mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

allah bağışlasın oğlunu canım. inşallah gönlüne göre olur herşey. benim oğlum bile küçük olmasına rağmen kardeş istiyor. isim bile koydu. oçcam (osman).
ben bu ay dediklerini aynen uyguladım. ovulasyon testi, gün aşırı ilişki. yastık koy 1 saat yat vs vs. ama olmadı. hayırlısı bakalım.

allah gönlüne göre versin arkadaşım. ben de çok istiyorum . kpss nasıl hazırlanıyorsun çocukla. bölüm ne?
sagolasın canın kızımı kreşe verdim kendim evde hazırlanıyorum öğretmenlik el sanatları mezunuyum..kızım evdeyken çalışamıyorum o uyurken yada kreşteyken işte..senin durumun nedir ilk bebekmi..

sagolasın canın kızımı kreşe verdim kendim evde hazırlanıyorum öğretmenlik el sanatları mezunuyum..kızım evdeyken çalışamıyorum o uyurken yada kreşteyken işte..senin durumun nedir ilk bebekmi..

oğlum var canım. 27 aylık.

Merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve artık Allah izin verirse çocuk istiyoruz.ama çok bilgim yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim.acil cevap lütfen.

mrb inş. hayırlısıyla bebegine kavusursun canım..ben hap kullanıyodum bıraktığım ay kızıma hamile kaldım öncelikle adet tarihlerini bir kenara yaz yumurtlama zamanımı ben ateş ölçme yöntemiyle denemiştim işe yaradı sanırım birde haftada 3-4 kez ilşki şansını yükseltir boşalmadan sonra ben 15dk kadar kalkmazdım yastık üstüne bacagımı kaldırdım bir kaç kez, sperm akışını kolaylaştırıyormuş..en önemlisi ben o ay nedense cok keyifliydim hiç bişeyi kafama takmadım sanki gebe kalmak bir oyun gibi hevesle heycanla bekledim sonucu ve oldu rabbimin izniyle..benim tavsiyem bunlar..

oy masallah ona benım ıcın kocaman op onu. Rabbim önce hayırlı sonrada sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize. Valla sağlık ocagına gıttım folık asıt verdıkullan dedı. Tetanoz asımın sonuncusu vardı onu nyaptırdım gebe kalırsam yaptırmama gerek kalmayacak inş,.kann testi yaptırım dedım ıkı gun. Sonra verıyoruz dedı ohooo iki gune gecıkmen olunca gel dedı zaten o zaman doktora gıderım sana ne hacet. Oğlanı da parka goturdum uyuyor sımdı bende dınlenım dedım bu arada evde test yaptım yıne negatıf tabısıı..zaten olsada cıkmaz bılıyorum ama umut fakırın ekmegı...

bu listedeki tüm anne adayları inş. hamiş olur listeyi hazırlayan arkadaşımada coook tesekkürlerrr..

13 Mart nasıl gelicek bilmiyorum 1 hafta var kan tahlili yaptırsammı karar veremedim.:18::18:

Bnım de 11 mart ama cok pahalı ya kan testı de devlet yapıyor mu acep çıkıp gıtsek öle bızım burdakı hastane 90 tl dedı ya yuhh

Ben sistem tıpta yaptırıyorum 40 tl iki saatte çıkıyor sonucu. Sana yakın yerde varsa yaptıabilirsin orada. 90 tl çok

canım neden testte çıkmayacagını düşünüyorsun erken diyemi..benimde geçen aydan bir test duruyor yapmamak için kendimi tutuyorum:)

Ben sistem tıpta yaptırıyorum 40 tl iki saatte çıkıyor sonucu. Sana yakın yerde varsa yaptıabilirsin orada. 90 tl çok

Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam

canım neden testte çıkmayacagını düşünüyorsun erken diyemi..benimde geçen aydan bir test duruyor yapmamak için kendimi tutuyorum:)

Evet cnm erken dıye cıkmaz bırda sabah yapmadım ama ne bılım kan yaptırsam cıkarmı acaba?

Kızz bır yap testı ıyı duruyorsun ben hayatta duramam bak heyecan yaptım yapta hbr ver hadiii

Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam

Hmmm orası sıkıntı işte 5 gün var adetine seninde. Aynı durumdayım bende. İnan 8 aydır her adet günü sabah kan veriyorum öğleden sonra regl oluyorum. 90 TL çok en azından bir gün daha bekle derim. Çokta kafaya takıcaksan git yaptır. Rahatla.

yuh 90lira ne kadar pahalı.

benim de reglim dün bitti. haftaya mesai var..

Evet cnm erken dıye cıkmaz bırda sabah yapmadım ama ne bılım kan yaptırsam cıkarmı acaba?

Kızz bır yap testı ıyı duruyorsun ben hayatta duramam bak heyecan yaptım yapta hbr ver hadiii

bende teste cıkmaz diye düşünüyorum bu ay eşimle 26şubat ve sonrasında beraber olduk sadece...yumurtlama zamanı geçirdik belki geç yumurtlama olduysa diye umut ediyorum..o yüzden kanda çıkar en erken varsa gebelik..beklemeye devam canımilk topikte paylaşıcam inş. bebiş varsa..

Evt oğlum uyuyor uyansın yemek yesın ıkı dakıka gıdıp yaptırım ya valla beklemek işgence gıbı hıcbır ıse elım gıtmıyor yaa pofff

İnşallah vardır cnm hakkında hayırlısı nasıp olsun ınsallah. Valla gorumcem adetıne uc gun kala kacamak olmus ve hamıle kaldı o kadarda ıcıne kdr yıkadımmdedı messela ne bılım herşey kısmet

Ayaklar havaya kalça altına yastık ve ıkı uc saat kalkma hayırlısı ınşallahh bu ay bebişin gelirr

canım yaaa oğlumda öyle yaptım ilk denemede tuttu. geçen ay da aynısnı yaptım tutmadı. nasip . yaşım 37 o yüzden telaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…