- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Aşılama esnasında idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki neden acabaBende zorlanıyorum muayene sırasında aslında acı eşiğim yüksektir ama nedense zorlanıyorum o nedenle doktorum kendisi önerdi anestezili oldum aşılamayı sonrasında ağrım da olmadı idrarımı çok iyi tuttum doktorum sıkıca tembihlemişti zaten kolay geçti zor olan beklemek
Anladım canım inşallah hayırlısıyla olumlu haberlerini bekliyoruzDün gece 12 de çatlatma ignesini oldum yarın 12dede aşılama var inşallah çipli aşılama dedikleri eslerimizden alınan örnekten en hareketli en kaliteli olanını seciyolar gebelik oranı yükseliyomus haberleşelim canım sende haber et
Evet idrara sıkışık olunca mesane büyüdüğü için rahme baskı yapıp daha kolay ulaşılımasını sağlıyormuş ilk aşılamamda doktor böyle söylemiştiAşılama esnasında idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki neden acaba
İnşallah inşallah 29da kan vericem bakalım umarım tutunurAnladım canım inşallah hayırlısıyla olumlu haberlerini bekliyoruz
Aanladımm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnsan kendini hem rahat bırakıp hem de idrarını nasıl tutcak acabaEvet idrara sıkışık olunca mesane büyüdüğü için rahme baskı yapıp daha kolay ulaşılımasını sağlıyormuş ilk aşılamamda doktor böyle söylemişti
Hiç stres yapma güzel birşey heycanıyla hepsi gelip geçiyor sıkıntıda olmuyor inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz benimde 2.aşılama çarşamba aşılama yapılcak en son yumurtalar 15 mm di bakalm bgün tekrar kontrol varAanladımm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnsan kendini hem rahat bırakıp hem de idrarını nasıl tutcak acabaoff stresim iyice arttı inşallah çabucak olur biter
Avakado tutunmayı kolaylaştırıypr diye okumuştum bir araştır öğünlerine ekle istersen bende aşılamadan sonra tüketmeyi düşünüyorumİnşallah inşallah 29da kan vericem bakalım umarım tutunur
Evet bende duymuştum onu deneyelim ne kaybederiz progestan iğne verdi bide oda kolaylastiriyomus galiba 15 gün onu vurun dedi göbeğinden senin aşılama yarinmiydiAvakado tutunmayı kolaylaştırıypr diye okumuştum bir araştır öğünlerine ekle istersen bende aşılamadan sonra tüketmeyi düşünüyorum
İnşallahh canımm, kaç mm ken aşılama yapıyorlar. Cuma kontrol benim de bakalm ne kdr büyümüşlerHiç stres yapma güzel birşey heycanıyla hepsi gelip geçiyor sıkıntıda olmuyor inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz benimde 2.aşılama çarşamba aşılama yapılcak en son yumurtalar 15 mm di bakalm bgün tekrar kontrol var
Bgün çatlatma iğnesi vurulcam kısmet olursa çarşamba günüEvet bende duymuştum onu deneyelim ne kaybederiz progestan iğne verdi bide oda kolaylastiriyomus galiba 15 gün onu vurun dedi göbeğinden senin aşılama yarinmiydi
Bgün kontrole gittiğimde 3 tane vardı 16 17 21 çatlatma iğnesini verdi çarşambada aşılamayı yapacak inşallahİnşallahh canımm, kaç mm ken aşılama yapıyorlar. Cuma kontrol benim de bakalm ne kdr büyümüşler
Senin 3 taneymis benim 1 tane 22 mmdi tutma ihtimali daha yüksek seninkinin güzel haberler alırsın inşallahBgün kontrole gittiğimde 3 tane vardı 16 17 21 çatlatma iğnesini verdi çarşambada aşılamayı yapacak inşallah
Nasıl geçti aşılamanSenin 3 taneymis benim 1 tane 22 mmdi tutma ihtimali daha yüksek seninkinin güzel haberler alırsın inşallah
Aşılama esnasında idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki neden acaba
Aynen sıkışık gitmek gerekiyormuş hatta mutlaka öyle gel dedi çok iyi dayanmıştımEvet idrara sıkışık olunca mesane büyüdüğü için rahme baskı yapıp daha kolay ulaşılımasını sağlıyormuş ilk aşılamamda doktor böyle söylemişti
Fena değildi anlık bi acı oldu geçti ama şuan regl ağrısı gibi ağrı varNasıl geçti aşılaman
Benimde öyle olmuştu 11.gün hala ağrım var gaz sancım hele akşamları patlayacak gibi gaz oluşuyor ara ara göbek çevrem şiddetli ağrıyor 1saat kadar beni halsiz düşürüyor sonra uyuyakalıyorum geçiyor sık idrara çıkma gece bacak krampları ama herhangi bir yerleşme kanaması vb.yaşamadım acaba yerleşme kanaması olmadan hamile kalınıyor mu?Fena değildi anlık bi acı oldu geçti ama şuan regl ağrısı gibi ağrı var
Hayırlısı olsun inşallah tutunur ben dabah gidicem ama hüç idrar dolu olsun denmedi ölemi gerekiyomuşFena değildi anlık bi acı oldu geçti ama şuan regl ağrısı gibi ağrı var
Hiç gebelik yaşamadım ama herkesde yerleşme kanaması olmuyo hatta çoğunluk olarak kanama gerceklesmiyomus bünyeye bağlı galiba biraz bebiş tutunmustur inşallah onun ağrılarıdirBenimde öyle olmuştu 11.gün hala ağrım var gaz sancım hele akşamları patlayacak gibi gaz oluşuyor ara ara göbek çevrem şiddetli ağrıyor 1saat kadar beni halsiz düşürüyor sonra uyuyakalıyorum geçiyor sık idrara çıkma gece bacak krampları ama herhangi bir yerleşme kanaması vb.yaşamadım acaba yerleşme kanaması olmadan hamile kalınıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?