- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.241
Bendede kanama oldu tuvalette peçeteye silince farkettim adet ağrımda yok regliye 5 gün varBenim daha önce de bı kaç kez adetim böyle başladı aslında pek emin değilim yerleşme olup olmadigindan. Adetimden tam 5 gün önce lekelenmem oldu arada
lekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştımCok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
Benimde bat 9 ya da 10 mart ama şişlik nerdeyse bir haftadır var bende tartıda bile farkettim umarım bebiş tir artık yaa13 Mart canım senin ne zamandı şişlik adetten bu kadar önce olmaz bence bunlar hep işaret
Benm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.Hanımlar birşey danışmak istiyorum küçük bi yerde yaşıyorum doktorumdan memnun değilim bu ay klomen + ovitrelle kullandım ama olmadı adet olmak üzereyim. Ankara’da bi doktora gitcem sizce döngünün kaçıncı günü gitmeliyim? Mesela ilk günlerinde mi gitmeliyim hormonlara vs bakılsın diye yoksa aslında hsg çektirmek istiyorum ne zaman gitmem uygun olur çalıştığım için çok sık gidemem o yüzden doğru bir zamanda gitmek istiyorum
düşük derken şu şekilde , 2 sene önce bir dış gebelik geçirdim . Gecen ayda klomen +ovitrelle kullandım reglim gecikti ama kimyasal oldu bugn kanamamın 3. günü dr femara kullan günde 2 kez 7 gün sonra kontrole gel dedi. Bende araştırdım bu ilacı rahim kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o sebeple kullanmak istiyorumKarşılıyordu ama fark alıyor 20 TL gibiydi galiba..Doktor ultrason da yumurtalıklarina bakıp ona göre hesaplayarak başlangıç tarihini verir. Düşük sebeplerin araştırıldı mi peki
Benim bugün test negatif çıktı Bata 2 gün var acı olmadığına göre bebe de yoktur diye bitki çayı falan içiyordum metabolizma hızlandıran o yüzden aklıma geldi sizlere bi sorayım dedim. Kırmızılar gelene kadar temkinli davranmaya devam etmeli bu durumda folik asitim de kayboldu zatenEvet bu gercektenn tam bir belirti ydi. Ben 7 haftalikken öğrendim cunkubu ne bicim acı, bi test yapayım dediydim.Gogus dolgunlugundan cok apayri birsey.
Ay senin az kalmış önce senin güzel haberini alalım canım ne zaman test yapacaksınBenimde bat 9 ya da 10 mart ama şişlik nerdeyse bir haftadır var bende tartıda bile farkettim umarım bebiş tir artık yaa
Canım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlereHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
9 çok kötü bir değer değil ki düşürülebilir. İçini ferah tut o konuda. Benim 22 çıktı ama amh 3,84 olduğu için doktorum düşürürüz dedi, bir türlü yumurtlama olmuyordu. Doktorum bi dahaki aya hsg çekil gel tedaviye başlayalım dedi. Ben de ilaçla tedaviden önce evde kendim bitkisel bi şeyler deneyeyim dedim. Zaten 3 aydır adet olmuyordum hayıta başladım geçen ay adetim harika söküldü inanılmaz rahatladım sonra da ilk kez yumurtlama gördüm şubatın 25’inde. Değerlendirdim o günleri, inşallah tutmuşturBen ovu testinde yumurtlama pik görüyorum ama nedense fsh 9 cıktı işte anlamadım
Olur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.Çok soru sordum kusura bakma ama gebelik testin pozitifmi çıktı nasıl öğrendin gebe olduğunu
Hayırlısı olsun canım inşALLAH Nisan topiğinde hayırlı haberlerini alırız,adet bitince denemeye devammCanım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlere
Adet gordum goreli omrum hayatimda boyle tam ara bir tarihte hic lekelenmem olmamisti. O yuzden heyecanlanmistim ve test yapma geregi duydum. Evde kaset testlerden vardı. Erken gebelik mi yapsaydim acaba. E yerlesme degilse ne ki bu vallaha kafam yoruldulekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştımbana göre lekelenme demek yerleşmesi demek
aslında geçen ay hormon tahlillerim yapıldı ama doktora hiç güvenmiyorum çok ilgisiz bi sürü şeye bakılmamış olabilir. benim zorumla hormon testi istiyorum diye prolaktin e2 lh fsh tsh bakıldı prolaktin yüksek çıktı. asıl amacım hsg çektirmekBenm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.
Aynen yarın giderim hastaneye hakkımızda hayırlısı olsun. Siz test yaptınız mı sonucunuz nedirHayırlısı olsun canım inşALLAH Nisan topiğinde hayırlı haberlerini alırız,adet bitince denemeye devamm
Yerleşmeden 4 gün sonra test yapın yazıyo internette daha batımada 5 gün olduğu için negatifi görüp üzülmemek için bekliyorum ama bi yandanda içim içiyo yiyo bide belirti olarak aşırı gaz ve şişkinlik problemim var ama kendimi hamile olarak görüp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum bi yandanOlur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.
Ben bugün yaptım,2. Çizgi beyaz şekilde çıktı hiç daha önce görmemiştim bu testte ama resimlerde vs falan belli olmuyo sadece gözle görülüyo,bakalım bat günümü bekliyorum 7 MartAynen yarın giderim hastaneye hakkımızda hayırlısı olsun. Siz test yaptınız mı sonucunuz nedir
Ben her ay düzenli adet görüyorum canım ovu testinde pik de oluyor ama değerim neden böyle cıktı anlamadım doktorda güzel bir sekilde anlatmadı o yuzden bir iki ay sakince beklicem9 çok kötü bir değer değil ki düşürülebilir. İçini ferah tut o konuda. Benim 22 çıktı ama amh 3,84 olduğu için doktorum düşürürüz dedi, bir türlü yumurtlama olmuyordu. Doktorum bi dahaki aya hsg çekil gel tedaviye başlayalım dedi. Ben de ilaçla tedaviden önce evde kendim bitkisel bi şeyler deneyeyim dedim. Zaten 3 aydır adet olmuyordum hayıta başladım geçen ay adetim harika söküldü inanılmaz rahatladım sonra da ilk kez yumurtlama gördüm şubatın 25’inde. Değerlendirdim o günleri, inşallah tutmuşturben hayıta bağlıyorum tamamen
Böyle sürekli kafanızda düşüneceğinize testinizi yapın. Negatif görsenizde üzülmeyin ama çünkü batınıza daha var.Yerleşmeden 4 gün sonra test yapın yazıyo internette daha batımada 5 gün olduğu için negatifi görüp üzülmemek için bekliyorum ama bi yandanda içim içiyo yiyo bide belirti olarak aşırı gaz ve şişkinlik problemim var ama kendimi hamile olarak görüp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum bi yandan
Kirpik karışımına hamilelik belirtisi diyorlar canım hadi insaAllah bata kaç gün varKızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?