Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyet olayı çok zor ya yapabilen varsa tebrik ederim

50 kilo vermişsin vallahi tebrik ederim. Ben 1 kilo veremiyorum
Sağ ol kuzum ya 116 kiloyu görünce ben ne yapıyorum böyle deyip kendimi hemen diyete soktum 65e kadar düştüm ama şimdi 72 filanım boyum kısa olmayınca bu kiloda fena değil ama daha fazla almasam hamileliğe kadar diye uğraşıyorum
Kilo vermen zorsa almanda zordur senin daha güzel keşke bende öyle olsaydım

Her an Yükselebilir canım umudunu kırma
Sağol canım, negatif yazısını görünce biraz üzüldüm açıkçası. Doktor rahimde kalınlaşma var dedi. Adet tarihim gelmedi henüz. O yüzden umutlanmıştım. Ama daha 2 haftalıktan küçük. 3 haftayı geçince 5 i geçiyormuş. Doğru anladım değil mi

Canım oktormu dedi bu ilacın yanında herhangi birsey yemesin diye yoksa senmi yedirmiyon eğer doktor bişey demediyse zararlı olur gibisinden sen keciboynuzu pekmezi kabak çekirdeği muz bitter çikolata özellikle ovulasyon döneminde bence bolca yedir ınstangramda birgebeningünlügü sayfası var onu takip et gerekli bilgileri veriyo

Hanımlarrr ben bugün asm'ye gittim. Dedim gebelik düşünüyorum bir kan testi yaptırmaya geldim hani eksik vitamin falan varsa ilaç içeyim binde folik asit yazdırayım diye. Doktor dedi ki 27 aralıktan itibaren ilk doğumlarda ve ikinci evlilikler içinde geçerliymiş SMA testi varmış ücretsizmiş. Eşimden kan alacaklar onda pozitif çıkarsa bana da bakacaklarmış. Haberiniz olsun bilmeyenleriniz varsa eğer
Bi de bana devletin karşılamadığı folik asitten yazmış. Sizce hangisini almalıyım? 55₺ gbi bi fiyatı vardı yazdığı ilacın. Devletin karşıladığı iyi derseniz eğer yarın onu yazdırmaya gideyim

aaaaa ne güzel haber
ben de evlilere ne zaman hak tanınacak dye merak ediyodum
çok teşekkürler bilgi için

işte benim boy kısa 60 kiloyum genetik özellikler kaderdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…