- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Niye vermedi acaba doktor bana dediki seninn hiçbirşeyin yok yani eşime tek verdiHiç bir fikrim yok canım ben ilk aşılama da femara kullandım 2. Olacak işlh gonal f kullandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye vermedi acaba doktor bana dediki seninn hiçbirşeyin yok yani eşime tek verdiHiç bir fikrim yok canım ben ilk aşılama da femara kullandım 2. Olacak işlh gonal f kullandım
Yumurtalıkların iyi geliştiği için vermemiştirNiye vermedi acaba doktor bana dediki seninn hiçbirşeyin yok yani eşime tek verdi
Çok teşekkür ederim birde bu ay rahim filmi çekilecek aşılama bu ay mi olur gelecek ay mı onu hiç sormadım doktoraMutlaka inositol iceren vitamin kullan mumkunse 500 mg olan inofolik combi veya pholicaps olabilir sabah aksam tuket arisutu bal propolis birde avakado
Bende ilaç kullanıyorum yarın biticek çarşamba kontrol var yumurtalıklar büyür insallahCanım bende yapicam 15 gün sonra falan adeti bekliyoruz hayırlı sonuçlar almamız dileğiyle
Allahım kucağını doldursun biran önce insallahBenim de ilk aşılamam olacak Rabbim nasıp ederse
Benim herşey dahil sperm yıkama ve narkozlu olucam korktuğum için 1000 tl bursada özel bir muayenede olucam oglumdada bu doktora gidip hamile kalmıştım inşallah bu sefer de rabbim nasip eder2.500 fiyatı Canım ozel çevre hastanesi istanbul
Amin inşallah Canım Rabbim herkese nasip etsin size de bize deAllahım kucağını doldursun biran önce insallah
Rabbim çabalarınızı boş çıkarmasın inşallah hayırlısı olsun Meryem süresi oku kendine hepmerhaba bayanlar bende ikinci aşılamamı oldum mart 2sinde. bende pko var ama sadece bir tane ve bir tarafta doktor öyle dedi, eşimde sprem yetersizliği var ne yazıkki. ben femara diye bir ilaç kullandım yumurta geliştrimesi iiçin. sadece bu aşılama da bana saat 11de yapıcaz dediler ama labaratuvardan geç çıktı eşimin örneği ve 40 dakika geciktik işlem için. doktor 38 saate kadar süresi var biz şuan daha 36. saatin içindeyiz dedi ama ben yinede tedriginm geç mi kaldık diyeilk aşılamam da iki yumrutam oluşmuştu bu sefer tek oluştu ve 26 mm
Niye leke gelince ne oluyor ki bugün yaptırmışsın zaten normal degilmi ümidini yitirme kuzumBende bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Dün çatlatma iğnesinden sonra hafif leke gelmişti bugünde devam etti. Şimdiden ümidim bitti![]()
Ne bileyim bugün yaptırınca kahverengi leke çok geldi. Normal değil gibi düşünüyorumNiye leke gelince ne oluyor ki bugün yaptırmışsın zaten normal degilmi ümidini yitirme kuzum
Devlette mi yaptirdin canımNe bileyim bugün yaptırınca kahverengi leke çok geldi. Normal değil gibi düşünüyorum
hayır normal işlem görüyosun zorlaniyo rahim tabiki kanama olması normal 2 3 gün korkma içini ferah tut ben de oğluma aşılama ile hamile kaldım benimde gelmişti kahverengi kanama 2 gun
Ne bileyim bugün yaptırınca kahverengi leke çok geldi. Normal değil gibi düşünüyorum
Büyüyen yumurtalar varmis ama iclerinden sıyrılıp boy veren yokmuşSizin yumurtalar ne durumdaymış bugün kontrolünüz vardı kaç doz aldınız bir de?
Aslinda gec kalinmis sayilmaz tedaviyi etkileme konusunda cok az olabilir ama simdiden icmekte fayda var duzenli kullanmak gerekliGeç kalmış olabilirim sanırım 2 gün bitti çünkü![]()
Tum belegeler tamam mi ilaclar icin rapor cikarttiniz mi raporlu almak uyguna gelir tedavi olacaginiz yere sorun reglinizin 3 cunu baslaniyor ilaclaraKızlAr ben aşılama olcam ama doktor bana hic bir ilaç iğne falan vermedi neden acaba lütfen cevaplar mısınız
Yok devlet olmadığı için rapor falan çıkartılmadıTum belegeler tamam mi ilaclar icin rapor cikarttiniz mi raporlu almak uyguna gelir tedavi olacaginiz yere sorun reglinizin 3 cunu baslaniyor ilaclara