İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Yok aslında tedbir amaçlı verdi benim aslında yumurtlamada hiçbir sıkıntı yok hatta çok çok iyi eşimde de sıkıntı yok tüplerim tıkalıymış ve gittiğim doktorların hiçbiri buna bakmamıştı kontrol yumurtlama süper rahim güzel veriyorlar klomen çatlatma iğnesi hep aynı döngü boşuna birsürü ilaç dengem mahvoldu hsg sonrası tek tüp açıldı ben Ocak ayında aşılama olacaktım yumurtalar sol tarafta olduğu için doktor ara verelim dedi bu sefer sağda solda her ikisinde de 2 şer adet yumurta vardı bilmiyorum ne olur Allah biliyor tüp bebekte sonuç almamız daha sağlıklı olur dedi ama 1 kere olsun aşılama denemek istedi doktorum sizin süreç nasıldı
Özel olmazsa kaç kilolardasın benimde doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi benm adetlerde düzenli tüplerde açık yumurtlamada iyş eşimdede sıkıntı yok ilk aşılama olmadı bakalım kısmet olursa bu ay 2. Denicez ama tüplere baktırmaktan korkma ben anestezisiz yaptırdım çok da zor olmadıİnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Benim sürecim de ilk başta bi süre denedik baktık olmuyor hatta normalde regl döngüm hep normaldi ama bi süre sonra 1-2 hafta atmaya başladı. Bende doktora gittim doktor bana pcos olduğumu söyledi ama kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi ve insülin direnci için bi ilaç verdi reglm düzene girsin diye bi ilaç daha verdi. 6 ay içinde senden güzel haber bekliyorum demişti ama ben bu 6 ayda kilo vermeye çalışmadım. Sadece ilaçlarımı içtim ve tek düzene giren regl oldu. Daha sonra bi 6 ay daha denedik olmadı bende tekrar doktora gitme kararı aldım. Kendimiz büyütüp kendimiz çatlatırız dedi. Femara ve ovitrelle kullandım 2 ay bu şekilde denedik tutmadı. Doktorum ya aşılama ya da direk tüp bebek başlayalım dedi. Bende bi kez aşılama denemek istiyorum dedim. Biz bi de olur diye gebelik sigortası yaptırmıştık bu ay da tutmazsa sigortam yanacak yani doğumdan yararlanamayacağım. Bende son bi kez denemek istedim. Açıkçası tüp bebeğe hem maddi hem manevi gücüm yok şuan için. O yüzden aşılamada karar kıldık. Bu gün de aşılamamı oldum. Görünürde yumurtalarım ilaçla büyüyüp çatlıyor eşimin spermlerinde de sorun yok. Bi tek tüplerime baktırmadım ondan da korkuyorum. Bu aşılama tutmazsa bi süre ara vereceğim ve kendimde bi cesaret bulursam bi süre sonra tüplerime baktırırım
Ben son 2,5 aydır diyet yapıyorum yani bu femara ve ovitrelle kullanmaya başlamadan 1 hafta önce falan başladım. 73,8kg ile başladım şuan 61 kg. Tüplere bakarlarken nasıl oluyor nasıl çekiliyor canınız acıdı mıÖzel olmazsa kaç kilolardasın benimde doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi benm adetlerde düzenli tüplerde açık yumurtlamada iyş eşimdede sıkıntı yok ilk aşılama olmadı bakalım kısmet olursa bu ay 2. Denicez ama tüplere baktırmaktan korkma ben anestezisiz yaptırdım çok da zor olmadı
Sizin için de hayırlısı olsun inşallah cildinizde alerji veya kaşıntı gibi bir belirti var mıİnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Benim sürecim de ilk başta bi süre denedik baktık olmuyor hatta normalde regl döngüm hep normaldi ama bi süre sonra 1-2 hafta atmaya başladı. Bende doktora gittim doktor bana pcos olduğumu söyledi ama kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi ve insülin direnci için bi ilaç verdi reglm düzene girsin diye bi ilaç daha verdi. 6 ay içinde senden güzel haber bekliyorum demişti ama ben bu 6 ayda kilo vermeye çalışmadım. Sadece ilaçlarımı içtim ve tek düzene giren regl oldu. Daha sonra bi 6 ay daha denedik olmadı bende tekrar doktora gitme kararı aldım. Kendimiz büyütüp kendimiz çatlatırız dedi. Femara ve ovitrelle kullandım 2 ay bu şekilde denedik tutmadı. Doktorum ya aşılama ya da direk tüp bebek başlayalım dedi. Bende bi kez aşılama denemek istiyorum dedim. Biz bi de olur diye gebelik sigortası yaptırmıştık bu ay da tutmazsa sigortam yanacak yani doğumdan yararlanamayacağım. Bende son bi kez denemek istedim. Açıkçası tüp bebeğe hem maddi hem manevi gücüm yok şuan için. O yüzden aşılamada karar kıldık. Bu gün de aşılamamı oldum. Görünürde yumurtalarım ilaçla büyüyüp çatlıyor eşimin spermlerinde de sorun yok. Bi tek tüplerime baktırmadım ondan da korkuyorum. Bu aşılama tutmazsa bi süre ara vereceğim ve kendimde bi cesaret bulursam bi süre sonra tüplerime baktırırım
Fotoğrafı daha net çekebilme şansınız var mı mümkünse işığa tutunKızlar ümitlenmek istemiyorum daha önce üç kimyasalım var. Aşılamanın 9. Günü tek çizgiydi Eki Görüntüle 3023292 . Bugün 11. Gün az önce böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum
Teşekkür ederim. Kaşıntım ya da alerjim yok. Sizde var mıSizin için de hayırlısı olsun inşallah cildinizde alerji veya kaşıntı gibi bir belirti var mı
Kollarımda ve gerdan bölgemde oluyor ilaç etkisi olabilir mi diye düşündüm ama birde göbek deliğimin alt kısmı bugün çok ağrıdıTeşekkür ederim. Kaşıntım ya da alerjim yok. Sizde var mı
o göbek ağrısı bendede var ama ben henüz klomen kullanıyorum.Kollarımda ve gerdan bölgemde oluyor ilaç etkisi olabilir mi diye düşündüm ama birde göbek deliğimin alt kısmı bugün çok ağrıdı
Şuan böyle telefonum çok net çekmiyorFotoğrafı daha net çekebilme şansınız var mı mümkünse işığa tutun
Sanki silik bi çizgi var gibiŞuan böyle telefonum çok net çekmiyor
Pazar günü tekrar yapacagım inşallah dahada koyulaşırSanki silik bi çizgi var gibi
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzPazar günü tekrar yapacagım inşallah dahada koyulaşır
Hayırlı haberler inşallahBende biraz evvel asilamami oldum hayirlisi inşallah
Nasıl geçti canım acıyomuYarın 10:30 da aşılamam olacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?