Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
lekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştım bana göre lekelenme demek yerleşmesi demek

Benm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.

Karşılıyordu ama fark alıyor 20 TL gibiydi galiba..Doktor ultrason da yumurtalıklarina bakıp ona göre hesaplayarak başlangıç tarihini verir. Düşük sebeplerin araştırıldı mi peki
düşük derken şu şekilde , 2 sene önce bir dış gebelik geçirdim . Gecen ayda klomen +ovitrelle kullandım reglim gecikti ama kimyasal oldu bugn kanamamın 3. günü dr femara kullan günde 2 kez 7 gün sonra kontrole gel dedi. Bende araştırdım bu ilacı rahim kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o sebeple kullanmak istiyorum

Evet bu gercektenn tam bir belirti ydi. Ben 7 haftalikken öğrendim cunkubu ne bicim acı, bi test yapayım dediydim.Gogus dolgunlugundan cok apayri birsey.
Benim bugün test negatif çıktı Bata 2 gün var acı olmadığına göre bebe de yoktur diye bitki çayı falan içiyordum metabolizma hızlandıran o yüzden aklıma geldi sizlere bi sorayım dedim. Kırmızılar gelene kadar temkinli davranmaya devam etmeli bu durumda folik asitim de kayboldu zaten

Benimde bat 9 ya da 10 mart ama şişlik nerdeyse bir haftadır var bende tartıda bile farkettim umarım bebiş tir artık yaa
Ay senin az kalmış önce senin güzel haberini alalım canım ne zaman test yapacaksın

Canım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlere

Ben ovu testinde yumurtlama pik görüyorum ama nedense fsh 9 cıktı işte anlamadım
9 çok kötü bir değer değil ki düşürülebilir. İçini ferah tut o konuda. Benim 22 çıktı ama amh 3,84 olduğu için doktorum düşürürüz dedi, bir türlü yumurtlama olmuyordu. Doktorum bi dahaki aya hsg çekil gel tedaviye başlayalım dedi. Ben de ilaçla tedaviden önce evde kendim bitkisel bi şeyler deneyeyim dedim. Zaten 3 aydır adet olmuyordum hayıta başladım geçen ay adetim harika söküldü inanılmaz rahatladım sonra da ilk kez yumurtlama gördüm şubatın 25’inde. Değerlendirdim o günleri, inşallah tutmuştur ben hayıta bağlıyorum tamamen

Çok soru sordum kusura bakma ama gebelik testin pozitifmi çıktı nasıl öğrendin gebe olduğunu
Olur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.

Canım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlere
Hayırlısı olsun canım inşALLAH Nisan topiğinde hayırlı haberlerini alırız,adet bitince denemeye devamm

lekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştım bana göre lekelenme demek yerleşmesi demek
Adet gordum goreli omrum hayatimda boyle tam ara bir tarihte hic lekelenmem olmamisti. O yuzden heyecanlanmistim ve test yapma geregi duydum. Evde kaset testlerden vardı. Erken gebelik mi yapsaydim acaba. E yerlesme degilse ne ki bu vallaha kafam yoruldu

Benm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.
aslında geçen ay hormon tahlillerim yapıldı ama doktora hiç güvenmiyorum çok ilgisiz bi sürü şeye bakılmamış olabilir. benim zorumla hormon testi istiyorum diye prolaktin e2 lh fsh tsh bakıldı prolaktin yüksek çıktı. asıl amacım hsg çektirmek

Yerleşmeden 4 gün sonra test yapın yazıyo internette daha batımada 5 gün olduğu için negatifi görüp üzülmemek için bekliyorum ama bi yandanda içim içiyo yiyo bide belirti olarak aşırı gaz ve şişkinlik problemim var ama kendimi hamile olarak görüp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum bi yandan

Aklımda deli sorular normalde adetim 7 gün sürer ama Şubat'ta 3 gün kanamalı ve 6 gün lekelenme şeklinde toplam 9 gün oldu acaba bu yunrtlamayı etkiledide ondanmo testte çıkmadı ki

Aynen yarın giderim hastaneye hakkımızda hayırlısı olsun. Siz test yaptınız mı sonucunuz nedir
Ben bugün yaptım,2. Çizgi beyaz şekilde çıktı hiç daha önce görmemiştim bu testte ama resimlerde vs falan belli olmuyo sadece gözle görülüyo,bakalım bat günümü bekliyorum 7 Mart

Ben her ay düzenli adet görüyorum canım ovu testinde pik de oluyor ama değerim neden böyle cıktı anlamadım doktorda güzel bir sekilde anlatmadı o yuzden bir iki ay sakince beklicem
İnşallah bebegin seninledir tutunmustur sana sımsıkı

Böyle sürekli kafanızda düşüneceğinize testinizi yapın. Negatif görsenizde üzülmeyin ama çünkü batınıza daha var.

Kirpik karışımına hamilelik belirtisi diyorlar canım hadi insaAllah bata kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…