Merhaba hangi ilacı kullanıyosunuzBen de varım bugün ilacımı aldım 3.gün reglinin, bakalım nasıl olacak
Femara kullanıyorum siz?Merhaba hangi ilacı kullanıyosunuz
Ben regl olmayı bekliyorum ama bende femara kullanacağım yalnız 1 adet ve adetin 23. Günü büyüyen yumurtam olduğu için extra biseyler vermesini istemeyi düşünüyorum doktorumdanFemara kullanıyorum siz?
Gel tabi takip et arastir merak ettiklerini sorMerhaba kizlar ben Nisan'da baslicam inşallah ama geleyim buraya
Vitamin takviyesi verir buyuk ihtimalleBen regl olmayı bekliyorum ama bende femara kullanacağım yalnız 1 adet ve adetin 23. Günü büyüyen yumurtam olduğu için extra biseyler vermesini istemeyi düşünüyorum doktorumdan
Merional diye iğne varmış onu istemeyi düşünüyorum inşallah verir femara ile onu kullanmak istiyorumVitamin takviyesi verir buyuk ihtimalle
Ben suan ondan kullaniyorum 150likMerional diye iğne varmış onu istemeyi düşünüyorum inşallah verir femara ile onu kullanmak istiyorum
Günde kaç doz kullanıyosunuz ne kadara aldınız? inşallah güzel sonuçlar alırsınızBen suan ondan kullaniyorum 150lik
Amin inşallah hepimiz inşallah gunde 1 doz gobekten bugun 3.gunum yumurta konturoune gore devam edicem p.tesi kontrolum varGünde kaç doz kullanıyosunuz ne kadara aldınız? inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Sağol cnm bu arada rahim kalinlasmasoyla başım dertte rail 22mm şuan sadece progesteron içeren bı hap alıyorum hainaldigimdan beri ikinkat olmuş rahim ne yapacam bilmiyorum çocuk için gittim ne olduGel tabi takip et arastir merak ettiklerini sor
İnşallah bu kez tutar canımAmin inşallah hepimiz inşallah gunde 1 doz gobekten bugun 3.gunum yumurta konturoune gore devam edicem p.tesi kontrolum var
İnşallah hayırlısı olsun halkınızda ilaç ne kullanıyorsunuzBende ilaçlara iğneye başladım 14 martta aşılamaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?