- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Bize de yasak canımMerhaba canlarr bize ilişki yasak dediler çok garip degil mi anlayamadim acaba uyguladiklari tedavinin basari veya basarisizlik orani icin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de yasak canımMerhaba canlarr bize ilişki yasak dediler çok garip degil mi anlayamadim acaba uyguladiklari tedavinin basari veya basarisizlik orani icin mi
Seninde pkos mu vardi canim problem neydiBize de yasak canım
Yumurtaliklari catlatmak icim degilmis o olusan gebelik varsa tutunmasi icin mis o sekilde soyledi banada canim hayirlisi olsun insallahDoğrudur canım doktorun ne diyorsa o şekilde ilerle.sonucta herkesin derdi farklı tedavisi farklı.hepimiz aynı ilaca farklı farklı tepkiler verebiliyoruz.insallah tutunur bebisin. Ama ben şunu anlamadım eğer bir daha aşılama yapmayacaksa ve ilişki de onermediyse neden bı daha çatlatma iğnesi yaptiriyorki. enteresan. Bilmediğim konular o yüzden anlayamadim
Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah güzel haberler alirizYumurtaliklari catlatmak icim degilmis o olusan gebelik varsa tutunmasi icin mis o sekilde soyledi banada canim hayirlisi olsun insallah
Aminnn aminn insallahHayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah güzel haberler aliriz
Evet canım pko var bende de ondan mı izin vermiyorlar ki arkadan arkaya büyür çatlar diye ?Seninde pkos mu vardi canim problem neydi
Galiba canim mantikli geldi demekki vardir sebebi pkos oldugumuz icin buyuk ihtimal seninde ilk aşılaman mıEvet canım pko var bende de ondan mı izin vermiyorlar ki arkadan arkaya büyür çatlar diye ?
İğneli olarak ilk evetGaliba canim mantikli geldi demekki vardir sebebi pkos oldugumuz icin buyuk ihtimal seninde ilk aşılaman mı
Aslında ben şöyle düşünmüştüm eş kaynaklı bir sorun varsa ondan da izin vermeyebilirler .Galiba canim mantikli geldi demekki vardir sebebi pkos oldugumuz icin buyuk ihtimal seninde ilk aşılaman mı
Yok canim sanmam ya bence pko icindir yani bizimle alakali olabilir beklemkte ne zor senin ne zaman belli olucak kismetseAslında ben şöyle düşünmüştüm eş kaynaklı bir sorun varsa ondan da izin vermeyebilirler .
Daha bir hafta var canım nasipse sen daha yeni oldun sanırım .Yok canim sanmam ya bence pko icindir yani bizimle alakali olabilir beklemkte ne zor senin ne zaman belli olucak kismetse
Ben 18 inde oldum canim evet bugun 3.gunum senin az kalmis Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah bana 1 nisan kan testi yaptir dediler tarihede ne güldüm esiminde dogum gunu 26 mart insallah ona dogum gunu hediyesi olurDaha bir hafta var canım nasipse sen daha yeni oldun sanırım .
Aminnnn inşallahBen 18 inde oldum canim evet bugun 3.gunum senin az kalmis Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah bana 1 nisan kan testi yaptir dediler tarihede ne güldüm esiminde dogum gunu 26 mart insallah ona dogum gunu hediyesi olur![]()
Uzulme kardeşim hakkında hayırlısı olsun .bı daha denersin pes etmeyelim inşallah birbirimize destek olmak için varız. Bı kaç gün sonra yine yap belki pozitiftir. İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin. Zor bı süreç hepimiz aynı durumdayız. Dua edelim inşallah bir gün hepimiz anne olucaz![]()
Benimde 14. Günümdü ve olmadı . Üzüldüm mü aslında hayır . Hayırlısını istiyordum hep ve şu dönemde hamilelik korkutuyordu![]()
Ayyy insallah omrun boyunca unutamicagin bir dogum gunu hediyesi olur insallah bakalimAminnnn inşallahBu ay sonu benim de doğum günum var benim de 27 Mart test tarihim inşallah güzel haberler almak nasip olur
![]()
Aminnnn inşallah Allah razı olsunAyyy insallah omrun boyunca unutamicagin bir dogum gunu hediyesi olur insallah bakalim![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBen de üzülmedim hayırlısı dedik hayırlısı boyle dir demek ki zaten gerginim ve korkuyorum işlh tez zaman da biter bu virüs