Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 14.günüm olmadı yumurtlama.
Gerçekliği var mı?
Dr mu dedi geç yumurtlamanın kaltesiz olduğunu?

Yumurtlama günlerinde eninde sancılı oluyor mu?
Ba tarçın çörek otu yediğimde sanicm daha çoktu, senin?

yeminle yaaaaaaaa yildim ikna edemedim iyi mi =)

Kadın doğuma gideceksin tabikki canimmm.adetinin ikinci günü git canim

ne diyebilirim sana benide ağlattın gülümm şuan sadece sarılmak istedim çünkü ne diceğimi bilemiyorum eşine söylermisin benim için sana sarılsın kıyamam ağlama lütfen

Cnm uzulme diyecegim ama bi faydasi olur mu bilmiyorum. Elbette uzulur insan, hepimiz uzuluyoruz. Ama baskalariyla kendini kiyaslama. Herkesin kendince baska bir imtihani var. Hicbirimizin hayati dort dortluk degil. Arkadasimin da olmadi, sebep yok, bizden de kucukler. Tup bebek yaptilar. 5 yasinda simdi evladi. Dediki ben 5 yildir korunmuyorum, yine olmuyor. Sebep yok. Dondurulmus embriyosu vardi, transfer edildi, cok sukur ikizlere gebe simdi. Etti 3 :) Benim ilk cocugum hemen oldu, sonra bir turlu 2.yi yapmaya firsatimiz olmadi hep bir engel cikti. Yas 40a dayandi, anca denemeye basladik, olur mu olmaz mi bilmiyorum. Demem o ki, 1,5 yil sabretmis, cabalamissiniz. Allah cabanizin karsiligini versin insallah. Bi sure daha deneyin ama bu surecte rahat olun. Yine gitmek istersen baska bir doktorun fikrini al. Tup bebek merkezlerinde ucretsiz gorusme yapiliyormus. Degerlerini tetkiklerini goturuyorsun, tedavi protokolunu hazirliyorlar. Yasin cok ilerlemeden bu alternatifi de dusunun, degerlendirin. Benim gibi 40 yasinda 2. icin ugrasma. Bakarsin ikiz olur, bir kere de isi bitirirsin. Sebepsiz infertilite cok yaygin, yedigimiz ictigimiz hayat sartlari dogalliktan o kadar uzak ki, cogu kisi de tup oldugunu soylemiyor bile. O yuzden bizim neden olmuyor diyorsun ama cok kisi muzdarip. Allah dermansiz dert vermesin, baskasina muhtac etmesin. Cozumu var nihayetinde

Beni çok duygulandırdın canım. Ne desem boş biliyorum. Sadece Raabimden şuan icin sana biraz daha sabır vermesini bir sonraki denemende de bebeğini nasip etmesini diliyorum. İsyan etme nolur. Bizim olan da imtihan olmayan da.

İnsanlar bir gecede hamile kalıyor dediğin insanlardanım biliyor musun? Ve bebeğim 9 haftalıkken kürtaj oldum gelişmedi ve kalbi durdu. Göğsümde sızısı hala. Senin için neyin hayırlı olduğunu bilemezsin ki bilemeyiz ki. Sen iste, olacağına İnan vardır senin için de hayırlı bir zaman.

Bak canim benim kuzenimde 5 yil cocugu olmadi hcibir sebep yokken hersey vaktini bekler bu dünyada. Dua et ki yok yengemin kuzeni erken menapoza girdi bile o napsin? Suan hicbir sey yok gidup bir asilama bile yaptirsna tutacak ya her seyden onemlisi adet oluyorsun bu bile yeter şükür icim.

Benim sana önerim ne biliyomusun folik asit basla biran once daha sonra bu forumda gebeler kismina girme. Kocanla 2 gunr 1 birlikte ol ve harika sofralar geceler yasayin düşünmeden bebegi.

Bir de boyle dene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…