• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi 🤲🤲
Sübhanallah.. MashaAllah Allah onlardan razı olsun... Ne güzel.

Merhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?

Eklentiler

• 22DC680B-7794-426A-91B1-59A49D12DE1D.webp
    22DC680B-7794-426A-91B1-59A49D12DE1D.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Silik çizgi pozitif demek canım, hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏 ben olsam hemen hastaneye kan vermeye giderdim testte bile çıktıysa kan de değerin de çikar

canım daha koyu olmasını pik görmek için bekliyoruz diye biliyorum bence silik çizgi gebeliği gösteriyor
Adete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişey 😊

Adete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişey 😊
üffff 😑😑 hani dedim 🙈 belki dedim 😊

Test markasından değişebiliyor ama maşallah bu bariz belirgin,bundan daha silik olanlarda var,kan vermelisin Hayırlı olsun😊

Back
X