Herkese günaydın kucadolusu sevgiler
Yine kabızlıgım devam ediyor totom acıdı ya hıc kabız olmazdım.
Esra günaydın cnm sana da benim oğlum 43 aylık dort yasında. O da bebekleri çok seviyor. Karnımda bebek var mı var erkek diyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Geçen ay düzenli dikkatli vir çalışma olmadı bu ay ayakları kaldır yastık koy hemen duş yapma hepsini denedim. Oğluma da ilk gü el denemem de hamile kalmıştım. Bakalım çok da kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya hayırlısı. Rabbim kimsenin kucağını boş komasın.
Ben çalışıyordum valla çok yoğundu işlerim çocuk için işi bıraktım. Aa bu ay olmazsa yine çalışayım diyorum bakalım kısmet herşey.
sagolasın canın kızımı kreşe verdim kendim evde hazırlanıyorum öğretmenlik el sanatları mezunuyum..kızım evdeyken çalışamıyorum o uyurken yada kreşteyken işte..senin durumun nedir ilk bebekmi..allah gönlüne göre versin arkadaşım. ben de çok istiyorum . kpss nasıl hazırlanıyorsun çocukla. bölüm ne?
sagolasın canın kızımı kreşe verdim kendim evde hazırlanıyorum öğretmenlik el sanatları mezunuyum..kızım evdeyken çalışamıyorum o uyurken yada kreşteyken işte..senin durumun nedir ilk bebekmi..
Merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve artık Allah izin verirse çocuk istiyoruz.ama çok bilgim yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim.acil cevap lütfen.
allah bağışlasın oğlunu canım. inşallah gönlüne göre olur herşey. benim oğlum bile küçük olmasına rağmen kardeş istiyor. isim bile koydu. oçcam (osman).
ben bu ay dediklerini aynen uyguladım. ovulasyon testi, gün aşırı ilişki. yastık koy 1 saat yat vs vs. ama olmadı. hayırlısı bakalım.
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart
takino 3 martbeklemede
010712 4 mart
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
13 Mart nasıl gelicek bilmiyorum 1 hafta var kan tahlili yaptırsammı karar veremedim.:18::18:
oy masallah ona benım ıcın kocaman op onu. Rabbim önce hayırlı sonrada sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize. Valla sağlık ocagına gıttım folık asıt verdıkullan dedı. Tetanoz asımın sonuncusu vardı onu nyaptırdım gebe kalırsam yaptırmama gerek kalmayacak inş,.kann testi yaptırım dedım ıkı gun. Sonra verıyoruz dedı ohooo iki gune gecıkmen olunca gel dedı zaten o zaman doktora gıderım sana ne hacet. Oğlanı da parka goturdum uyuyor sımdı bende dınlenım dedım bu arada evde test yaptım yıne negatıf tabısıı..zaten olsada cıkmaz bılıyorum ama umut fakırın ekmegı...
Ben sistem tıpta yaptırıyorum 40 tl iki saatte çıkıyor sonucu. Sana yakın yerde varsa yaptıabilirsin orada. 90 tl çok
canım neden testte çıkmayacagını düşünüyorsun erken diyemi..benimde geçen aydan bir test duruyor yapmamak için kendimi tutuyorum:)
Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam
Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam
Evet cnm erken dıye cıkmaz bırda sabah yapmadım ama ne bılım kan yaptırsam cıkarmı acaba?
Kızz bır yap testı ıyı duruyorsun ben hayatta duramam bak heyecan yaptım yapta hbr ver hadiii
Hmmm orası sıkıntı işte 5 gün var adetine seninde. Aynı durumdayım bende. İnan 8 aydır her adet günü sabah kan veriyorum öğleden sonra regl oluyorum. 90 TL çok en azından bir gün daha bekle derim. Çokta kafaya takıcaksan git yaptır. Rahatla.
bende teste cıkmaz diye düşünüyorum bu ay eşimle 26şubat ve sonrasında beraber olduk sadece...yumurtlama zamanı geçirdik belki geç yumurtlama olduysa diye umut ediyorum..o yüzden kanda çıkar en erken varsa gebelik..beklemeye devam canımilk topikte paylaşıcam inş. bebiş varsa..
Ayaklar havaya kalça altına yastık ve ıkı uc saat kalkma hayırlısı ınşallahh bu ay bebişin gelirryuh 90lira ne kadar pahalı.
benim de reglim dün bitti. haftaya mesai var..
Ayaklar havaya kalça altına yastık ve ıkı uc saat kalkma hayırlısı ınşallahh bu ay bebişin gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?