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
Adetin 3 üncu ya da 5 ncı günü başlanır duruma göre de doktor çatlatma iğnesi verir

Keçiboynuzu yediriyosun eşine dimi
İlacı var canım Antulus daha doğrusu vitamin takviyesi doktor verdi.. keçiboynuzunu yediremedim çok nadir muzun üstüne döküyorum onun dışında tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum hamurisinden yine aynı şekilde..Sürekli kuruyemiş meyve tüketimi yeşillik tüketimi ekstra bişey yapmiyorum

Hay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 öğün yiyorum. Dayananamam diyordum ama şimdilik çok iyiyim halsizlik falan yok tabi bunu aldığım vitaminlere bağlıyorum

Maalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum 3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu
piştt Nurum balım
Ben ovu da hiç pik görmedim yani teste göre hiç yumurtlamamiş oluyorum
Ama hamileyim
bak ne diyor gör görrr ovü testlere güvenmeee
Cordessa canım ben de 2 senedir diyetteydim 50 kilo verdim ama neden bu mide küçülmüyor o kadar kilo verdim verdiğimin üzerine hemen 6-7 kilo aldım ya ağlamak istiyorum
ne güzel vermişsin canım wala helal olsun dert etme 50yi veren 6yı da verir, stres çok büyük faktör kiloda. kendini strese sokma bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…