Bende aynı yere yaptırdım Bilgen Bey yaptı aşılamami cuma günüTavmergende canm izmirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı yere yaptırdım Bilgen Bey yaptı aşılamami cuma günüTavmergende canm izmirde
Evet evet benimde 18 inde canim Bilgen bey yaptiBende aynı yere yaptırdım Bilgen Bey yaptı aşılamami cuma günü
Hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde çok heyecanlı ve stressliyim birde belirti yok tedirgin ediyor beni iyice . Bizim ilk tedavimiz oluyor yumurta takibi yapmadan aşılamaya geçtik eşimde de bendede bir sorun yok ama hiç hamile kalamadımEvet evet benimde 18 inde canim Bilgen bey yapti
Aminn aminn insallah bizim daha once yumurtalik ve catlatma olmustu ama malesef kalamadim 1.aşılamam Allah ikimizinde yüzünü güldürsün insallah benim goguslerim gonalfden sanrm baya sisti ve uclari cok hassaslasti daha gecmeden bel agrisi basladi smdi belimde gecti goguslerim yine şiş ne dusuncgmi bilmiyorum cokta umutlanmak istemiyorum bakalim hayirlisi olsunHadi hayırlısı olsun ikimiz içinde çok heyecanlı ve stressliyim birde belirti yok tedirgin ediyor beni iyice . Bizim ilk tedavimiz oluyor yumurta takibi yapmadan aşılamaya geçtik eşimde de bendede bir sorun yok ama hiç hamile kalamadım![]()
Bende de var göğüs hassasiyeti sis ve acıyor göğüs ucumda herhangi bir hassasiyet yokAminn aminn insallah bizim daha once yumurtalik ve catlatma olmustu ama malesef kalamadim 1.aşılamam Allah ikimizinde yüzünü güldürsün insallah benim goguslerim gonalfden sanrm baya sisti ve uclari cok hassaslasti daha gecmeden bel agrisi basladi smdi belimde gecti goguslerim yine şiş ne dusuncgmi bilmiyorum cokta umutlanmak istemiyorum bakalim hayirlisi olsun
Evet illaki ilaclarin etkisidir canimBende de var göğüs hassasiyeti sis ve acıyor göğüs ucumda herhangi bir hassasiyet yokbana progestan verdiler sabah akşam fitil benimde mi ondan acaba
Ben Nisanin 3 unde tekrar gitcem kan testi icin cagirdilar . Eger olmazsa cok uzulurum ya peki tutmazsa birdaha yaptiracak misin asilama ?Evet illaki ilaclarin etkisidir canimsurekli hormon aliyoruz cunku belirti icin daha erken zaten
Bize gelmenize gerek yok dendi cunku Ayvaliktayiz orda yaptirin sonucu bizimle paylasirsiniz dediler tabikide yaptiririm canm bir kez daha yumurtaliklarin en son kac mm diBen Nisanin 3 unde tekrar gitcem kan testi icin cagirdilar . Eger olmazsa cok uzulurum ya peki tutmazsa birdaha yaptiracak misin asilama ?
Senin kaç mm di ve sorun var mı sizde ?Bize gelmenize gerek yok dendi cunku Ayvaliktayiz orda yaptirin sonucu bizimle paylasirsiniz dediler tabikide yaptiririm canm bir kez daha yumurtaliklarin en son kac mm di
Test yaptırdınız mi merak ettim
Eczaňe şırınga vermedi mi? Benim vuruldum çatlatma iğnesi Otrivelle ve ilaç siringanin içinde hazır olarak satılıyorKızlar ya sizden yardım isteyecektim 25 martta gobek cevresinden catlatma ignesi vurmam lazim Choriomon 2500 uı fakat hangi siringayla vurucam 2500 ui dedikleri kac kafam cok karisti uygulayan varmi yardimci olabilir mi?
Verdi ama 2 tane farkli farkli verdi otrivelleyi bende vurdum ama bu asilamadan 1 hafta sonraki ignemEczaňe şırınga vermedi mi? Benim vuruldum çatlatma iğnesi Otrivelle ve ilaç siringanin içinde hazır olarak satılıyor
İlacı büyük olan siringaya çektikten sonra küçük olan siringanin iğnesini alıp büyük siringaya takacaksin sanırım. Ben diğer iğneleri yani catlatmadan önceki igneleri vurulurken eczaci oyle tarif etti ve öyle yaptık.Verdi ama 2 tane farkli farkli verdi otrivelleyi bende vurdum ama bu asilamadan 1 hafta sonraki ignem
Benimde hazır şırınga ilk kullandığım gibi canım merkeze mesaj at istersen onlarda cevapliyorVerdi ama 2 tane farkli farkli verdi otrivelleyi bende vurdum ama bu asilamadan 1 hafta sonraki ignem
Aynen bende diğer iğnelerimi dediğin gibi yaptımİlacı büyük olan siringaya çektikten sonra küçük olan siringanin iğnesini alıp büyük siringaya takacaksin sanırım. Ben diğer iğneleri yani catlatmadan önceki igneleri vurulurken eczaci oyle tarif etti ve öyle yaptık.