İyi canım cuma randevy aldım bakalım. Ya benim testler çok sapıttı. En son negatif olduğuna kanaat getirdim. Daha da yapasım yok açıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım cuma randevy aldım bakalım. Ya benim testler çok sapıttı. En son negatif olduğuna kanaat getirdim. Daha da yapasım yok açıkcası
Erken ama daha anca bugün 12.gün olacak bizim . Hayırlısı olsun inşallahİyi canım cuma randevy aldım bakalım. Ya benim testler çok sapıttı. En son negatif olduğuna kanaat getirdim. Daha da yapasım yok açıkcası
Naptin canm kasık agrin mi vardi ?1-2 saattir sanki adet olacakmişim gibi hafif ağrı var moralim bozuldu![]()
Ben bol bol kuran okuyup dua ediyorum. Günlük zikirlerim var onları okuyorum vakit çok olunca sayılarını arttirdim. Akşam da her gün bir film izliyoruz. Gece kitap okuyordum ama kitabım da bitti. Artık bı süre anlamayız. Bu arada ben sürekli biseyler yiyorum ya sizde öyle misiniz.Neler yapıyorsunuz kızlar ? Evden çıkamayınca.
Şuan galiba bir cok kisi olmus ve bekliyor ☺Slm kızlar ben de bugün aşılama oldum benimle beraber olan var mı aranızda
Kasık ağrısı değil de, sanki adet olacakmış hissi gibi. Bugün pek yok, Pazartesi test günüm inşaallah.Naptin canm kasık agrin mi vardi ?
Kendimi çok yormadan temizlik, günlük işleri yapıyorum. Kitap okumak için maalesef zihnimi toplsyamiyorum. Bol dua ediyorum, ekmeğimi kendim yapiyorim 1 haftadır, yoğurt mayaladim vs :)Neler yapıyorsunuz kızlar ? Evden çıkamayınca.
Rabbim kabul etsin ne güzel maşallah canım sana .Ben bol bol kuran okuyup dua ediyorum. Günlük zikirlerim var onları okuyorum vakit çok olunca sayılarını arttirdim. Akşam da her gün bir film izliyoruz. Gece kitap okuyordum ama kitabım da bitti. Artık bı süre anlamayız. Bu arada ben sürekli biseyler yiyorum ya sizde öyle misiniz.![]()
Maşallah sana da ellerine sağlıkKendimi çok yormadan temizlik, günlük işleri yapıyorum. Kitap okumak için maalesef zihnimi toplsyamiyorum. Bol dua ediyorum, ekmeğimi kendim yapiyorim 1 haftadır, yoğurt mayaladim vs :)
Hayırlı olsun. Benim aşılama günü dahil bugün 11.günüm.Slm kızlar ben de bugün aşılama oldum benimle beraber olan var mı aranızda
Sağol canım Allah razı olsun. Canım sen cuma günü mü test yapacaksin?Maşallah sana da ellerine sağlıkohhh mis afiyetle yiyin
![]()
Hepimizden inşallahSağol canım Allah razı olsun. Canım sen cuma günü mü test yapacaksin?
Hayırlı olsun. Benim aşılama günü dahil bugün 11.günüm.
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.hic idrar testi yaptınız mı peki ?Hayırlı olsun. Benim aşılama günü dahil bugün 11.günüm.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım. Benim daha erken daha test falan yapmadım. Salı günü gideceğim normalde ama malum virüs nedeniyle pek çıkmak istemiyorum.bide şehir dışına gidiyorum.bir saat mesafe ama yinede riske girmek istemiyorum.bende adet olursam eğer adetimin ikinci günü gitmeyi düşünüyorum. Sende yine gününde de test yap sonrada yap.negatif çıkarsa adetinde git bence canım. Yine de sen bilirsin.ben böyle düşündüğümü daha doktoruma söylemedim ama ne diyecek bilmiyorumBenim test bugün tek çizgi idi kızlar.. Cuma günü gitmekte kararsız kaldım. Regli bekleyip 2.günü mü gitsem acaba? Randevu mu ertelemeyi düşünüyorum şu an bi daha bi daha gitmek istemiyorum. Kistten korkuyorum sanırım o da reglken bakılıyor.
Cuma gününü bekle canım benceBenim test bugün tek çizgi idi kızlar.. Cuma günü gitmekte kararsız kaldım. Regli bekleyip 2.günü mü gitsem acaba? Randevu mu ertelemeyi düşünüyorum şu an bi daha bi daha gitmek istemiyorum. Kistten korkuyorum sanırım o da reglken bakılıyor.