- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.501
İnfertilite teşhisine takılma canım ben iki gebelik yaşadım şuan bebek istiyorum olmuyor benimde infertilite diye geçiyor bu normal genel adı bu hiç olmayabilir yada birinci olup ikinci olmayabilir ins en kısa zamanda güzel haberler alırsın canımKlomen kullanırken yumurta takibi yaptırıyor musunuz doktorunuza bende başlıcam kaçıncı gün baylatıyor hiç bir şey söylemedi bugün özel sağlık sigortası yaptıraçaktım soru sordum çıktım kadın infertilitesi diye yazmış doktor o kadar kızgınım ki tahlil yapmadı muayene etmedi sadece konuştum çıktım boştan yere bundan sonraki süreçte hafta sonları gitmek zorunda olduğum hastanelere para ödicem
Bı tanesinde çok net gözüküyorBazimiz çizgi gördük bazimiz görmedik. Bazimiz görelim diye çok uğraştık foto bırakıyorum bı bakiver
İnşallah vardır canım muallakta kaldım vallaBı tanesinde çok net gözüküyor
Canım bendede oldu böyle. Ama malesef sonra regl olmustum. Bekleyince cıkıyor genelde. İnşallah seninki böyle değildiray bildiğin çok net bariz görünüyor kuzum öğlen aynı şeyi yaşadım bi test yaptım 15 dakika sonra böyle çok çok çok hafif silikleşti sonra gittim bi daha yaptım yine tertemiz tek çizgiydi
İnşallah vardır canım muallakta kaldım valla
8 mart canım. 2 gün sonra erken test yapicam inşallahEmin olamadim canım efekttende olabilir am inşallah vardır ya bat ne zamandi senin bende yapmak istiyorum bat 10 Mart ama
Ayy hadi insalllah haber et bizede bende bekliycek ya mevbur şimdi yapsamda cikmaz8 mart canım. 2 gün sonra erken test yapicam inşallah
Dayanamıyoruz ki. Erken yapmak iyi değil aslındaAyy hadi insalllah haber et bizede bende bekliycek ya mevbur şimdi yapsamda cikmaz
Evet ama sanki var gbi ya bende hissediyorum diyorum ne blm klomen içtim filan belki tutmusturDayanamıyoruz ki. Erken yapmak iyi değil aslında
aynen kuzum benim de öyle bir tecrübem oldu o yüzden arkadaşa öyle yazdımCanım bendede oldu böyle. Ama malesef sonra regl olmustum. Bekleyince cıkıyor genelde. İnşallah seninki böyle değildir
Gebelik testin yokmu canım onu yapsanCanım ben hala adet olmadım. Belki yarın olurum bilmiyorum ama şuan ne gelen var ne giden. Ağrım sancım da yok belirti falan.. ama hamile olduğumu düşünmüyorumdün akşam 9-10 gibi falan ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çok silikti. Gebelik olsa öyle olmaz sonucta
Olur olur canım bemimİnşallah nidosum. Ama beklemek yoruyor insanı böyle bı umutla bir an önce olsa da rahatlasak
İnşallah tutmuştur canım. Bu ay hepimiz sevinelim artıkEvet ama sanki var gbi ya bende hissediyorum diyorum ne blm klomen içtim filan belki tutmustur
5 gün varOlur olur canım bemim
Bata ne kadar varr
İzzet altınmeşenin beninden büyükNasılsın canım sivilcen nasıl ?
Senin de ovulasyona son bi-iki kaldıNasılsın canım sivilcen nasıl ?
Yok canım olmazsın inşallahİnşallah canım testi böyle görüp adet olursam vay halime
Yooo ben de baktım.. normaaal.. herkes bakabilir.. gayet normal.. herşey yolunda..Yarım saatte bi karnımı açıp kontrol ediyorum yazılanları okuduktan sonra hayırlı olsun bi tik delirmis olabilirim
Ben 3-4 gün kala yapmaya başlayacağım canım sen de 6-7 mart gibi erken gebelik testinden yapabilirsinBata kaç gün kala yapılır ki bende yapmak istiyorum 10nda bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?