- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Yumurtalar ne durumda kuzu?klomen mi kullandin
sYumurtalar ne durumda kuzu?klomen mi kullandin
Öyle mi derisnnya ins sonu guzel olur doktor gebelıge engel değil ama gebelıgın uzun tutar dediBizimde sperm hız ve sayı sorunumuz vardı kuzu, yedi ay önce öğrendik şuan şükür baya düzeldi.
İnsalllaaahhh ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hepimize
İnsallahh kuzum, hepimizin güzel olsun sonuÖyle mi derisnnya ins sonu guzel olur doktor gebelıge engel değil ama gebelıgın uzun tutar dedi
Klomen kullandım 8 Mart 12 Mart kadar su ana kadar hafif akıntılar var kuzum benım zaten çatlama gibi bi sorunum da yok kist de cıkmadı bende bi tek hormon 34 çıktı ona da ilac verdiYumurtalar ne durumda kuzu?klomen mi kullandin
Belırtılerın nelerdi ay bize de biraz anlat kuzum yaBen Ocak 2022 de vuruldm ve hemen hamile kaldm
Hadi insalllah bebiş olsunn yumurtaciklarKlomen kullandım 8 Mart 12 Mart kadar su ana kadar hafif akıntılar var kuzum benım zaten çatlama gibi bi sorunum da yok kist de cıkmadı bende bi tek hormon 34 çıktı ona da ilac verdi
Varmı belirti vs kuzu, hiç test yaptın mi1 mart ta vuruldum kızlar doktora 17 de kn testı ver dedı beklıyorum
Hadi ins kzuummm guzel sonuç alırsın dualarım senle1 mart ta vuruldum kızlar doktora 17 de kn testı ver dedı beklıyorum
Aynen herkes öyle diyor ilaç vermiş bakalım hayırlısı kuzumHadi insalllah bebiş olsunn yumurtaciklar
Olsun ilaçla düzelir hormon sorunu
Benim eşimde de sperm baş anomalisi çıktıVallla içimi rahatlattınız eşimde sprem başlarında cok az bi sorun cıktı kuzlar ins olur ilk deneme de :)
Evet benım eşim de de o çıktı işte gebelı uzun tutarmış engel değilmiş doktormoyle dediBenim eşimde de sperm baş anomalisi çıktı
Valla test yapmadım belirtimde yok bugun karın ağrıyor ara araVarmı belirti vs kuzu, hiç test yaptın mi
İnaşllah hamıle kalmısımdır sabırsızlanıyorum teşekur ederim inşallah hepımıx sağlıkla hamıle kalırız canım sen ne zman vurdunn çatlatma iğnesiniHadi ins kzuummm guzel sonuç alırsın dualarım senle
Kuzum ben daha vurulmadım rabbim nasip ederse 17 Mart da vurulucam su an iğneden önce gün asırı ılıskı değerlendırıyorjm :) gğzel haberlerını beklıyoruz canımİnaşllah hamıle kalmısımdır sabırsızlanıyorum teşekur ederim inşallah hepımıx sağlıkla hamıle kalırız canım sen ne zman vurdunn çatlatma iğnesini
İnşallah bebiss ağrısıdırValla test yapmadım belirtimde yok bugun karın ağrıyor ara ara
1 mart ta vuruldum kızlar doktora 17 de kn testı ver dedı beklıyorum
Ay kızlar bize de haber verin :)Benim de 1 Martiğne gününü saymazsak 14. Günü test yapmayı düşünüyorum ben salı günü yani. Siz test yapmayı düşünmüyor musunuz 17 sine kadar
Ben olumlu olumsuz yazarım. İnşallah güzel haberler verir, güzel haberler alırızAy kızlar bize de haber verin :)
İnssssss guzel haberler alcaz hep bırlıkte bak görBen olumlu olumsuz yazarım. İnşallah güzel haberler verir, güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?