Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahaaa! bakacağım birşey daha çıktı
Kız sacmalama arkadas da demiş bak herkesin farklı günün gelmesini bekle
bananeee herkes farklı belki ben aynıyım herşeye bakıcam herşeye

heeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
heeer gün karnıma bakacaaaammm
Bir bu eksikti durup durup göbüşümü açar izlerim

Sivilce bende de çıktı ya normalde regl günü olurdu daha on gün var belirti sayılır mı acaba

İlac falan vermedi desem gel asılama yapalım dedi ama 5 milyonun altındaki sperm değerlerine asılama yapılmıyor normalde tutmayan asılamada nasıl tutacak diyee asistana denk gelişimin azizliği internette baktım hayıt tohumu vs demişler ondan yapmayı dusunuyorum
Takviye gibi değil bizimkiler ama tabiki düzenli kullanıyoruz doktorumuz hormonlarıyla oynadı onceki doktorlar takviye veriyordu gönderiyordu bunun tedavisi cok farklı cok ilgimi cekiyor saglıkcı oldugum icin
Keciboynuzu özü var sıvı sekilde bir tatlı kaşığı gunde yeniyor onu tahinle birleştirip yedir olmadı

Manyaksın deliii herkese senin enerjinden lazım
ay çok tişikkirliirrrr utandırıyorsunuz beni
wala ben sosyal hayatta nasılsam burda da böleyim zaten hep çatlak derler bana jshsjshsjs normal değiliz
Ya ben zaten kesin hamileyim karın şişkinliğim tavan yaptı geçen hamilelikte de böyleydim eğer hamile değilsem çok şaşıracağım ve bir daha belirti filan aramayacağım
yoo hamilesin belirtiler ortada hatta hepimiz hamileyiz çünkü neden olmayalım

Hayıt otunu 3 ay kullandım etkisini görürsün muhakkak adet düzensizliğinede iyi geliyor her ay sabah akşam içmiştim 15 gün boyunca

Kızlar bence en önemli belirti ateş basması öyle bi sıcaklık basmıştı sanki birisi vücüdumu ateşe vermişti gibi sonra hamile olduğumu öğrendim
bu belirtiye bayıldım ben ameliyattan sonra donangiller çetesine katıldım çünkü eller ayaklar buuz ötesi sanki kan girmiyor ölü mübarek
bi gün üşümem biter de yanarsam buraları da ateşe veririm heyecandan

Ilk hamileigimde yasadim bunu. Kiyafet giyip çıkarmak eziyetti. Degdikce canım yaniyordu. 6.haftada olmustu bu durum bende.Gun gelmeden bu belirtinin olabileceğini sanmiyorum.
Benimkiler büyüdü en küçüğü 5 yaşında o yüzden unuttum işte ne zaman başladığını adet belirtisiden farklı bir tek o geliyor aklıma yoksa bende sabah mide bulantısı bile oluyor günüm yaklaşınca

Ya ben zaten kesin hamileyim karın şişkinliğim tavan yaptı geçen hamilelikte de böyleydim eğer hamile değilsem çok şaşıracağım ve bir daha belirti filan aramayacağım
Yaaa benimde şişliğim var ya göbeğim çıktı resmen ayna da bakıp bakıp gülüyorum karnıma beş aylık hamile gibi şiştim senin bat ne zaman dı kuzum

Yaaa benimde şişliğim var ya göbeğim çıktı resmen ayna da bakıp bakıp gülüyorum karnıma beş aylık hamile gibi şiştim senin bat ne zaman dı kuzum
hayat su arkadaşımm seni geçen ay ki topikten tanıyrum çatlatma i. olmuştun bu ay yaptırdın mı balım :) ben bu ay oldu ama negatifim.

canım selam ; ilacı ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl içtin yardımcı olur musun
Canım doktor söyluyor başlaman gereken tarihi benim 14.ncu günümde verdi. Sabah akşam içtim 10 gün boyunca..Bebek varsa tutunmasını sağlıyormuş, yoksa adeti söktüruyormuş.

Şereflikoçhisar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…