Mart 2022 tüp bebek

maviesme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
109
46
28
31
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tedavisi için başvurdum. 2 yıllık evliyim daha önce bir kimyasal geçirdim. Yumurta geliştirici iğneye başlıyorum her iki yumurtalığımda da 10 üzeri yumurta varmış😇 umarım sağlıklı gelişirler. Bu ay tüp bebek yaptıracak arkadaşları topiğime bekliyorum 🥰

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tedavisi için başvurdum. 2 yıllık evliyim daha önce bir kimyasal geçirdim. Yumurta geliştirici iğneye başlıyorum her iki yumurtalığımda da 10 üzeri yumurta varmış😇 umarım sağlıklı gelişirler. Bu ay tüp bebek yaptıracak arkadaşları topiğime bekliyorum 🥰
Merhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızz 🥰 bende transfer oldum 3. Günüm :)

Merhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızz 🥰 bende transfer oldum 3. Günüm :)
İnşallah siz de güzel haberler alırsınız 🥰 süreç nasıldı kaç yumurtanız oldu ? Yumurta toplanırken ağrı acı oldu mu biraz anlatabilir misiniz

İnşallah siz de güzel haberler alırsınız 🥰 süreç nasıldı kaç yumurtanız oldu ? Yumurta toplanırken ağrı acı oldu mu biraz anlatabilir misiniz
Ben gecen sene opu işlemi yasadım araya baya zaman girdi farklı bi sağlık sorunumdan dolayı . Ama yumurta toplama em basit işlem zaten narkoz veriliyo hiçbişey anlamıyosunuz . 20 yumurtam olmustu 17 döllendi ama 5. Günü 2 embriyo devam etti . 1 i bende suan :)

Ben gecen sene opu işlemi yasadım araya baya zaman girdi farklı bi sağlık sorunumdan dolayı . Ama yumurta toplama em basit işlem zaten narkoz veriliyo hiçbişey anlamıyosunuz . 20 yumurtam olmustu 17 döllendi ama 5. Günü 2 embriyo devam etti . 1 i bende suan :)
Tüm yumurtalar embriyoya dönüşmüyor mu 🙄

Ama ben ikiz istiyorum 🙄 gerçi birini buldum da ikincisi kaldı ama 2 olsa olasılık yükselmez mi 🙄
Evet öyle ama işte onunda riskleri var bazen birinin sonradan sağlıksız olması diğerinide etkiliyor ama tabi doktora baglı hersey . Siz nerde tedavi görüyosunuz

Canim merabalar bende tüp bebek icin igne kullandim 3 tane olusmus cok uzgunum dun aksam 10 da ovitrelle catlatma ignemi oldum yarin yumurta toplanicak ama ovitrekleyi vurfum uyudum sabah kalktigimda kahve rengi lekeler geliyo bu sendede oldu mu yumurta gelistirici ilaclarda boyle gelmemisti 🤔🙄

Arkadaslar dun yumurtalarim toplandi 3 tane cikti bugun bilgi icin aradim soru isarteti var pazartesi gelin diolar arkadaslar boyle deneneniz hic oldu mu soru isareti ne demek bilgi vermiolar lazartesi diolar bana bilgi verin litfen

Rabbim hepinize güzel sonuclar almayi nasip etsin 🤲🙏Bende transferimin 3.gunundeyim 2 embriyo transferi edildi heyecanla beklemedeyim Rabbim hicbirimizi kapisindan bos cevirmesin 🤲🙏🤰👶

Back
X