- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.021
evet ben öyle biliyorum ay 2 haftalık minnooşşSağol canım, 2 haftalıktan küçük muhtemelen. 3 haftadan büyükse 5 i geçiyormuş galiba. Doğru mu anlıyorum
Evet canimcanım bu bır gebenn gunlugunun testı mı ?
Diyet olayı çok zor yayapabilen varsa tebrik ederim
Maşallah
Sağ ol kuzum ya 116 kiloyu görünce ben ne yapıyorum böyle deyip kendimi hemen diyete soktum 65e kadar düştüm ama şimdi 72 filanım boyum kısa olmayınca bu kiloda fena değil ama daha fazla almasam hamileliğe kadar diye uğraşıyorum50 kilo vermişsin vallahi tebrik ederim. Ben 1 kilo veremiyorum
Kız ama bu ovulasyon testisilik görmesek inanacazzz
Sağol canım, negatif yazısını görünce biraz üzüldüm açıkçası. Doktor rahimde kalınlaşma var dedi. Adet tarihim gelmedi henüz. O yüzden umutlanmıştım. Ama daha 2 haftalıktan küçük. 3 haftayı geçince 5 i geçiyormuş. Doğru anladım değil miHer an Yükselebilir canım umudunu kırma
aynen canımmm bugün bize ziyafet varrraynen haketmişler
Ayyy umarım, annesi sevsin o minnoşuevet ben öyle biliyorum ay 2 haftalık minnooşş
olsunKız ama bu ovulasyon testi
kız bu mu silik
Canım oktormu dedi bu ilacın yanında herhangi birsey yemesin diye yoksa senmi yedirmiyon eğer doktor bişey demediyse zararlı olur gibisinden sen keciboynuzu pekmezi kabak çekirdeği muz bitter çikolata özellikle ovulasyon döneminde bence bolca yedir ınstangramda birgebeningünlügü sayfası var onu takip et gerekli bilgileri veriyoİlacı var canım Antulus daha doğrusu vitamin takviyesi doktor verdi.. keçiboynuzunu yediremedim çok nadir muzun üstüne döküyorum onun dışında tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum hamurisinden yine aynı şekilde..Sürekli kuruyemiş meyve tüketimi yeşillik tüketimi ekstra bişey yapmiyorum
nasıl yani gebelik değilmiydi oKız ama bu ovulasyon testi
Hangi testine baktın pcden. Çünkü son attığım ovulasyon testiBebişim bilgisayardan bakıyorum valla bariz çizgi varrrrrrrrrrrrrr
Yok arkadaş dedi ki ovulasyon denesene birde nasıl çıkacak bende o yüzden onu attım göstermek içinnasıl yani gebelik değilmiydi o
aaaaa ne güzel haberHanımlarrr ben bugün asm'ye gittim. Dedim gebelik düşünüyorum bir kan testi yaptırmaya geldim hani eksik vitamin falan varsa ilaç içeyim binde folik asit yazdırayım diye. Doktor dedi ki 27 aralıktan itibaren ilk doğumlarda ve ikinci evlilikler içinde geçerliymiş SMA testi varmış ücretsizmiş. Eşimden kan alacaklar onda pozitif çıkarsa bana da bakacaklarmış. Haberiniz olsun bilmeyenleriniz varsa eğer
Orda silik bı çizgi gördüm sanki
son attığına baktım canım.Ovü testi miydi? farketmedimBebişim
Hangi testine baktın pcden. Çünkü son attığım ovulasyon testi
işte benim boy kısa 60 kiloyumSağ ol kuzum ya 116 kiloyu görünce ben ne yapıyorum böyle deyip kendimi hemen diyete soktum 65e kadar düştüm ama şimdi 72 filanım boyum kısa olmayınca bu kiloda fena değil ama daha fazla almasam hamileliğe kadar diye uğraşıyorum
Kilo vermen zorsa almanda zordur senin daha güzel keşke bende öyle olsaydım
ama bazen ovü ile gebeliğini öğrenebiliyomuşsun adi bakalım hellomYok arkadaş dedi ki ovulasyon denesene birde nasıl çıkacak bende o yüzden onu attım göstermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?