Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaaaa ne güzel haber
ben de evlilere ne zaman hak tanınacak dye merak ediyodum
çok teşekkürler bilgi için
Valla bana dedi yapmalısınızz hele bi de ilk çocukmuş dedi kime sorsam bize kimse öyle bi testten bahsetmedi diyolar. Yeni yasaymış 27 aralıkta çıkmış

Valla bana dedi yapmalısınızz hele bi de ilk çocukmuş dedi kime sorsam bize kimse öyle bi testten bahsetmedi diyolar. Yeni yasaymış 27 aralıkta çıkmış
ya 27 aralıkta yasa çıktığını biliyodum hatta o dönem sadece yeni evlenecek çiftler dendi. ben de kızmıştım bizim ne günahımız var yaptıramıyoruz diye. şimdi sen yazınca baktım ilk doğum için evlilere de yapılıyo gibi bi haber göremedim yaa

İç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da

Valla kuzum ben doktora özellikle sordum ücretsiz mi diye, evet dedii. Nerde yaptırıcam dedim, yarın gelin burası yapıyo dedi sonuçta 1-2 hafta içinde çıkıyor dedi. Yarın bi asmye uğra sor bakalım hani ben bi şey demeden böyle dedi çünkü doktor

umutsuzluk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
helal kız sana
ay nolu yerleşme olsundu nolur lütfen çünküü

Sanırsam sende benim gibi şubatta başladın ilk denemelere di miii

piştt Nurum balım

bak ne diyor gör görrr ovü testlere güvenmeee

ne güzel vermişsin canım wala helal olsun dert etme 50yi veren 6yı da verir, stres çok büyük faktör kiloda. kendini strese sokma bacım
Sağ ol canım stres değil de motivasyonum hiç yok artık almasam yeter bana

helal kız sana

ay nolu yerleşme olsundu nolur lütfen çünküü
Benim daha önce de bı kaç kez adetim böyle başladı aslında pek emin değilim yerleşme olup olmadigindan. Adetimden tam 5 gün önce lekelenmem oldu arada

Birde afedersin cok özel olucak amaimkanın varsa sabahın erken saatlerinde birliktelik olsun o zaman spermler daha canlı oluyomus ben bunu baya bı kişiden duydum elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi üzme kendini uzuldukcevdtres yaptıkça iyice hem yumurtalıklar hem sperler etkileniyo aslında

Aa heyecana bak buralar ısınmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…