Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğrudur canım doktorun ne diyorsa o şekilde ilerle.sonucta herkesin derdi farklı tedavisi farklı.hepimiz aynı ilaca farklı farklı tepkiler verebiliyoruz.insallah tutunur bebisin. Ama ben şunu anlamadım eğer bir daha aşılama yapmayacaksa ve ilişki de onermediyse neden bı daha çatlatma iğnesi yaptiriyorki. enteresan. Bilmediğim konular o yüzden anlayamadim
Yumurtaliklari catlatmak icim degilmis o olusan gebelik varsa tutunmasi icin mis o sekilde soyledi banada canim hayirlisi olsun insallah

Daha bir hafta var canım nasipse sen daha yeni oldun sanırım .
Ben 18 inde oldum canim evet bugun 3.gunum senin az kalmis Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah bana 1 nisan kan testi yaptir dediler tarihede ne güldüm esiminde dogum gunu 26 mart insallah ona dogum gunu hediyesi olur 🙏

Ben 18 inde oldum canim evet bugun 3.gunum senin az kalmis Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah bana 1 nisan kan testi yaptir dediler tarihede ne güldüm esiminde dogum gunu 26 mart insallah ona dogum gunu hediyesi olur 🙏
Aminnnn inşallah 🤲 Bu ay sonu benim de doğum günum var benim de 27 Mart test tarihim inşallah güzel haberler almak nasip olur 🤲

Uzulme kardeşim hakkında hayırlısı olsun .bı daha denersin pes etmeyelim inşallah birbirimize destek olmak için varız. Bı kaç gün sonra yine yap belki pozitiftir. İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin. Zor bı süreç hepimiz aynı durumdayız. Dua edelim inşallah bir gün hepimiz anne olucaz😘

Teşekkür ederim canım amin hepimiz için hayırlısı diyorum bu zor süreçte pek de üzülmedim zaten 😔

Benimde 14. Günümdü ve olmadı . Üzüldüm mü aslında hayır . Hayırlısını istiyordum hep ve şu dönemde hamilelik korkutuyordu😞

Ben de üzülmedim hayırlısı dedik hayırlısı boyle dir demek ki zaten gerginim ve korkuyorum işlh tez zaman da biter bu virüs

Merhaba kızlar ben 2 gün önce adet oldum bugün doktora gittik ultrasyonda baktı yumurta takibine başladı bana klomen ve folikasit verdi bunları kullanacağım sonra çatlama iğnesi verecek Allah'ın izniyle asılma yapılacak çok heyecanlıyım bir yanda bu virüs falan çıktı tedirginim tuhaf duygular icerisindeyim nolucak bilmiyorum klomen ve folikasit kullanan var mı nasıl kullanacağız doktor söyledi de unuttum heyecandan ... şimdiden teşekkürler kızlar

Back
X