- 5 Aralık 2021
- 2.645
- 3.082
- 83
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Yok ya 17 de yapıcam benBenim de 1 Martiğne gününü saymazsak 14. Günü test yapmayı düşünüyorum ben salı günü yani. Siz test yapmayı düşünmüyor musunuz 17 sine kadar
Normalde ben de gecikmeden yapmazdım 9 ayda 3 kere filan yapmışımdır test :) ama şimdi çatlatma iğnesinden dolayı biraz sabırsızlanıyorum yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah. Hayırlı sonuçlar hepimizeYok ya 17 de yapıcam bengecıkırse daha net olur bence
Yaptın mı canım sonucun neNormalde ben de gecikmeden yapmazdım 9 ayda 3 kere filan yapmışımdır test :) ama şimdi çatlatma iğnesinden dolayı biraz sabırsızlanıyorum yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah. Hayırlı sonuçlar hepimize
Yaptın mı canım sonucun ne
Allah razı olsun inşallahAllhım sağlıkla kucağına almayıda nadip etsın canım
17 sinde iğne var bana 25 kadar ilişki dediİğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
Kuzum.ben femara başladım üçüncü günü bugün beş gün kullanacm, cumartesi kontrol.İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
Amin canım belırtın varmıyrı hıc
Ayy inşallah benımde bel ağrım oluyor ara ara karnımada ağrı gırıyor bnde guzel haberı verırım yarını nssıl gecırcem bılmıyorum
İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
İnşallah rabbım nasıp eder . Bende kan pıhtılaşması var ipneye başlıcam öğrenir öğrenmezBeklemedeyim inşallah alırız hayırlsııyla güzel haberlerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?