Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de ilk gebeligimde sırtım belim bacaklarım çok ağrımıştı inşallah tutmuştur da güzel haberler veririz birbirimize
ayy bu dedıklerın umut oldu bana goguslerdekı agrım azaldı belımde hafıf bı agrı kasıklarda yırtılma gbı bısı hsıedıom son 5 gun ama bana 50 gun gibi gelıyor

Insallah en hayirli en guzel sonucu alirsiniz hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bugün aşılamanın 3.günü.. Düne kadar kabızdım bugün ishal olmuşum.. Karnım feci ağrıyor.. Minik minik batmalar var.. Ağzımda değişik bir kuruluk var.. Duphastonun yan etkileri galiba

Ahh ahh iniallah aminnn.. Aşılamadan hiç endişelenmeyin, ben de aşırı stres olmuştum. Bittiğinde bu muymuş dedim. Ama psikolojik olarak çok etkileniyoruz çok ağlamıştım. Allahım hayırlı pozitif sonuçlar almamızı nasippp eyleeee

Onu ben de çok duydum araştırdım ama emin olamıyorum bir türlü ona.. Ve o da aşırı pahalı.. Ama denemekten zarar gelmez bu aşılamam olmazsa yaza kadar deneyebiilirim belki

Bugün aşılamanın 3.günü.. Düne kadar kabızdım bugün ishal olmuşum.. Karnım feci ağrıyor.. Minik minik batmalar var.. Ağzımda değişik bir kuruluk var.. Duphastonun yan etkileri galiba
Benim de 3.gün. Haftaya salı test yapın dedi dr.

Onu ben de çok duydum araştırdım ama emin olamıyorum bir türlü ona.. Ve o da aşırı pahalı.. Ama denemekten zarar gelmez bu aşılamam olmazsa yaza kadar deneyebiilirim belki
Yollara doktorlara aşılamaya ilaçlara döktüğüm para o kadar çok ki... oraya vereceğim para gözüme gelmez üstelik sonuçta gebe kalacaksam hiç gelmez. Olmasa da onu da denedim derim gerisi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…