Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminnn amin inşallahh kuzumm, aynen 1 tane sağlıklı yeterli kuzucum iniallah sağlıkla döllenip tutunsub yavrularımızz

Kizlar naisl. Oluyo o doktor adetin 2 yada 3. Gunu çağırmıştı napcaklar çok endişeliyim heyecanlıyım
Test yapilir ilaclar baslanir sonra igneler arada kontrol sonrada asilamaendiselenilcek bisey yok rahat ol

Test yapilir ilaclar baslanir sonra igneler arada kontrol sonrada asilamaendiselenilcek bisey yok rahat ol
Benim 2 tane dış gebeliğim var ne yazikki sonra rahim filmi çekildim 26 ocaktan şükür temiz çıktı doktor aşılamayi önerdi o yüzden biraz heyecanlıyım korkuyorum kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın..

Amin inşallah guzel sonuc alirsin kotu bi deneyim olmus bu sefer yuzun guler inşallah

Hayırlısı canım İnan çok zor zaman geçmiyor sanki 10.günüm aşılamadan sonra ne zaman test yapacağım bilmiyorum korkuyorum
15.gun yap testini erken yapma sabretmekten basks yapcak bisey yok insallah olumlu sonuclanirda bizde seviniriz

Bende pcosluyum bizimde ilk aşılama cipli olucak yarın inşallah ikimizinkide tutar Rabbim gönlümüzdekimi versin
inşallah isteyen herkesinki tutar hayırlısı amiiiinnnnn çatlatmamı oldum az önce salıyı bekliyorum artık nasıl geçtiğini yazarsın olurmu merak ediyorum

Merhabalar benimde çarşamba günü aşılamamda bu çipli aşılama nasıl oluyor
Dün gece 12 de çatlatma ignesini oldum yarın 12dede aşılama var inşallah çipli aşılama dedikleri eslerimizden alınan örnekten en hareketli en kaliteli olanını seciyolar gebelik oranı yükseliyomus haberleşelim canım sende haber et

Bende zorlanıyorum muayene sırasında aslında acı eşiğim yüksektir ama nedense zorlanıyorum o nedenle doktorum kendisi önerdi anestezili oldum aşılamayı sonrasında ağrım da olmadı idrarımı çok iyi tuttum doktorum sıkıca tembihlemişti zaten kolay geçti zor olan beklemek

Bizim muayanede olucak anestezi şansım yok galiba yoksa bende öle isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…