Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs ağrısı zaten adet belirtisi aynı zamanda şişlik falan onu hep yaşıyoruz benim bahsettiğim en uçları onlar sütyen değince bile çok acıyordu örneğin duştan çıkınca bornoz değdiğinde çığlık atasım geliyordu. Ben sadece o kısmı soruyorum.

ay darısı başımıza kııızz reglim bitti 2. gününden bel ağrılarım başladı sanırsın 7 aylık gebeyim bittiği gün çalışmalara başladım boş bıraktırmıyorum hiç benim tarlaları
Akıntın var mı canım peki
dün ve önceki gün baya vardı bugün kupkuru ben de anlamadım, neyse çok takip etmiyorum öle şeyleri stres olmamak için, akışına saldım, olacağı varsa zaten olur naparsam yapayım

Hanımlar birşey danışmak istiyorum küçük bi yerde yaşıyorum doktorumdan memnun değilim bu ay klomen + ovitrelle kullandım ama olmadı adet olmak üzereyim. Ankara’da bi doktora gitcem sizce döngünün kaçıncı günü gitmeliyim? Mesela ilk günlerinde mi gitmeliyim hormonlara vs bakılsın diye yoksa aslında hsg çektirmek istiyorum ne zaman gitmem uygun olur çalıştığım için çok sık gidemem o yüzden doğru bir zamanda gitmek istiyorum

Morfoloji 90 ama sayı 2 milyoncuukk
Kız morfolojisi çok iyi 1 tane bile olsa denk gelir sizin...Üst üste sıkıntı olmaz sizde.. bizim morfolji 4, büyük ihtimal yumurtayı dölleyemiyor hala biraz daha yükselir inşallah bu ay...kalitesi yüksek olmadığı için gün aşırı veriyor..Zaten morfolji 2 yken hamile kalsaydım bebek kesin dusucekti ya da sağlıklı gebelik olmayacağı için sonlandiraktim dedi..Bu ay düşük olma ihtimaline karşı progesteron vermişti ama gebelik olmadı önümüzdeki ay bakalım nolucaz

Adetinin 2.nci günü git hormonlara baksın duruma göre rahim filmine alıyorlar hemen almiyorlar

Kızlar bu arada şu gebelik belirtileri o kadar değişken bir şey ki …
İnanması çok zor biliyorum ama benim ilk belirtim karnımda boydan boya beliren gebelik çizgimdi gecenin 2 sinde dayanamayıp eşimi uyandırmıştım ben Halis mi görüyorum yoksa karnımda kahverengi bir çizgi mi var diye
Çoğu kadında bu çizgi son aylarda oluşur fakat benim ilk gebelik belirtimdidaha sonra da ilk kaset testte ve ardından kanda çıkmıştı

Keciboynuzu deniyor musunuz canım morfolojiye cok iyi geldiğini söylüyolar
Evet aynen üroloji doktorumuz da aynısını diyor sayınız düşük ama bize bir tanesi yeter diyor ilaclar kullanıyoruz sayıyı artırmak icin umarım onlar morfolojiyle oynamazlar
Bana hersey normal diyolar ama gebelik olmadı daha dün gittim bence fsh yuksek ama sansıma asistan kaldı sadece o yorumladı doktorlar acil ameliyat gittiler simdi kendim icin napmalıyım bilemiyoree
Hayırlı haberler inşallah

Benim de çok olmadı bu ay akıntım çok kafaya takmak istemiyorum açıkçası dediğin gibi akışına bırakacağız her şeyi düşüne düşüne en sonunda çıldıracağız

Ilk hamileigimde yasadim bunu. Kiyafet giyip çıkarmak eziyetti. Degdikce canım yaniyordu. 6.haftada olmustu bu durum bende.Gun gelmeden bu belirtinin olabileceğini sanmiyorum.

Yaa çok ilginç o zaman imkansız diye bir şey yok her türlü belirtiye açığız kızlarrr

heeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
heeer gün karnıma bakacaaaammm

Kızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa

Keçiboynuzunu yiyemiyor midesi bulanıyor galiba yine zorlicam elimde kaşıkla peşinde kosucam..fsh için ilaç verir çok mühim bişey değil hemen düşer stres yapma..Olur sizin kafaya takmayın verdiği takviyeyi 3 ay düzenli kullansın bizimki 2 ay kullandı kızdı doktorlar neyseki değerleri yükselmişti şimdi düzenli alıyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…