Mart Anneleri Bebek Şekeriniz,Çikolatanız,Kapı Süsleriniz Nasıl Olacak?

arkadaşlar nette kapı süslerini falan inceledim çok zor değiller asında ama fiyatları epey yüksek geldi bana. acaba diyorum evde hazıelasam bişeyler tasarlasam ama kalıp çıkarmak zor gibi. bana fikir verecek arkadaşlar var mı???????????

kızlar benim de şekerlerim hazır sayılır, siparişimi verdim bir yakınım bu işe yeni başlıyor, netten beğendiğim bir magnet şekeri biraz da benim istediğim şekilde değiştirdi, şu an hazırlanıyor Durucuk şekerlerim ben çok beğendim :)

banada fiyatlar yüksek geldi canım.annemle konuştuk annemin eli yatkındır bende beğendiğim malzemeleri alıp yaptırayım diyorum ama kararsızım da...aslında bi kere olacak bişey özenmek de istiyorum ama biz gurbetteyiz,doğumumda sadece annem ve kv olacak.kimse göremeyecek o yüzden biraz formaliteden gibi olacak

çok güzellermiş canım.
bu ara keçe çok moda.fakat ben hala metal bisikletlere takık durumdayım,hala karar veremedim

4,07 tl(adet)
2,75 tl(adet)

kızlar bunları şimdi buldum.
ilkini daha çok beğendim(pusette bebek modeli olanı).
sanırım bu olacak: )
pusette bebek şark han eminönü şekerleri diye bir siteden,
bisikletli modelse rüya bebek şekerleri diye bir siteden.
pusette bebeğin fiyatı biraz tuzlu gibi ama ben bayıldım buna: )

1,50 tl

arkadaşlar bu da bisiklet modelin sade fiyatı.nehir süs nikah ve bebek şekerleri diye bi siteden buldum.
sadece bu şekilde alıp,tül,şeker,biblo vs...ekstradan alıp,kendiniz süslemek isterseniz diye model göstermek istedim.
bu da güzel bir alternatif.
açıkçası az evvel eklediğim modelleri bulamasaydım.pembe bisikletten alıp,kendim süslemeyi düşünmeye başlamıştım.
ama sanırım ben pusette bebek modelini alacağım bayıldım ona

arkadaşlar bende çoğunuzun düşüncesiyle aynı fikirdeyim bir kere yapacağım bunu içimde kalmasın dedim ama fiyatlar okadar fazlaydıki gözüm korktu..sonra ne gerek var bu kadar şeye dedim ...ama neden almıyorum diye de içim içimi yedi...

mlz aldım başladım kendim yapmaya çokta güzel oldular hatta şu anda artık satıp para kazanıyorum bile

ilk başlarda gereksiz olsa da doğumdan sonra onları insanlara hediye etmek beğenilerini duymak lohusa bardaklarımla şerbet ikram etmek çok güzel bir duygu ....nelere para verilmiyorki bu anı birdaha yaşamıyor insan yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum fazla abartmadan ama herşeyden yaptırın gözünüz kalmasın hiç bir şeyde...

mesela mevlüt lokumlarımıda keselerde dağıttım ben herşey harika oldu...yaptıklarımı ecaysihirlieller den bulabilirsiniz....sevgilerr

sipariş te alabilirimm

bunlara gerçekten gerek var mı? bana garip geliyor.

Herkesin bakış açısı ve önem verdiği şeyler farklı tabiki, gerek yok da diyebilirsin, ama bazen de biraz özenmek keyifli oluyor. SAdece yakın çevresi için alanlar da var, hatıra kalsın diye düşünenler de... Fikir elbetteki sizlerin

Kendisi yapmak isteyenler de oluyor, vakti olmayan veya eli böyle işlere yatkın olmayanlar da... işte eğer vaktim yok, çalışıyorum, veya sabrım yok, elim yatkın değil diyorsanız, o zaman da biz devreye giriyoruz ve zevkle, özenle bu cicileri sizin için hazırlıyoruz :) Son karar her zaman sizin elbette. Bunlar da benim emeklerimden... Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. RNA TASARIM

Eki Görüntüle 917769

arkadaşlar daha önce yazmıştım yapabilir miyiz kendimiz diye veeee azmettim başardım sizinle de paylaşmak istedim
bunu örnek aldık tabi amatör olduğum için biraz hatalarımız oldu

Eklentiler

• $2014-01-15 14.48.11.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…