Evet yarın bir daha yapacağım ama hiç belirti yok halaÇok erken yapmışsınız ama
12. Gün kan vereceğim bende varsa direkt çıkar zaten, idrar testleri yoruyor beni umudumu tüketiyorEvet yarın bir daha yapacağım ama hiç belirti yok hala
Haklısın valla hayırlısı inşallah12. Gün kan vereceğim bende varsa direkt çıkar zaten, idrar testleri yoruyor beni umudumu tüketiyor
Kaç gün olmuştuu bende 11.hün idrar da baktım negatif yarın 13. Gün kan vericem adet olmazsamSonucum 4.2 cikti bu gun negativ gozukuyor ama sinirdaymis doktor yarin bi daha kan istedi
12 ci gun bu gunKaç gün olmuştuu bende 11.hün idrar da baktım negatif yarın 13. Gün kan vericem adet olmazsam
Kan vermediniz miSelam arkadaşlar, ben de bu ay 10 çatlatma iğnesi 12 de aşılamam yapıldı aşılamadan 15 gün geçti test yaptım yok diyecek kadar silik cizgi çıkıyor daha tekrar tekrar yaptim ama pek koyulmuyor doktoruma gönderdim 3 gün sonra tekrar test yap gönder dedi, arkadaşlar karma karişigim sevinemiyorum bile aranizda hiç böyle olan var mi ? Ya da bilgisi olan ?
Kızlar cevaplAyacak yok muDün 23:00 da çatlatma iğnesi yaptım kızlar agri yapmadı hiç normal mi sizce yarında asilamam var endiseliyim
Iğne ağrı yapmaz. Yaptıktan bir kaç saat sonra vurulan yere hafif bir kaşıntı yapabilirKızlar cevaplAyacak yok mu
Bende bilmiyorum ki ilk defa çatlama iğnesi ve aşılama yaptırdım bugün 10. Güne döndüm bakalım hayırlısıBelirti görmeme iğneden dolayı mi acaba ? Bende de herhangi bir belirti yok iğnenin 9. Günü bugün adetime de 4 gün kaldı ama bende tık yok normalde meme hassasiyeti şişlik vs olurdu şimdiye kadar ama yok
Çatlatma iğnesinden sonra benim biraz kasık ağrım olmuştu ama aşılamadan sonra bir kaç gün kasık bel ağrısı oluyorDün 23:00 da çatlatma iğnesi yaptım kızlar agri yapmadı hiç normal mi sizce yarında asilamam var endiseliyim
Hadi inşallah bollcaa dua edin işlem olurken. Allahım hepimize nasip etsinnBenimde 28 mart 12.30 aşılama saatim ilk aşılamam olucak heycanlı bekleyişler kapıdaHerkese en güzelini nasip etsin Allahım inş
Benim 3. Asilamam olacak diğerlerinde çatlatma iğnesi sonrası olmustu agri bu seçer hiç bir belirti yokÇatlatma iğnesinden sonra benim biraz kasık ağrım olmuştu ama aşılamadan sonra bir kaç gün kasık bel ağrısı oluyor
Ayni gun yaptırmışiz. 2.3 artabilir testi tekrarlasan mi. Allahım Nasip etsin amin. Ben de 9.30 da kan verdim. Eve geldim Afedersin azicik kanama gördüm. Saat 10 da. Şimdi kafayı yiyorum regl mi oluyorum yerleşme kanamasi mi ? Sonuç 4 de çıkacak. Belki gider acilde kan veririm beklemek çok zor.16 martta aşılama yaptırmıştım bugün 13. günü kan verdim 2.3 çıktı çok üzgünüm
Benimde 15 martta yaptırdım kan vermeyi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçtan16 martta aşılama yaptırmıştım bugün 13. günü kan verdim 2.3 çıktı çok üzgünüm
Yükselmez gibime geliyo çok düşük çünkü. Normalde o şekilde kanaman olmuyorsa belki hamilesindir inşallah öyledirAyni gun yaptırmışiz. 2.3 artabilir testi tekrarlasan mi. Allahım Nasip etsin amin. Ben de 9.30 da kan verdim. Eve geldim Afedersin azicik kanama gördüm. Saat 10 da. Şimdi kafayı yiyorum regl mi oluyorum yerleşme kanamasi mi ? Sonuç 4 de çıkacak. Belki gider acilde kan veririm beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?