- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.952
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.801
Ohhh kuzummmm MashaAllah su etlere bak tam isirmalikSimdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh kuzummmm MashaAllah su etlere bak tam isirmalikSimdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyu![]()
6 Mart ama erken de olabilir çünkü yumurtlamam erken oldu bu ayBat ne zaman![]()
6 Mart ama erken de olabilir çünkü yumurtlamam erken oldu bu ay![]()
yengene söyler misin seni bize bıraksın artıkBen zaten onceki gebeligimde de adet gunu öğrendim ne kanda ne idrarda cikmadi. Adet gunu bile silikti varla yok arasiydi. O yuzden normal yani supheleniyorum ilac alamıyorum baya kirmizi gorsem sorun olmucak alicam ama yok iste
Pazartesi inşallah öğrenirsin o zaman6 Mart ama erken de olabilir çünkü yumurtlamam erken oldu bu ay![]()
Yaa inşallahPazartesi inşallah öğrenirsin o zamanbenim 8 mart dahaa çoook var
![]()
Sübhanallah.. MashaAllah Allah onlardan razı olsun... Ne güzel.Ne zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi![]()
Silik çizgi pozitif demek canım, hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
12 ile 17 gün arası geliyo benim genelde 14 yada 15. Gün geliyoYaa inşallahacaba yumurtlamadan dolayı adet öne gelirmi ya
Kan ile kesinleştirmek gerek tabi ama bu da pozitif. Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Veee topiğin ilk çift çizgisi geldi. Tebrik ederimMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Adete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişeycanım daha koyu olmasını pik görmek için bekliyoruz diye biliyorum bence silik çizgi gebeliği gösteriyor
HamilesinMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
üffffAdete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişey![]()
Gebelik testiyse hayırlı olsun canım tebrik ederimMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Yok kuzum adete yakın çizgi çıkması normal, dünkü teste o yüzden inanmadımüffffhani dedim
belki dedim
![]()
Darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
ben sırf çift çizgiyi görmek için yaparım.Yok kuzum adete yakın çizgi çıkması normal, dünkü teste o yüzden inanmadımadete yakın sende ovü yapsan sendede çıkar o çizgi
![]()
Test markasından değişebiliyor ama maşallah bu bariz belirgin,bundan daha silik olanlarda var,kan vermelisin Hayırlı olsunMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Sağol canım12 ile 17 gün arası geliyo benim genelde 14 yada 15. Gün geli