Mart Anneleri Bir Bakın

kaderr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
549
3
0
İstanbul
merhabalar benım yakın cevremde üçüz bebekleri olan bi aile var eger bebklerınız esyalarını vermek ıstersenız seve seve kabul ederler cok ıhtıyacları var duyarlı olacagınızdan eminim opuyorum sızlerı ve bebekleri

bu kadar mı duyarsız mıllet olmusuz hıcmı elınızden bısey gelmıyo yada hıc bısey yapamıyosanız bı dua etseydınz bı sey yazsaydınız 70 kısı bakmıs 1 kısı soru sormus herkese tesekkur edıyorum mart annelerının yardım etceklerını dusunmustum yanılmısın ozur dılerım.

bu kadar mı duyarsız mıllet olmusuz hıcmı elınızden bısey gelmıyo yada hıc bısey yapamıyosanız bı dua etseydınz bı sey yazsaydınız 70 kısı bakmıs 1 kısı soru sormus herkese tesekkur edıyorum mart annelerının yardım etceklerını dusunmustum yanılmısın ozur dılerım.

canim 2010 mart anneleri yeni dogum yaptilar bende onlardan biriyim.tahmin edersinki biz henuz kullaniyoruz minikler icin aldiklarimizi ki zaten ucuzlerimiz 8 aylikmis.
daha acik neye ihtiyaclari oldugunu yazarsan sevinirim.cunku senin yazini okudugumda benim aklima direkt ana kucagi puset gibi esyalar geldi.

canım ben 2009 mart annesıyım ve onlar ıcın yazdım bızımkıler hani 1 yasına gırdıler ya o bakımdan tabıkı 2010 bebklerının kı olmaz ben hata yaptım 2009 mart annelerını yazmamısım

merhabalar 2009 mart annesiyim ama afacandan dolayı pek sık bakamıyorum.kusura bakma arkadaşım ya valla haklısın duyarsız olmuşuz.ne lazım elbise giyecek fln var elimde.diğer puset fln malum kullanıyoruz hala ama ne yollasak kar dimi.canım bebekler nerde oturuyo ne lazım açıklarsan sevinirim

canım oncelıkle tesekkur edıyorum yardım meleklerı topıgımzden bakabılırsınız cok sagolun

Back
X