Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben doktorumun isteği üzerine dün de kanda bhcg baktirdim , cumartesi 79 cikmisti, pazartesi 200 çıktı çok şükür. Çarşamba günü de tekrar bakalım dedim yarın yine lan vericem inşallah. Bu arada doktor dün akşam göbekten kan sulandırıcı igne ve coraspin baslatti.
Kuzum cok sevindim senin adına rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah gene bizlerle paylas bizede umut oluyorsun 🥰

Slm kızlar bir şey soracam bugün itibariyle aşılama günü dahil 7.günüm çatlatma iğnesi vurulalı 9.günüm.adetime 7 gün kaldı evde erken gebelik testi de normal de var.erken gebelik testi ni yapsam Sizce erken mi daha

Slm kızlar bir şey soracam bugün itibariyle aşılama günü dahil 7.günüm çatlatma iğnesi vurulalı 9.günüm.adetime 7 gün kaldı evde erken gebelik testi de normal de var.erken gebelik testi ni yapsam Sizce erken mi daha
canım iğnenin etkisiyle cift cıkabilir bence suan cok erken yapma

Daha çok erken canım aşılamanın 12. Günü veya 13. Gunu yapmalısın.

Kızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım 🤗😘😆

Kızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım 🤗😘😆
İnşallah hasretin sona erer inşallah bu son uğraşin olur canım.allah yardımcın olsun rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah.

Back
X