Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim

İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
17 sinde iğne var bana 25 kadar ilişki dedi

Kuzum.ben femara başladım üçüncü günü bugün beş gün kullanacm, cumartesi kontrol.
Adet bitince gün aşırı ilişki dedi,sonrasına bişey demedi

Ayy inşallah benımde bel ağrım oluyor ara ara karnımada ağrı gırıyor bnde guzel haberı verırım yarını nssıl gecırcem bılmıyorum

Ben iğneyi bir salı günü öğlen 12:30 gibi olmuştum. Çarşamba akşam 22:00-00:00 arasında ilişki olsun dedi hoca, sonra cuma ve pazar demişti.

kızlar hepinize soruyorum çatlatma iğnesi olurken rahim duvarı kalınlığınız kaçtı ve iğne olduktan sonra duphaston, progestan veya estrofem verdi mi doktorunuz? Kullanan arkadaslar varsa paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…