- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.061
Aralıklı oruç yaptım ben de ama bu sefer olmuyor niyeyse ama güzel kilolar gidiyor if el canım sen de inşallah bol bol verirsinBende aralıklı oruç yapıyorum, 2 öğün yiyorum. Dayananamam diyordum ama şimdilik çok iyiyim halsizlik falan yoktabi bunu aldığım vitaminlere bağlıyorum
İnşallah öyledir ama daha önce bir iki kez adetim böyle başladıİnşallah yerleşmediiirrr benimde bu ay şkinci ayım deniyorum dha yeni bittş regll bende haberler için erken
ya aslında gaza gelmemek kendine hakim olabilmek güzel, mesela ben şu an her haltı ama aklınıza gelebilecek her haltı belirti sayma potansiyeline sahibimBuna bile belirti diyemiyorum puffff
canım keçiboynuzunu çiğ mi yediriyorsun, kaynatıp kür mü yapıyorsun? ben kür yapalım diyorum ama eşim her gün çiğ tüketmek istiyorKeçiboynuzu yediriyosun eşine dimi
Kız öyle de daha önceki aylarda iki kez filan adetim böyle başladı o yüzden pek emin olamadım. Tabi en son Ekim ya da Aralık ayında olmuştu böyleAa heyecana bak buralar ısınmaya başladı
Sen benim geçen ayki halimsin o zamaya aslında gaza gelmemek kendine hakim olabilmek güzel, mesela ben şu an her haltı ama aklınıza gelebilecek her haltı belirti sayma potansiyeline sahibimBAT yaklaşsın hele sen o zaman gör beni
az önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demiİç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da
Yok canım aralıklı oruç ve sporla verdim nasıl oldu bilmiyorum ama blr istek bir azim geldi 2 senemi aldı tabi ama 120 kiloydum neredeyse niye daha önce akıl edemedim bilemiyorumMaşallahtebrikler nasıl verdin cnm ya ameliyat mı oldun?
Aynen canım ya kilo almayacak kadar yemeye çalışıyorum yoksa bir 5 kilo daha alırım hamile kalmadanheh aferin doğumdan sonra yaparsın
muhtemelenSen benim geçen ayki halimsin o zamarüzgar esse hamileyim diyordum
Canım tam zamanını bilemiyorum yerleşme kanamasının ama benim daha önce iki kez filan adetim böyle başladığı için korkuyorum aslında adet olucam diyeaz önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi
Sorma ya, kim trip atacak karışıyor bazen:)Aynen öyle erkegin nazlisi hiç çekilmiyor
kııızzz yerleşiyo mu seninki yoksaaaaaz önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi
değildir ya bende korktum şimdi varya elim ayağım titriyo çıkıyorum ben hava alcam azcık kötü oldumCanım tam zamanını bilemiyorum yerleşme kanamasının ama benim daha önce iki kez filan adetim böyle başladığı için korkuyorum aslında adet olucam diye
Hamile miyim henüz bilmiyorum ama memisler fena, memisler felaket,memislere el sürülmüyorPozitif olan bacılar size birşey soracağım. Benim diğer gebelik lerden hatırladığım en net belirti göğüs uçlarının aşırı acımasıydı kıyafet yada havlu falan değince yara gibi acıyordu ama ilk haftalarda mı yoksa daha ileri tarihte mi oluyordu onu hatırlamıyorum. O yüzden memişlerinize bi bakar mısınız acı var mı acı ?
Kuzum valla hepimize heyecan yaptırdın yaBebeklerim bu ovulasyon testi öylesine denemiştim nasıl çıkacak diye
Ay dur stres yapma hemen sakın ol. Etkilenmezsin bebiş varsa.değildir ya bende korktum şimdi varya elim ayağım titriyo çıkıyorum ben hava alcam azcık kötü oldum
yahu 16 gün önceden adet mi gelirmiş yapma etme bebiştir o anasına tutunuyoduuurrdeğildir ya bende korktum şimdi varya elim ayağım titriyo çıkıyorum ben hava alcam azcık kötü oldum
Kız ne bileyim. Akıl akıl gel peşime takıl. Bı ovu testi diye not dusseydim keşkeKuzum valla hepimize heyecan yaptırdın ya
Ay yerleşme kanaması bence buİç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?