Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün 23:00 da çatlatma iğnesi yaptım kızlar agri yapmadı hiç normal mi sizce yarında asilamam var endiseliyim

Selam arkadaşlar, ben de bu ay 10 çatlatma iğnesi 12 de aşılamam yapıldı aşılamadan 15 gün geçti test yaptım yok diyecek kadar silik cizgi çıkıyor daha tekrar tekrar yaptim ama pek koyulmuyor doktoruma gönderdim 3 gün sonra tekrar test yap gönder dedi, arkadaşlar karma karişigim sevinemiyorum bile aranizda hiç böyle olan var mi ? Ya da bilgisi olan ?

Kan vermediniz mi

Belirti görmeme iğneden dolayı mi acaba ? Bende de herhangi bir belirti yok iğnenin 9. Günü bugün adetime de 4 gün kaldı ama bende tık yok normalde meme hassasiyeti şişlik vs olurdu şimdiye kadar ama yok
Bende bilmiyorum ki ilk defa çatlama iğnesi ve aşılama yaptırdım bugün 10. Güne döndüm bakalım hayırlısı

Dün 23:00 da çatlatma iğnesi yaptım kızlar agri yapmadı hiç normal mi sizce yarında asilamam var endiseliyim
Çatlatma iğnesinden sonra benim biraz kasık ağrım olmuştu ama aşılamadan sonra bir kaç gün kasık bel ağrısı oluyor

Kızlar aşılama günü dahil 14. Gün 11. Günde idrar negatif çıktı kan vermeye gitmelimiyim

16 martta aşılama yaptırmıştım bugün 13. günü kan verdim 2.3 çıktı çok üzgünüm

16 martta aşılama yaptırmıştım bugün 13. günü kan verdim 2.3 çıktı çok üzgünüm
Ayni gun yaptırmışiz. 2.3 artabilir testi tekrarlasan mi. Allahım Nasip etsin amin. Ben de 9.30 da kan verdim. Eve geldim Afedersin azicik kanama gördüm. Saat 10 da. Şimdi kafayı yiyorum regl mi oluyorum yerleşme kanamasi mi ? Sonuç 4 de çıkacak. Belki gider acilde kan veririm beklemek çok zor.

Yükselmez gibime geliyo çok düşük çünkü. Normalde o şekilde kanaman olmuyorsa belki hamilesindir inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…