Mart 2023 tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tabi sağlıklı olsun bir tane olsun canım az kaldı transferine , çoook güzel geçsin sağlıkla sıkı tutunsun

Amin inşallah Rabbimmgepimizin kucağını doldursun evet az kaldı. Hazırlandım bekliyorum almalarını şu sıkışıklık işi biraz problem 4.deneme ama hala alışamadım
Allah yardımcımız olsun su gibi aksın gitsin süreçlerimiz, sende sağlıkla kucağına da al inşallah bebeğini

Allah yardımcımız olsun su gibi aksın gitsin süreçlerimiz, sende sağlıkla kucağına da al inşallah bebeğini
Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah hayırlısıyla aldım bebişimi birazdan çıkıcam hastaneden ilaçlarımı aldım artık beklemeye geçtik güzel haberleri

İkinci opü için bakacağız kalanlar ne durumda diye yarın.. iki tanesi ilerliyor şuan, yine iğne vurulacağım sanırım , opüden sonra karnım hala şiş iki gün oldu girdaba düştüm sanki
Hepsi sağlıkla toplanınca rahatlarsın o süreç biraz değişik oluyor

merhaba, ilaç tedavi süreciniz nasıl geçti hangi ilaçları verdiler ve opu zor bir işlem mi korkuyorum biraz, benim de adetim gelmedi bir türlü hep gelmesin diye bekledim geldi, şimdi de gelsin diyorum gelmiyor :)))

merhaba, ilaç tedavi süreciniz nasıl geçti hangi ilaçları verdiler ve opu zor bir işlem mi korkuyorum biraz, benim de adetim gelmedi bir türlü hep gelmesin diye bekledim geldi, şimdi de gelsin diyorum gelmiyor :)))
Opu dan önce gonalf iğne biesteton kullandım yanlış hatırlamıyorsam kendim çatlatma iğnesi yaptım yumurta toplama inanılmaz basitti zaten anestezi altında olduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun opu dan sonra oldukça rahatladım seni anlıyorum canım inan ki korkmana gerek yok en zoru transferden sonra 12 gün beklemek

transfer için 1 ay m beklediniz yoksa 5 günde mi yapıldı

60 tl yi bulacak bizde başladık,Manisa’dan izmire gidip geliyoruz.ve aracımız yok hiçbir zaman öyle bir bütçemiz olmadı ama bebek için kredi çektik sonucu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…