Tabi sağlıklı olsun bir tane olsun canım az kaldı transferine , çoook güzel geçsin sağlıkla sıkı tutunsunAmin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinbende çok düşündüm iki tane transfer olmayı son güne kadar ama doktorum Ngs li olduğu için tek transfer etmeyi önerdi. Diğer 3 negatif denememde hep iki tane verildi Ngs li değildi ama hep negatif oldu. Doktorum Ngs li embriyonun tutma olasılığı daha yüksek olduğu için iki tane yazılanın ikiz olması durumunda yaşanacak zorlukları anlattığı için tek olsun sağ Salim kucağıma alım düşüncesiyle tekte karar kıldık.
Amin inşallah Rabbimmgepimizin kucağını doldursun evet az kaldı. Hazırlandım bekliyorum almalarını şu sıkışıklık işi biraz problemTabi sağlıklı olsun bir tane olsun canım az kaldı transferine , çoook güzel geçsin sağlıkla sıkı tutunsun
Allah yardımcımız olsun su gibi aksın gitsin süreçlerimiz, sende sağlıkla kucağına da al inşallah bebeğiniAmin inşallah Rabbimmgepimizin kucağını doldursun evet az kaldı. Hazırlandım bekliyorum almalarını şu sıkışıklık işi biraz problem4.deneme ama hala alışamadım
Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahAllah yardımcımız olsun su gibi aksın gitsin süreçlerimiz, sende sağlıkla kucağına da al inşallah bebeğini
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAllah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahhayırlısıyla aldım bebişimi birazdan çıkıcam hastaneden ilaçlarımı aldım artık beklemeye geçtik güzel haberleri
İnşallah canım benim9 embriyo çok güzel maşallahinşallah 6 gün sonra güzel haberleriniz alırı canım
Hepsi sağlıkla toplanınca rahatlarsın o süreç biraz değişik oluyorİkinci opü için bakacağız kalanlar ne durumda diye yarın.. iki tanesi ilerliyor şuan, yine iğne vurulacağım sanırım , opüden sonra karnım hala şiş iki gün oldugirdaba düştüm sanki
Seninle transferim aynı gün Allah yardımcımız olsunKızlar benim de Salı günü embriyo transferim var bana dua eder misiniz?
İnşallah canım yarın belli olcakHepsi sağlıkla toplanınca rahatlarsın o süreç biraz değişik oluyor
Dua ederiz tabikiKızlar benim de Salı günü embriyo transferim var bana dua eder misiniz?
merhaba, ilaç tedavi süreciniz nasıl geçti hangi ilaçları verdiler ve opu zor bir işlem mi korkuyorum biraz, benim de adetim gelmedi bir türlü hep gelmesin diye bekledim geldi, şimdi de gelsin diyorum gelmiyor :)))Kızlar merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun ben Ocak ayında opu oldum 19 tane yumurta toplandı ama beşinci güne sağlıklı iki tane kaldı şubatta transfer oldum sonuç negatif haftaya Salı diğerini transfer olacağım bu süreç ne kadar tarifi zor duygular yaşatıyor insana çaresizlik …
Opu dan önce gonalf iğne biesteton kullandım yanlış hatırlamıyorsam kendim çatlatma iğnesi yaptım yumurta toplama inanılmaz basitti zaten anestezi altında olduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun opu dan sonra oldukça rahatladım seni anlıyorum canım inan ki korkmana gerek yok en zoru transferden sonra 12 gün beklemekmerhaba, ilaç tedavi süreciniz nasıl geçti hangi ilaçları verdiler ve opu zor bir işlem mi korkuyorum biraz, benim de adetim gelmedi bir türlü hep gelmesin diye bekledim geldi, şimdi de gelsin diyorum gelmiyor :)))
transfer için 1 ay m beklediniz yoksa 5 günde mi yapıldıOpu dan önce gonalf iğne biesteton kullandım yanlış hatırlamıyorsam kendim çatlatma iğnesi yaptım yumurta toplama inanılmaz basitti zaten anestezi altında olduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun opu dan sonra oldukça rahatladım seni anlıyorum canım inan ki korkmana gerek yok en zoru transferden sonra 12 gün beklemek
60 tl yi bulacak bizde başladık,Manisa’dan izmire gidip geliyoruz.ve aracımız yok hiçbir zaman öyle bir bütçemiz olmadı ama bebek için kredi çektik sonucu güzel olsun inşallahMerhaba bayanlar ,, tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım, görünürde bir sorunumuz yok ancak uzun süredir bebeğimiz olmadı..hep zor bir süreç olduğunu duyuyordum tüp bebek sürecinin,gerçekten öyleymiş, yumurta büyüyecek mi, erken çatlama ihtimalleri , yumurta toplaması , embriyo ilerleyecek mi vbhergün yeni birşey öğreniyorum maddi manevi zor, umarım sonu güzel olur hepimiz için, ben şuan yumurta büyütme aşamasındayım..
kimseye de söylemiyorum şimdilik kızlar , benzer duyguları , sorunları yaşayıp burada belki birbirimize iyi geliriz diye düşündüm, ve bilgi alışverişi yaparız zaman da daha çabuk geçer :)
Şöyle yumurta toplandı embriyolar oluştu bir adet dönemi bekledim öyle transfer oldu bir aydan kısa sürdü zaten opu dan bir hafta sonra adet oldumtransfer için 1 ay m beklediniz yoksa 5 günde mi yapıldı
Ohhh hadi bebisini kavuşuyorsunKızlar embriyo transferi için tüp bebek merkezi aradı yarın 17 00 de burada olun dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?