Hayirlisi inşallah sonu guzel olurBenim 6 gün oldu aşılama olalı bugün çok ağrım var Sanki zaman yerinde sayıyor her hafta hızlı geçer bu günler geçmek bilmiyor birde ilaç kullanıyorum o biraz etkiliyor beni
Doktor 14 gün sonra yada bat tarihinde yap dedi inşallah tutar foruma bakınca üzülüyorum böyle mucizevi paylaşımlar arıyorum kendimceHayirlisi inşallah sonu guzel olurerken test yapmayin
Guzel sonuclarda alan cok var bazilari soylemeden cikiyo buradanDoktor 14 gün sonra yada bat tarihinde yap dedi inşallah tutar foruma bakınca üzülüyorum böyle mucizevi paylaşımlar arıyorum kendimce
Bugün çatlatma iğnemi oldum cuma aşılama inşallahNasilsiniz olanlar olacaklar durumlar neler kimsenin sesi cikmiyo ya
Doktorum iyi profesör. İkinci aşılamam. İnşallah pozitife döner diye umudumHayirlisi olsun inşallah ilkmiydi asilamaniz umidini yitirme ve doktor secimi cok onemli
Mart 2022 asilama yapacaklar toplanalim
Pff offf bir kere yüzümüz gülseBen aşılama oldum 28 şubatta bugün test yaptım tek çizgi çıktı
Evet bugun ilaclara baslanir sanirim sonra igneler malum
bende varım 6 gündür gonalf kullanıyorum bakalım bugün belli olacak ne zaman aşılma yapılacağı benimde 2. Aşılamam olacak umarım bu sefer olurMart 2022 asilama yapacaklar toplanalim
Amin inşallah hos geldinbende varım 6 gündür gonalf kullanıyorum bakalım bugün belli olacak ne zaman aşılma yapılacağı benimde 2. Aşılamam olacak umarım bu sefer olur
Hoş buldumAmin inşallah hos geldin
Bende bugün aşılama oldum olduğumdan beri karnım regl olacakmış gibi ağrıyor onun haricinde iyiyim. 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktorNasilsiniz olanlar olacaklar durumlar neler kimsenin sesi cikmiyo ya
Hayırlısı olsun benim aşılamadan sonra 7.günüm havalarda soğuk o yüzden mi bilmiyorum çok ağrım oluyor ilaç kullanıyorum Progestan ve göğüs hassasiyeti var bu sabah mide bulantım vardı inşallah kavuşuruzBende bugün aşılama oldum olduğumdan beri karnım regl olacakmış gibi ağrıyor onun haricinde iyiyim. 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor
Hayirlisi olur inşallah haberlerini bekliyoruzBende bugün aşılama oldum olduğumdan beri karnım regl olacakmış gibi ağrıyor onun haricinde iyiyim. 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor
Inşallah hayirlisiyla Rabbim hepimizin kucagini doldursunHayırlısı olsun benim aşılamadan sonra 7.günüm havalarda soğuk o yüzden mi bilmiyorum çok ağrım oluyor ilaç kullanıyorum Progestan ve göğüs hassasiyeti var bu sabah mide bulantım vardı inşallah kavuşuruz
Bende bugece catlatma ignemi olucam c.tesi asilamaBugün çatlatma iğnemi oldum cuma aşılama inşallah
Doktor bana kullanmam için ilaç vermedi sizin progestan kullanmanız gereken bi durum mu vardı yoksa benim doktorum beni tüp bebeğe yönlendirmek için ilaç vermedi mi?Hayırlısı olsun benim aşılamadan sonra 7.günüm havalarda soğuk o yüzden mi bilmiyorum çok ağrım oluyor ilaç kullanıyorum Progestan ve göğüs hassasiyeti var bu sabah mide bulantım vardı inşallah kavuşuruz
Hayırlısıyla inşallahHayirlisi olur inşallah haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah nerde varsa o kadar zor ki isteyen kavuşamayan birde evlat kıymeti bilmeyenler var herşey sınavInşallah hayirlisiyla Rabbim hepimizin kucagini doldursun
Yok aslında tedbir amaçlı verdi benim aslında yumurtlamada hiçbir sıkıntı yok hatta çok çok iyi eşimde de sıkıntı yok tüplerim tıkalıymış ve gittiğim doktorların hiçbiri buna bakmamıştı kontrol yumurtlama süper rahim güzel veriyorlar klomen çatlatma iğnesi hep aynı döngü boşuna birsürü ilaç dengem mahvoldu hsg sonrası tek tüp açıldı ben Ocak ayında aşılama olacaktım yumurtalar sol tarafta olduğu için doktor ara verelim dedi bu sefer sağda solda her ikisinde de 2 şer adet yumurta vardı bilmiyorum ne olur Allah biliyor tüp bebekte sonuç almamız daha sağlıklı olur dedi ama 1 kere olsun aşılama denemek istedi doktorum sizin süreç nasıldıDoktor bana kullanmam için ilaç vermedi sizin progestan kullanmanız gereken bi durum mu vardı yoksa benim doktorum beni tüp bebeğe yönlendirmek için ilaç vermedi mi?
Haklisin ama buda bizim imtihanimizAmin inşallah nerde varsa o kadar zor ki isteyen kavuşamayan birde evlat kıymeti bilmeyenler var herşey sınavgünler geçmiyor sanki zaman yavaşladı gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?