- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Gerçi haklısınız maddi manevi aşırı yıprandık.. Bu ay olmazda ramazanda doktor iğne aşılama süreci istemiyorum. O yüzden mfk ya şans verebilirim ama tabi inşallah pozitif görürüz gerek kalmazzzYollara doktorlara aşılamaya ilaçlara döktüğüm para o kadar çok ki... oraya vereceğim para gözüme gelmez üstelik sonuçta gebe kalacaksam hiç gelmez. Olmasa da onu da denedim derim gerisi Allaha kalmış
Inşallah bende 4 gün sonra pozitif görmezsem ki hala bir belirti yok hemen sipariş ederim burdan yazarım sonucu sizlereGerçi haklısınız maddi manevi aşırı yıprandık.. Bu ay olmazda ramazanda doktor iğne aşılama süreci istemiyorum. O yüzden mfk ya şans verebilirim ama tabi inşallah pozitif görürüz gerek kalmazzz
İnşallah pozitif görürsünüzzInşallah bende 4 gün sonra pozitif görmezsem ki hala bir belirti yok hemen sipariş ederim burdan yazarım sonucu sizlere
İnşallah bundan sonraki testinde çift çizgiyi görmek nasip olur benimde 10. Gnüm test yapmmak için zor tutuyorum kendimi pek bi belirtimde yok bakalım inşallah hayırlısıyla burdaki herkes ve tüm isteyenler pozitifi görürAmin bende çatlamanın etkisi geçmiş bugün 6. Gündü bir idrar testi yapım çatlamanın etkisi var mı dedim bişey çıkmadı negatif çıktı
valla bnde takip ediyorum onu asılamadan sonuca baglı olarak resmen bnde dusunuyorumKızlar doktor MFK diye bir doktor var instagramda. Bir çok aileye umut olmuş bitkisel ürünleri var çok methediyorlar ürünlerini kullanan kadın erkek en erken bir ay en geç 3 ay içinde gebe kaliyor. Yıllarca tüp bebek ve aşılamayla uğraşanlar bile muratlarına eriyor. Bende aşılamadan sonuç alamazsam ürünlerini alıp kullanacağım. Sizde bi bakın belki işinize yarar
Inşallah aşılamadan sonuç çıkar hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da şansımı onun ürünleriyle deneyeceğim. Ben folik asidini bir de fazla kilo için adalisi aldım 15 gündür kullanıyorumvalla bnde takip ediyorum onu asılamadan sonuca baglı olarak resmen bnde dusunuyorum
ben henuz hiçbişeyini almadım surda kaldı 5 gün 12. gün kan ver demişti kanı vereyım olmadı dıger ay baslıcam herkes hamıle oldum dıye yazıyor bn takıp edıyorum dua edın nolur ınsallah asılama tutmusturInşallah aşılamadan sonuç çıkar hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da şansımı onun ürünleriyle deneyeceğim. Ben folik asidini bir de fazla kilo için adalisi aldım 15 gündür kullanıyorum
Inşallah. Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın hepinizin yüzünü güldürsün inşallahben henuz hiçbişeyini almadım surda kaldı 5 gün 12. gün kan ver demişti kanı vereyım olmadı dıger ay baslıcam herkes hamıle oldum dıye yazıyor bn takıp edıyorum dua edın nolur ınsallah asılama tutmustur
Amin allahım herkesin gönlüne versin bekle bakalım pozitif olursun belirti yok şuanda yalancı hamileyiz çatlama iğnesinden dolayı ama hiç belirti yaşamıyoruzİnşallah bundan sonraki testinde çift çizgiyi görmek nasip olur benimde 10. Gnüm test yapmmak için zor tutuyorum kendimi pek bi belirtimde yok bakalım inşallah hayırlısıyla burdaki herkes ve tüm isteyenler pozitifi görür
Amin inşallahAmin allahım herkesin gönlüne versin bekle bakalım pozitif olursun belirti yok şuanda yalancı hamileyiz çatlama iğnesinden dolayı ama hiç belirti yaşamıyoruz
Belirti görmeme iğneden dolayı mi acaba ? Bende de herhangi bir belirti yok iğnenin 9. Günü bugün adetime de 4 gün kaldı ama bende tık yok normalde meme hassasiyeti şişlik vs olurdu şimdiye kadar ama yokAmin allahım herkesin gönlüne versin bekle bakalım pozitif olursun belirti yok şuanda yalancı hamileyiz çatlama iğnesinden dolayı ama hiç belirti yaşamıyoruz
Amin inşallahInsallah en hayirli en guzel sonucu alirsiniz hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sonucum 4.2 cikti bu gun negativ gozukuyor ama sinirdaymis doktor yarin bi daha kan istediYaaa ay hadi inşallah pozitif olsun sonucunuz
Kaçıncı gün canım , evet sınırda bir değer burda 2.8 lerden yükseleni gördük inşallah yükselirrrSonucum 4.2 cikti bu gun negativ gozukuyor ama sinirdaymis doktor yarin bi daha kan istedi
12 gun bu gun canimKaçıncı gün canım , evet sınırda bir değer burda 2.8 lerden yükseleni gördük inşallah yükselirrr
Yarın bakalım kaç çıkacak12 gun bu gun canim
Çok erken yapmışsınız amaBugün iğnenin 11. Aşılamanın da 9. Günü. Kaset test yaptım negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?