Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HEYECANLIYIM Hayattaysan Umut Var bugün doktora gittim alttan muayene etti. Yumurtalardan biri 13 mm diğeri 8 mm dedi. Klomenin 4. Günü bugün 2 yumurta gelişmiş pazartesi tekrar kontrole çağırdı çatlama kıvamına o zaman gelir dedi.. belki çatlatma iğnesi vermeyiz dedi hiç memnun kalmadım ya çok rahat geldi bana

Kizlar adet gecikmem 2.ci gun testlee geldo hala ayni cikiyor. Normal mi acaba? Ulen iddaya girmemis olsam kosmustum hastaneye.

Ama soyle bisi var hic idrarim yoktu resmen ikindim getirebilmek icin ve hic su icmemistim sabahtan beri cok az ve hicbisi yemedim daha. Sanirim boyle yanlis cikiyor yarin sabah denicem testi.

Kızlar adetim bitti ve foruma geldim. Bana bi yardım eli uzatın dün son günümdü ve bugün deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım. Hiç çizgi çıkmaz diye düşünüyordum ama silik çizgi çıktı. Ovulasyon testlerini pek bilmiyorum. Adet bitiminde silikte olsa çizgi beliriyor mu

Klomen ile kaç yumurta oluştu? Bugün klomenin 4. Günü 2 yumurta oluşmuş birisi de tam değil
Valla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi

İdrara hcg hormonu geç geçiyor canım, kanda daha önce belli oluyormuş. Birkaç gün daha bekle, hatta batı bekle en garantisi o.
Canim lekelenme olunca huylandim birde netten baktim yerlesmeyse eger yerlesmeden 4 5 gun so ra cogu kisi pozitifi görmüş .ondan erken yaptım cikar varsa diye düşündüm. Hatta is çıkışi bugun erken gebelik testi aldim. Yarın sabah ilk Idrarla yaparim diye dusundum amapazar sabahi yapayim olmadı. Hic hastaneye gidip direkt kan vermek istemedim.

Valla ben önce devlete gittin bana hicbise demedi sadece oluşmuş ddi sonra özele gittim 3 gün önce oda şuan yumurta gozukmuyo belli ki catlamistir dedi Mart 10da test yap ddi
Klomene 10 Şubat adetimdi o zaman başladım bitince hemen doktora gittim baktı yumurta oluşmuş dedi sordum cevap bile vermedi bende en son özele gittim 3gun önce bencede çatladı çünkü hissettm çünkü. O yüzden ozeldeki inofolic verdi

Anladım neden acaba yumurta büyüklüğü ile ilgili bir şey demedi aslında belirtmesi lazım .bende pazartesi günü gitcem son kontrolle. Umarım yumurtlamayı kaçırmam

Bende tatlısz duramıyorum
Bizde canım görsen tatlısız günümüz gecmezdi kilo da aldık her aksam tatlılar seyler doktor kısıtlayınca cok zorlandı esim önünden almak zorunda kaldıgımı biliyorum

ay ne iyi dedin canım niidoosss hepimizi o ponçik eller sarsın yaa artık hayaliyle yandık tutuştukk
sen var ya seeeennn
içim çekiliyo sen bekledikçe

Bu gerçek bir çift çizgi galiba canım kandirmiyorum inşallah ama 10 dkdan sonra iyice belirginleşti kuruma çizgisi mi acaba dedim ama bayağı belirgin
ya ben başka bişey düşünmek istemiyorum artık çift çizgidir bu arkadaş!
hay sizin iddianıza diyorum ve susuyorum
ucunda kötek olsa ben gene bozmuştum o iddiayı beee

kuzum ne desem için soğumaz biliyorum.. üzülmekte de çok haklısın ama ne yapıyosan kendne yapıyosun, hırpalıyosun bazen elden beklemek dışında hiçbirşey gelmiyor, herşey olacağına varıyor..

Sabahı 4 sözle beklerim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…