• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Gebelik Planlayanlar

simsim507

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
258
Puanlar
23
Merhaba kizlaarrr
Mart ayı gebelik planlayanlariniz var mii? Neler yapiyorsunuz?
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim 😻🌸🙏🏻🫶🏻
Benim beklenen adet tarihim 25 mart

Been😍 ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 10 gün var beklemedeyim. İnşallah bu ay olur isteyen herkes için♥️
Ayy cok az kalmiss regle hadi inşallah minik mucizen gerçek olsuunn🧚🏻🌸 ihtimaller yüksekkkkk gibi

Bende bu ay aşılama olacaktım kist sebebiyle iptal oldu. Boş geçmemek adına ovulasyon takibi yapayım dedim bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldim 6. Gün başladım baya koyuydu ama pik değildi whatsap üzerinden konustugum da değerlendirin dediler ok dedim ve devam ettim teste bugün 12.gun akşamı tamamen silindi ilk defa kullanıyorum anlamadim valla giderek koyulasmasi gerekirken 😒 28 günde bir döngüm ve düzenlidir. Pcos vs yok sıfır sorun. Sizce neden böyle oldu ki....

Bende bu ay aşılama olacaktım kist sebebiyle iptal oldu. Boş geçmemek adına ovulasyon takibi yapayım dedim bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldim 6. Gün başladım baya koyuydu ama pik değildi whatsap üzerinden konustugum da değerlendirin dediler ok dedim ve devam ettim teste bugün 12.gun akşamı tamamen silindi ilk defa kullanıyorum anlamadim valla giderek koyulasmasi gerekirken 😒 28 günde bir döngüm ve düzenlidir. Pcos vs yok sıfır sorun. Sizce neden böyle oldu ki....
Görsel var mı acaba

Görsel var mı acaba
Net cekmedi canim kamera ama 26 si koyu yani az ince başka bir sayfa da örnek gördüm 13 tamamen silinmiş 14 ve 15 günler koyulasip pik yapmış bilemedim acemiyim bu konuda

Eklentiler

• 20240303_221606.webp
    20240303_221606.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 182
  • 20240303_221618.webp
    20240303_221618.webp
    12 KB · Görüntüleme: 184
Ay bilmiyorum ama 3 aydır deniyorum olmadı bu ay ümitli gibiyim. Sen ne zamandır deniyorsun🥰
İlk defa gecen ay denedik adet takvimine gore yumurtlama gunlerimi değerlendirmistik ama olmadi , bakalim daha yolun başındayız ama bu ay bende cok istiyorum olmasini 🥹

10 Mart regl.tarihim bugün yumurtlamanın.8 ci günü çok hayali silik bir çizgi gördüm.ama emin değilim beklemekteyim

Been😍 ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 10 gün var beklemedeyim. İnşallah bu ay olur isteyen herkes için♥️
Canım merhaba benim de reglime 10 gün var bende lh testleriyle yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Yumurtlama tarihim 25 Ocak beklenen renk tarihim 13 Mart aynı olan var mı arkadaşlar

Canım merhaba benim de reglime 10 gün var bende lh testleriyle yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Peki belirti vs yaşıyor musun? Amiin inşallah güzel haberler alırız

Back
X