17 mart-19 mart arası hasta olmalıyım. bu sabah şiddetli bir baş dönmesi ile uyandım.
ister istemez aklıma acaba düştü. sizce hemen baş dönmesi normal mi?
10 mart demiştim ama yanlış hesaplamışım kızlar
dün olmam gerekiyordu test yaptım negatifti
bugün hala olmadım belirtide yok hadi bakalım hayırlısı
17 mart-19 mart arası hasta olmalıyım. bu sabah şiddetli bir baş dönmesi ile uyandım.
ister istemez aklıma acaba düştü. sizce hemen baş dönmesi normal mi?
slm kızlar benimde bat 7mart heycanla bekliyorum:)inş. adet olmam..adete 10gün kala ilişki oldu sadece..biraz zor gibi ama ben yinede umutluyum rabbim inş. cümlemize nasip eder...ilk gebeliğimde hissetmiştim rüyasını bile görmüştüm ve çook güzel bir hamilelik geçirdim öyle özledimki bebek kokusunu emzirme bütün sıkıntılarının yanında insan yine istiyor..eşim benim aksine 2.bebeği hiç istemiyor yanaşmıyor yumurtlama günlerimi takip ediyor kendince:)nasip rabbim ol dedikten sonra bunu düşünmeden edemiyorum kpss sınavına hazırlanıyorum bir yandan 4 yasında kızımla ilgileniyorum...kızıma kardeş yapma arzusuyla yanıyorum..
Maalesef kırmızılaryeni bat 4 nisan. Bu ay ovülasyon testi ile deniyeceğim...
canım yeni batlarımız aynı :) sana birşey dicem ben tam 5 ay ovulasyon testiyle denedim canım çok etkisi olmuyor bazen çıkmıyor ama akıntı geliyor bazen çıkıyor ama yumurtlama ağrsı yok 3 4 gün sonra oluyor falan karıştırıyor insanı ben ona güvenip 5 ay kaybettim ben her dönemi 10 gün falan yaptım sürekli. onun yerine ateş ölçmeyi deneyebilrsin yada gün aşırı ilişki en doğrusu. belki benimki nasip değildi dene tabi...ama dediklerimi aklında bulunsun sadece ona güvenme. gün aşırı devam et
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart
takino 3 martbeklemede
010712 4 mart
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Bendeee 11 mart iki aydır istiyoruz bır oğlum var ıkıncı olcak ınsallah.
canım benimde oğlum var. 27 aylık. seninki ne kadar? bizimde bu ay ikinci denememiz olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?