- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.181
Göğüs ağrısı zaten adet belirtisi aynı zamanda şişlik falan onu hep yaşıyoruz benim bahsettiğim en uçları onlar sütyen değince bile çok acıyordu örneğin duştan çıkınca bornoz değdiğinde çığlık atasım geliyordu. Ben sadece o kısmı soruyorum.Benim ağrıyor canim yanlara ve uclara doğru ve şişti damarlar belirginleşti koyulasti beyaz tenli olduğumdan belli oluyor çok, ama iki üç aydır prolaktin yüksekti benim her zaman hassasiyet oluyordu adete yakin o yüzden tam gebelik belirtisi diyemiyorum benim her zaman yaşadığım bi şey bugün daha iyi gibi biraz geçecek gibi duruyor
ay darısı başımıza kııızz reglim bitti 2. gününden bel ağrılarım başladı sanırsın 7 aylık gebeyimYa ben bu ay o kadar korktum ki 10. Gün lekelenmem oldu diye Allah korusun internetten baka baka kanser mi diye düşündüm o derece ümidim yoktu imkansız diyodum çünkü yumurtlama günüme denk geldi lekelenme biraz fazlaydı değerlendirmedim o yüzden yumurtlamayı bana imkansız geliyodu. Nerden bileyim reglmin bittiği gün tutmuş
dün ve önceki gün baya vardı bugün kupkuruAkıntın var mı canım peki
Kız morfolojisi çok iyi 1 tane bile olsa denk gelir sizin...Üst üste sıkıntı olmaz sizde.. bizim morfolji 4, büyük ihtimal yumurtayı dölleyemiyor hala biraz daha yükselir inşallah bu ay...kalitesi yüksek olmadığı için gün aşırı veriyor..Zaten morfolji 2 yken hamile kalsaydım bebek kesin dusucekti ya da sağlıklı gebelik olmayacağı için sonlandiraktim dedi..Bu ay düşük olma ihtimaline karşı progesteron vermişti ama gebelik olmadı önümüzdeki ay bakalım nolucazMorfoloji 90 ama sayı 2 milyoncuukk
kız bana bak imkan olsa bebiş için biz destek atalım ama kocansız olmazkahvelinin kahvesi eksik olurmu sencekocam olmasada olur ama kahvesiz asla
Canım sakin ol akışına bırak inşallah güzel haberler alacaksın kafanı dağıtmaya çalışevett ozaman ben bi ılık duş alayım kendime geleyim belki sakinleşirim
Adetinin 2.nci günü git hormonlara baksın duruma göre rahim filmine alıyorlar hemen almiyorlarHanımlar birşey danışmak istiyorum küçük bi yerde yaşıyorum doktorumdan memnun değilim bu ay klomen + ovitrelle kullandım ama olmadı adet olmak üzereyim. Ankara’da bi doktora gitcem sizce döngünün kaçıncı günü gitmeliyim? Mesela ilk günlerinde mi gitmeliyim hormonlara vs bakılsın diye yoksa aslında hsg çektirmek istiyorum ne zaman gitmem uygun olur çalıştığım için çok sık gidemem o yüzden doğru bir zamanda gitmek istiyorum
Teşekkür ederimAdetinin 2.nci günü git hormonlara baksın duruma göre rahim filmine alıyorlar hemen almiyorlar
Bende de klomen kist yaptıBen Letu kullanmıştım klomen kist yaptı. Bakalım bu ay ne vericek
Keciboynuzu deniyor musunuz canım morfolojiye cok iyi geldiğini söylüyolarKız morfolojisi çok iyi 1 tane bile olsa denk gelir sizin...Üst üste sıkıntı olmaz sizde.. bizim morfolji 4, büyük ihtimal yumurtayı dölleyemiyor hala biraz daha yükselir inşallah bu ay...kalitesi yüksek olmadığı için gün aşırı veriyor..Zaten morfolji 2 yken hamile kalsaydım bebek kesin dusucekti ya da sağlıklı gebelik olmayacağı için sonlandiraktim dedi..Bu ay düşük olma ihtimaline karşı progesteron vermişti ama gebelik olmadı önümüzdeki ay bakalım nolucaz
Benim de çok olmadı bu ay akıntım çok kafaya takmak istemiyorum açıkçası dediğin gibi akışına bırakacağız her şeyi düşüne düşüne en sonunda çıldıracağızay darısı başımıza kııızz reglim bitti 2. gününden bel ağrılarım başladı sanırsın 7 aylık gebeyimbittiği gün çalışmalara başladım boş bıraktırmıyorum hiç benim tarlaları
dün ve önceki gün baya vardı bugün kupkuruben de anlamadım, neyse çok takip etmiyorum öle şeyleri stres olmamak için, akışına saldım, olacağı varsa zaten olur naparsam yapayım
Ilk hamileigimde yasadim bunu. Kiyafet giyip çıkarmak eziyetti. Degdikce canım yaniyordu. 6.haftada olmustu bu durum bende.Gun gelmeden bu belirtinin olabileceğini sanmiyorum.Göğüs ağrısı zaten adet belirtisi aynı zamanda şişlik falan onu hep yaşıyoruz benim bahsettiğim en uçları onlar sütyen değince bile çok acıyordu örneğin duştan çıkınca bornoz değdiğinde çığlık atasım geliyordu. Ben sadece o kısmı soruyorum.
Yaa çok ilginç o zaman imkansız diye bir şey yok her türlü belirtiye açığız kızlarrrKızlar bu arada şu gebelik belirtileri o kadar değişken bir şey ki …
İnanması çok zor biliyorum ama benim ilk belirtim karnımda boydan boya beliren gebelik çizgimdi gecenin 2 sinde dayanamayıp eşimi uyandırmıştım ben Halis mi görüyorum yoksa karnımda kahverengi bir çizgi mi var diye
Çoğu kadında bu çizgi son aylarda oluşur fakat benim ilk gebelik belirtimdidaha sonra da ilk kaset testte ve ardından kanda çıkmıştı
heeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artıkKızlar bu arada şu gebelik belirtileri o kadar değişken bir şey ki …
İnanması çok zor biliyorum ama benim ilk belirtim karnımda boydan boya beliren gebelik çizgimdi gecenin 2 sinde dayanamayıp eşimi uyandırmıştım ben Halis mi görüyorum yoksa karnımda kahverengi bir çizgi mi var diye
Çoğu kadında bu çizgi son aylarda oluşur fakat benim ilk gebelik belirtimdidaha sonra da ilk kaset testte ve ardından kanda çıkmıştı
Kız sacmalama arkadas da demiş bak herkesin farklıheeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
heeer gün karnıma bakacaaaammm
heeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
Ben iş yerindeyim birazdan lavabo ya gidip bakacam hemenheeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
Keçiboynuzunu yiyemiyor midesi bulanıyor galiba yine zorlicam elimde kaşıkla peşinde kosucam..fsh için ilaç verir çok mühim bişey değil hemen düşer stres yapma..Olur sizin kafaya takmayın verdiği takviyeyi 3 ay düzenli kullansın bizimki 2 ay kullandı kızdı doktorlar neyseki değerleri yükselmişti şimdi düzenli alıyor bakalımKeciboynuzu deniyor musunuz canım morfolojiye cok iyi geldiğini söylüyolar
Evet aynen üroloji doktorumuz da aynısını diyor sayınız düşük ama bize bir tanesi yeter diyor ilaclar kullanıyoruz sayıyı artırmak icin umarım onlar morfolojiyle oynamazlar
Bana hersey normal diyolar ama gebelik olmadı daha dün gittim bence fsh yuksek ama sansıma asistan kaldı sadece o yorumladı doktorlar acil ameliyat gittiler simdi kendim icin napmalıyım bilemiyoree
Hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?