Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama esnasında idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki neden acaba

Anladım canım inşallah hayırlısıyla olumlu haberlerini bekliyoruz

Evet idrara sıkışık olunca mesane büyüdüğü için rahme baskı yapıp daha kolay ulaşılımasını sağlıyormuş ilk aşılamamda doktor böyle söylemişti

Evet idrara sıkışık olunca mesane büyüdüğü için rahme baskı yapıp daha kolay ulaşılımasını sağlıyormuş ilk aşılamamda doktor böyle söylemişti
Aanladımm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnsan kendini hem rahat bırakıp hem de idrarını nasıl tutcak acaba off stresim iyice arttı inşallah çabucak olur biter

Kızlar merhaba Allah nasip ederse bende bu ay aşılama olacağım kloemn içtim bugün 2 tane yumuş gelismissagda ve solda 1 er tane 14 ve 12 m bugün yarın ve çarşamba gonalf450 yi 50cc vurulcam güzel giderse haftasonuna doğru aşılama ama bnde muanehanede olacağım of o korku bendede çok bugün yapamazsam dedim sen sikinti yapma senin gibi hasta çok dedi anestejiye gerek olmadığı söyledi ama bizim sperm yıkama hastanede olacak sorum su aslında hastanede yıkayım mesafe yarim saat kadar muanehaneye gelene kadar bu spermler olmezmi☺

Aanladımm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnsan kendini hem rahat bırakıp hem de idrarını nasıl tutcak acaba off stresim iyice arttı inşallah çabucak olur biter
Hiç stres yapma güzel birşey heycanıyla hepsi gelip geçiyor sıkıntıda olmuyor inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz benimde 2.aşılama çarşamba aşılama yapılcak en son yumurtalar 15 mm di bakalm bgün tekrar kontrol var

Avakado tutunmayı kolaylaştırıypr diye okumuştum bir araştır öğünlerine ekle istersen bende aşılamadan sonra tüketmeyi düşünüyorum
Evet bende duymuştum onu deneyelim ne kaybederiz progestan iğne verdi bide oda kolaylastiriyomus galiba 15 gün onu vurun dedi göbeğinden senin aşılama yarinmiydi

İnşallahh canımm, kaç mm ken aşılama yapıyorlar. Cuma kontrol benim de bakalm ne kdr büyümüşler

merhabalar herkese umarım en kısa süre de isteyen emek veren herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir. Ben ilk denememi tüp bebek ile başladım ilk deneme de pozitif gördüm ama maalesef boş keseden dolayı düşük yaptım. Tüp bebek tedavisini özelde yaptırmıştım ama şimdi maddi açıdan tekrar yaptıramıyorum bu yüzden devlete gittim devlet aşılama önerdi şimdi aramalarını bekliyorum sanırım devlet olduğu için bu süreç uzun sürecek. Şimdi sizlere sormak istediğim genelde tüp bebek öncesi çoğu doktor aşılama sonra tüp bebek diyor benim durumum biraz ters oldu tüp bebek tedavisi görüp sonra aşılama bi sakıncası olur mu doktor muayenesinde aklıma gelip doktora da soramadım bilgi sahibi olan varmı

Evet bende duymuştum onu deneyelim ne kaybederiz progestan iğne verdi bide oda kolaylastiriyomus galiba 15 gün onu vurun dedi göbeğinden senin aşılama yarinmiydi
Bgün çatlatma iğnesi vurulcam kısmet olursa çarşamba günü

Aynen sıkışık gitmek gerekiyormuş hatta mutlaka öyle gel dedi çok iyi dayanmıştım

Fena değildi anlık bi acı oldu geçti ama şuan regl ağrısı gibi ağrı var
Benimde öyle olmuştu 11.gün hala ağrım var gaz sancım hele akşamları patlayacak gibi gaz oluşuyor ara ara göbek çevrem şiddetli ağrıyor 1saat kadar beni halsiz düşürüyor sonra uyuyakalıyorum geçiyor sık idrara çıkma gece bacak krampları ama herhangi bir yerleşme kanaması vb.yaşamadım acaba yerleşme kanaması olmadan hamile kalınıyor mu?

Hiç gebelik yaşamadım ama herkesde yerleşme kanaması olmuyo hatta çoğunluk olarak kanama gerceklesmiyomus bünyeye bağlı galiba biraz bebiş tutunmustur inşallah onun ağrılarıdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…