- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım yaaa oğlumda öyle yaptım ilk denemede tuttu. geçen ay da aynısnı yaptım tutmadı. nasip . yaşım 37 o yüzden telaşım
Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam
Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam
Evet cnm erken dıye cıkmaz bırda sabah yapmadım ama ne bılım kan yaptırsam cıkarmı acaba?
Kızz bır yap testı ıyı duruyorsun ben hayatta duramam bak heyecan yaptım yapta hbr ver hadiii
Cikmaya biliyor benim ilk hamileliğimde cikmamamisti reglim 3 gun gecti yaptirdim cikmadi eve geldm o hirsla bi dunya temizlik yaptim 6 gun sonra cikti sonrada dusuk oldu
Evt oğlum uyuyor uyansın yemek yesın ıkı dakıka gıdıp yaptırım ya valla beklemek işgence gıbı hıcbır ıse elım gıtmıyor yaa pofff[/QUOTE
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. çok merak ettirme bizi.
Evt oğlum uyuyor uyansın yemek yesın ıkı dakıka gıdıp yaptırım ya valla beklemek işgence gıbı hıcbır ıise elım gıtmıyor yaa pofff[/QUOTE
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. çok merak ettirme bizi.
İnşallah oğlumun yuzu suyu hörmetine gelmiştir minik kurbağam benim. Oysss hadi öptüm sizi kocccaman
Ilk defa senden duyuyorum bu testleri :) parmak testi nolur karbonati duymuştum daÇok üzüldüm cnm rabbim yine veriri inşallah. Kısmet ben şansımı deneyeceğim sabah karbont denedim köpürdühatta karbonat yoktu kabartma tozu ile yaptımo da köpürdu iki parmak. Sonra parmak testini denedim o da elime boşluk geliyor rabim çok yukarda sanırım. Bu testleregöre hamile yim başka test bilen var onları da deneyelim bakalım..
bencedebılemıycem canım ama bu kadar erken belırt olmaz bence...
bence bu kadar erken olmaz. tansiyonunuz düşmüştür.
mrb inş. hayırlısıyla bebegine kavusursun canım..ben hap kullanıyodum bıraktığım ay kızıma hamile kaldım öncelikle adet tarihlerini bir kenara yaz yumurtlama zamanımı ben ateş ölçme yöntemiyle denemiştim işe yaradı sanırım birde haftada 3-4 kez ilşki şansını yükseltir boşalmadan sonra ben 15dk kadar kalkmazdım yastık üstüne bacagımı kaldırdım bir kaç kez, sperm akışını kolaylaştırıyormuş..en önemlisi ben o ay nedense cok keyifliydim hiç bişeyi kafama takmadım sanki gebe kalmak bir oyun gibihevesle heycanla bekledim sonucu ve oldu rabbimin izniyle..benim tavsiyem bunlar..
Çok üzüldüm cnm rabbim yine veriri inşallah. Kısmet ben şansımı deneyeceğim sabah karbont denedim köpürdühatta karbonat yoktu kabartma tozu ile yaptımo da köpürdu iki parmak. Sonra parmak testini denedim o da elime boşluk geliyor rabim çok yukarda sanırım. Bu testleregöre hamile yim başka test bilen var onları da deneyelim bakalım..
İlişki sonrası bekledikten sonra,yıkama işleminde o bölgeyide yıkıcaz mecburen ,bu sorun oluşturur mu acaba.ya da nasıl yıkıcaz.Bu arada Allah bağışlasın ve herkese nasip etsin.
Birde ateş ölçme yöntemi nedir?
Merak edenlere yazıyorum.
Sabah ilk idrarımızı bir bardağa alııyorsunuz üzerine 1çay kaşıgı karbonat köpürürse çok hamilesin köpürmez dibe çölerse değilsin. Birde ellerini guzelce yıka. Orta parmağınla rahmini kontrol et. Eger eline sert rahim geliyorsa değilsin adete yakın daha da aşağıya inşyor. Eğer sonsuz boşluk ve rahim de çok yumuşaksa adete yakın gebesin eskiden osmanlı da böyle bakarmıs ebeler
yaaa sürekli bi hamileyemi denk gelir insan !!
sürekli bi tanıdıgın dogum haberi mi gelir..
artık herşey üstüme geliyo herşey !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?