Evet beni baya sıkışık bi şekilde aldılar yani anladigim kadarıyla sıkışık olunca rahim kasıliyo verilen sıvının geri çıkma olasılığı düşüyo çünkü baya bı kasıyosun sıkışık olunca ama acısız bı işlemHayırlısı olsun inşallah tutunur ben dabah gidicem ama hüç idrar dolu olsun denmedi ölemi gerekiyomuş
İnşallah okadar sıkıntılı bir dönemdeyim ki Allahım belki burdan huzur verir diyorum artık perşembe günü kan testi vereceğim nasipseHiç gebelik yaşamadım ama herkesde yerleşme kanaması olmuyo hatta çoğunluk olarak kanama gerceklesmiyomus bünyeye bağlı galiba biraz bebiş tutunmustur inşallah onun ağrılarıdir
Anlafım canım bakalaım ben napıcamEvet beni baya sıkışık bi şekilde aldılar yani anladigim kadarıyla sıkışık olunca rahim kasıliyo verilen sıvının geri çıkma olasılığı düşüyo çünkü baya bı kasıyosun sıkışık olunca ama acısız bı işlem
Haber ver mutlaka hep öyle bi bebek sanki hayatımıza renk katcak yanlız evde insan sıkılıyo rabbim yüzümüzü güldürsünİnşallah okadar sıkıntılı bir dönemdeyim ki Allahım belki burdan huzur verir diyorum artık perşembe günü kan testi vereceğim nasipse
O kadar iyi anlıyorum ki içindeki o hissi Rabbim yüzüne gülsün inşallah sonucundan bizleri de haberdar edersinİnşallah okadar sıkıntılı bir dönemdeyim ki Allahım belki burdan huzur verir diyorum artık perşembe günü kan testi vereceğim nasipse
Merhaba bende bugün çatlatma iğnesi oldum çarşamba aşılama olucak, sizle aynıyız yazmak istedimBgün çatlatma iğnesi vurulcam kısmet olursa çarşamba günü
İnşallah beraberde olumlu haberleri alırızMerhaba bende bugün çatlatma iğnesi oldum çarşamba aşılama olucak, sizle aynıyız yazmak istediminşallah sağlıkla hamile kalırız
1 3 farketmiyor nasipte varsa oluyor inşallah sennkide benimkide ve bütün isteyenler burdan olumlu haberle ayrılırSenin 3 taneymis benim 1 tane 22 mmdi tutma ihtimali daha yüksek seninkinin güzel haberler alırsın inşallah
Özel değilse ne gibi bi sıkıntın vardı tüp bebeği uygun gördüler acaba eğer pkos filansa aşılamadada başarı alabilirsinmerhabalar herkese umarım en kısa süre de isteyen emek veren herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir. Ben ilk denememi tüp bebek ile başladım ilk deneme de pozitif gördüm ama maalesef boş keseden dolayı düşük yaptım. Tüp bebek tedavisini özelde yaptırmıştım ama şimdi maddi açıdan tekrar yaptıramıyorum bu yüzden devlete gittim devlet aşılama önerdi şimdi aramalarını bekliyorum sanırım devlet olduğu için bu süreç uzun sürecek. Şimdi sizlere sormak istediğim genelde tüp bebek öncesi çoğu doktor aşılama sonra tüp bebek diyor benim durumum biraz ters oldu tüp bebek tedavisi görüp sonra aşılama bi sakıncası olur mu doktor muayenesinde aklıma gelip doktora da soramadım bilgi sahibi olan varmı
Haber ver mutlaka hep öyle bi bebek sanki hayatımıza renk katcak yanlız evde insan sıkılıyo rabbim yüzümüzü güldürsün
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim nerde varsa isteyen kucağını boş bırakmasın tabiki haber veririm belirti aramak istemiyorum test yapmaya korkuyorum öyle karmaşık bir durumdayım ki Allahım hepimize yardım etsinO kadar iyi anlıyorum ki içindeki o hissi Rabbim yüzüne gülsün inşallah sonucundan bizleri de haberdar edersin
Amin amin inşallah beklemek çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin1 3 farketmiyor nasipte varsa oluyor inşallah sennkide benimkide ve bütün isteyenler burdan olumlu haberle ayrılır
Gerçekten Allah hepimize yardım etsin kazara oldu diye çocuğu doğurup çöp poşetiyle atan insanlardan daha çok hakediyoruz anneliği hepimizin kucağı dolsun inşallahİnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim nerde varsa isteyen kucağını boş bırakmasın tabiki haber veririm belirti aramak istemiyorum test yapmaya korkuyorum öyle karmaşık bir durumdayım ki Allahım hepimize yardım etsin
Amin inşallahhh bekle sakin ol Durabildiğin kadar dur test için inşallah bebişin seninledirrrİnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim nerde varsa isteyen kucağını boş bırakmasın tabiki haber veririm belirti aramak istemiyorum test yapmaya korkuyorum öyle karmaşık bir durumdayım ki Allahım hepimize yardım etsin
Bana da doktorum idrara sıkışık ol demedi. Bence onu söylemelerinin sebebi aşılama sırasında karından ultrasonla bakıyor bi yandan daha rahat görebilmek adına idrara sıkışık gel denmiş olabilir.Hayırlısı olsun inşallah tutunur ben dabah gidicem ama hüç idrar dolu olsun denmedi ölemi gerekiyomuş
Güzel haberler verirsin inşallahBen yaptırdım geldim şimdi idrar farketmiyo nasıl rahat olursan dediler çok basit bi işlemmiş hayırlısı olsun 15 gün sonra ne olucak bakalım rabbim emeklerimizi geri çevirmesin inşallah
İnşallah çok heyecanlıyım ve korkuyorumAmin inşallahhh bekle sakin ol Durabildiğin kadar dur test için inşallah bebişin seninledirrr
İnşallaaahGüzel haberler verirsin inşallah
İnşallah ben de dayanabilirimm. Normalde tutarm idrarı sıkıntı yok ama o masada içime bşeler takılırken nasıl olucak bilmiyorum hiçAynen sıkışık gitmek gerekiyormuş hatta mutlaka öyle gel dedi çok iyi dayanmıştım
Oh kurtuldun darısı bizlere, inşallah pozitif sonuç alırsınızz, ilaç vs verdi miBen yaptırdım geldim şimdi idrar farketmiyo nasıl rahat olursan dediler çok basit bi işlemmiş hayırlısı olsun 15 gün sonra ne olucak bakalım rabbim emeklerimizi geri çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?