Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericez 😍😍😍😍 benim test günüm 28 mart.. Rabbim ol desin oluversin kucaklarımız doluversin sağlıklı sıhhatli pek güzel yavrularımızla hayırlı evlatlarımızla hepimiz dua edelim çokcaaaa😘

İşlh canım işlh bu sefer neden se fazla umutluyum olacak işlh hepimizin 😍😊

Kızlar benim 5 inde aşılama oldum ve geçtiğimiz cumartesi yani aşılamanın 9. Günü kustum ve ishal oldum sizce yediğim bişi mi dokundu yok bişiler var mıdır 🤨🤨🤨

Kızlar benim 5 inde aşılama oldum ve geçtiğimiz cumartesi yani aşılamanın 9. Günü kustum ve ishal oldum sizce yediğim bişi mi dokundu yok bişiler var mıdır 🤨🤨🤨
İshal de varsa birşey dokunmuş olabilir, bol sıvı alıp su kaybını önleyin. Ve doktorunuza ulasabiliyorsaniz bir danışın bence.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🤲 Benim de kilo sorunum var ama benim fostimon 150 ye kadar cikti her doktorun farklı tedavi yöntemleri. İnşallah gerek kalmadan hamile olursun 🤲
Amin insallah suan regl oldum anlayamadim igneler ters etki mi yapti bilmiyorum daha adetime 12 gun var

12 gün ışık hızıyla geçer inşallah ve bebiş haberini kutlarız 😍

Amin , çok sağolun kızlar 🤗

Hayırlısı olsun... evet kilo sorunu var maalesef. Bana Merional 150'lik verdi doktor, 5 tane kullandım 2 tane daha verdi
.
Hayirlisi olsun insallah hayirli sonuclar alirsiniz

Merhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericez 😍😍😍😍 benim test günüm 28 mart.. Rabbim ol desin oluversin kucaklarımız doluversin sağlıklı sıhhatli pek güzel yavrularımızla hayırlı evlatlarımızla hepimiz dua edelim çokcaaaa😘
Kuzum biz seninle aynı gün olduk bana 27 Mart'ta gel dediler . İnşallah güzel haberler alacağız 🤲🤲🤲

2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu 😊
Bende 14 Mart 2020 de yaptırdım 28 Mart'ta gebelik testi yapılacak ve çok merak ediyorum sonucu acaba olacak mı o güzel haberi alabilecek miyim

Kuzu yumurtalarının durumuna göre karar verir? Neden aşılama senin yumurtalarda mı sıkıntı var eşinin spermde mi

eşimde sıkıntı yok canım benim yum rezervimde azalma olmuş ve 1 seneyi geçtik gebelik oluşmadı diye

Merhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabiliriz 😊 işlh da güzel haberleri birlikte alırız
İnşaallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize. Ben dd pazar günü başladım ilaç kullanmaya. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta gelişmiş mi diye bakılacak.

Back
X