- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Hiç bir belirtim yok suan sadece 35. Saate yakın sol kasığımda ağrı hissettim muhtemelen yumurta catliyorduAy hadi ins gebe kalırız iğneden sonra durumun ne oldu
Ay ne guzelmrabbım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin süreçlerin nasıl dı doktor bana kortizon iğne verdi size de verdimi 1 kez vuruldum ama sonra klomen ve hormonn ilacıBen Ocak 2022 de vuruldm ve hemen hamile kaldm
Olabılır agrı varsa bakalım bende nasıl olacak yumurtaların büyümus mu baktımı doktorHiç bir belirtim yok suan sadece 35. Saate yakın sol kasığımda ağrı hissettim muhtemelen yumurta catliyordu
Büyüdü 19 20 21 boyutunda vardı 3 tane falan hemen çatlatma iğnesi yap dedi sonra yaptım zatenOlabılır agrı varsa bakalım bende nasıl olacak yumurtaların büyümus mu baktımı doktor
Bana iğneden sonra 24 saat beklememi sonra üç gün birliktelik onermistiAy ne guzelmrabbım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin süreçlerin nasıl dı doktor bana kortizon iğne verdi size de verdimi 1 kez vuruldum ama sonra klomen ve hormonn ilacı
Sen kendınnmı yaptınBüyüdü 19 20 21 boyutunda vardı 3 tane falan hemen çatlatma iğnesi yap dedi sonra yaptım zaten
Bana da iğneden sonra 5 günlük ilişki programı yazmısBana iğneden sonra 24 saat beklememi sonra üç gün birliktelik onermisti
Evet ben hemşireyimSen kendınnmı yaptın
Çatlatma iğnesi mi.??Waoe ne guzel canım doktor iğneyle bırlıkt gel ben hapıcam dedi acıyormu ya :)
Evet canım çatlatma ilk ya biraz korku varÇatlatma iğnesi mi.??
Agrimiyor ben iki asilamada kendim.yaptim
Yok yok acımıyor :)Waoe ne guzel canım doktor iğneyle bırlıkt gel ben hapıcam dedi acıyormu ya :)
Evet ilk korkuyor insan çok halisinEvet canım çatlatma ilk ya biraz korku var
Vallla içimi rahatlattınız eşimde sprem başlarında cok az bi sorun cıktı kuzlar ins olur ilk deneme de :)Evet ilk korkuyor insan çok halisin
Rahat ol hiç can yakmıyor ince uçlu zaten
Bizimde sperm hız ve sayı sorunumuz vardı kuzu, yedi ay önce öğrendik şuan şükür baya düzeldi.Vallla içimi rahatlattınız eşimde sprem başlarında cok az bi sorun cıktı kuzlar ins olur ilk deneme de :)
Yumurtalar ne durumda kuzu?klomen mi kullandin17 sinde vurulucamakşam 7 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?