- 20 Şubat 2022
- 485
- 279
- 53
benim doktorumda kendi muayenehanesinde yaptı. kendisi Prof. gayet steril bir yerdi. ameliyat yapmıyor sonuçta sadece sperm gönderiyor yumurtalıklaraKızlar merhaba yarın adet olcam ağrılarım başladı adetin 2.günü kloemen basliycam.bnde gonalf450 istedi doktorum 5 gün kloemen icio gidicem gonalf bn vurcam dedi ondan sonra ınslalah aşılama tabi benim doktorum özel kızlar bisey sormak istiyorum özel muanehanesi var ve burad yapacağım dedi hani ameliyathane steril olması lazım degilmi ben şaşırdım buna ilk kez asilama olacak korku ve heyacan var acikcasi
Anladım ınslalah sıkıntı çıkmaz ilk kez olacağı için tedirginimbenim doktorumda kendi muayenehanesinde yaptı. kendisi Prof. gayet steril bir yerdi. ameliyat yapmıyor sonuçta sadece sperm gönderiyor yumurtalıklara
Inşallah evet dryi degistirdimİnşallah bu kez tutar canımtakipteyim sizleri başka bir Dr a geçtin sanırım
Hayirlisi olsun inşallah beklemek cok zor gunun gelmeden test yapma genelde agri ve gaz oluyo giguslerde sisme gibiMerhaba benim ilk aşılamam gonal f kullandım çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılama yapıldı Protestan verdi doktorum süreç nasıl gidiyor ilk defa tecrübe edeceğim beklemek çok zormuş
Evet gaz ve ağrı var günü gelmeden yapmam korkuyorum zaten sizin durumunuz nedirHayirlisi olsun inşallah beklemek cok zor gunun gelmeden test yapma genelde agri ve gaz oluyo giguslerde sisme gibi
Ben 2. asilama icin tedaviye basladim bi kac gune asilamam olurEvet gaz ve ağrı var günü gelmeden yapmam korkuyorum zaten sizin durumunuz nedir
Hayirlisi olur inşallahBende ilaçlara iğneye başladım 14 martta aşılamaya gidicem
Evet canım araştırma Hastanesi'nde yaptırıyorum 11:30 da aşılama olacak heyecan stres hepsi varDevlettemi oluyosun uzulme ya hayirlisi inşallah
Çoook aminRabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah
Bugün aşılama olacakNasil gidiyo kacinci gundesiniz hanimlar
Ne durumdasınızBen 2. asilama icin tedaviye basladim bi kac gune asilamam olur
Cuma asilama olucak inşallahNe durumdasınız
Drye gittim asilama gunum cumartesi oldugunu soylediCuma asilama olucak inşallah
Ben aşılama oldum 28 şubatta bugün test yaptım tek çizgi çıktıNasilsiniz olanlar olacaklar durumlar neler kimsenin sesi cikmiyo ya
Hayirlisi olsun inşallah ilkmiydi asilamaniz umidini yitirme ve doktor secimi cok onemliBen aşılama oldum 28 şubatta bugün test yaptım tek çizgi çıktı
Benim 6 gün oldu aşılama olalı bugün çok ağrım var Sanki zaman yerinde sayıyor her hafta hızlı geçer bu günler geçmek bilmiyor birde ilaç kullanıyorum o biraz etkiliyor beniNasilsiniz olanlar olacaklar durumlar neler kimsenin sesi cikmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?