- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.001
Benimde ilk denemem olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım oldusağol canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. yani ovü. testine çok güvenmemek lazımmış bitek ben yaşadım sanıyordumhatta pik olmadı zaten gebelikte olmaz zaten diye kafam rahat takılmıştım belki de ondan oldu
Ben üçüzlere hamile kaldığımda ayni bu siliklikteydi adete iki gun kala. Kan verince de 98 cikmisti degerim :)) bence var kan verdin miEvet canım bayağı silik
kesinlikle ya kafan rahat olucak oda bende pek mümkün değilBenimde ilk denemem olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım oldu
Kilit nokta bu bence rahat olmak
Keçiboynuzu yediriyosun eşine dimiEşimin ileri hızı 0 di, morfoloji 2 ydi..4 ayda ileri hızını 49 a çıkarttık, morfolji 4 oldu ama demekki hala düşük kalıyor dölleyemiyor bilmiyorum artık nasibimizde yok galiba o değil nasıl soylicem onu düşünüyorum 2 aydır çok üzülüyor
Adetin 3 üncu ya da 5 ncı günü başlanır duruma göre de doktor çatlatma iğnesi verirMerhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
İlacı var canım Antulus daha doğrusu vitamin takviyesi doktor verdi.. keçiboynuzunu yediremedim çok nadir muzun üstüne döküyorum onun dışında tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum hamurisinden yine aynı şekilde..Sürekli kuruyemiş meyve tüketimi yeşillik tüketimi ekstra bişey yapmiyorumKeçiboynuzu yediriyosun eşine dimi
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 öğün yiyorum. Dayananamam diyordum ama şimdilik çok iyiyim halsizlik falan yokHay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
piştt Nurum balımMaalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu
bak ne diyor gör görrr ovü testlere güvenmeeeBen ovu da hiç pik görmedim yani teste göre hiç yumurtlamamiş oluyorum
Ama hamileyim
ne güzel vermişsin canım wala helal olsunCordessa canım ben de 2 senedir diyetteydim 50 kilo verdim ama neden bu mide küçülmüyor o kadar kilo verdim verdiğimin üzerine hemen 6-7 kilo aldım ya ağlamak istiyorum
Zaten yapamıyorum canım her sabah uyandığımda diyet yapacağım deyip daha kahvaltıda bozuyorumhemen bırak o diyeti hamile olabilirsin
MaşallahCordessa canım ben de 2 senedir diyetteydim 50 kilo verdim ama neden bu mide küçülmüyor o kadar kilo verdim verdiğimin üzerine hemen 6-7 kilo aldım ya ağlamak istiyorum
heh aferin doğumdan sonra yaparsınZaten yapamıyorum canım her sabah uyandığımda diyet yapacağım deyip daha kahvaltıda bozuyorum
AminnnDaha erken, silik çıkması çokkk normal.. ayy inşallah koyulaşsın amiiinn
Bende öyle yapıcam canım pozitif düşünelim pozitif olsunKuzum belli değil fotoda ama sen gördüysen hissediyorsan vardır güzel düşünelim güzel olsun
aynen haketmişleryarın gelirlerse bende hiç ikram yapmıcam çay çerez bitti
Sağol canım, 2 haftalıktan küçük muhtemelen. 3 haftadan büyükse 5 i geçiyormuş galiba. Doğru mu anlıyorumbat 6 mart'tı değil mi, daha vakit var, umudunu yitirme
betası kanda çok geç yükselenler var regl olana kadar umut var canım
Ovu testine o konuda güvenmiyorum pek ama hayırlısı bakalımGün gün takip et bence HCG yi inşallah net görürüz ikinci çizgiyi hadi bakalım
Pazar veya pazartesi yaparım canımCanım yazamadım yoğundum giremedim buraya, Elinde varsa yarın bi tekrar et bakalım
Bebişim bilgisayardan bakıyorum valla bariz çizgi varrrrrrrrrrrrrrEvet canım bayağı silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?