mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım yaaa oğlumda öyle yaptım ilk denemede tuttu. geçen ay da aynısnı yaptım tutmadı. nasip . yaşım 37 o yüzden telaşım

Evet aynı sıkıntı bendede benımde oğlanda hmn tuttu ama bu sefer bılmıyorum sankı fazla umutluyum sonu husran gıbı karmakarışık duygularım vvar. Benımde yas 30 ama umutsuzluğa kapılmak yok sadece cocuk için yapmayalım o işi ki stresımız olmasın...

selam arkadaşlar beni de ekler misiniz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bat 27 mart

Valla k.çekmecede bır doogan hast. Var o da doksan tl cnm duyunca kafayı yedım ama yaptırsam acaba varsa cıkarmı yoksa kıycam hparaya yaptırcam

Evet cnm erken dıye cıkmaz bırda sabah yapmadım ama ne bılım kan yaptırsam cıkarmı acaba?

Kızz bır yap testı ıyı duruyorsun ben hayatta duramam bak heyecan yaptım yapta hbr ver hadiii

Cikmaya biliyor benim ilk hamileliğimde cikmamamisti reglim 3 gun gecti yaptirdim cikmadi eve geldm o hirsla bi dunya temizlik yaptim 6 gun sonra cikti sonrada dusuk oldu

Cikmaya biliyor benim ilk hamileliğimde cikmamamisti reglim 3 gun gecti yaptirdim cikmadi eve geldm o hirsla bi dunya temizlik yaptim 6 gun sonra cikti sonrada dusuk oldu

Çok üzüldüm cnm rabbim yine veriri inşallah. Kısmet ben şansımı deneyeceğim sabah karbont denedim köpürdühatta karbonat yoktu kabartma tozu ile yaptımo da köpürdu iki parmak. Sonra parmak testini denedim o da elime boşluk geliyor rabim çok yukarda sanırım. Bu testleregöre hamile yim başka test bilen var onları da deneyelim bakalım..

Ilk defa senden duyuyorum bu testleri :) parmak testi nolur karbonati duymuştum da

İlişki sonrası bekledikten sonra,yıkama işleminde o bölgeyide yıkıcaz mecburen ,bu sorun oluşturur mu acaba.ya da nasıl yıkıcaz.Bu arada Allah bağışlasın ve herkese nasip etsin.
Birde ateş ölçme yöntemi nedir?

Son düzenleme:

canim bahsettigin testler nasil yapiliyor merak ettim cok yazar misin...

Kızlarr kan verdım saat yedıde alacagım sonucu hayırlısı ama hıc heyecanlanmadım ya sanırım hamile değilim ((((

Merak edenlere yazıyorum.
Sabah ilk idrarımızı bir bardağa alııyorsunuz üzerine 1çay kaşıgı karbonat köpürürse çok hamilesin köpürmez dibe çölerse değilsin. Birde ellerini guzelce yıka. Orta parmağınla rahmini kontrol et. Eger eline sert rahim geliyorsa değilsin adete yakın daha da aşağıya inşyor. Eğer sonsuz boşluk ve rahim de çok yumuşaksa adete yakın gebesin eskiden osmanlı da böyle bakarmıs ebeler

Canım hemen yıkanmayı unut ilişkide kalçanın altına yastık koy spermlerın işi kolaylaşsın.
Sonra ilişki bitince ayakları duvara dik bir saate yakın dur öyle. Ben hu pozisyonda uyur kalırdım bazen allahtan eşim uyandırırdı ezan öncesi gunaha da girmeyelim, ve oranı çok fazla yıkama. Çok sıcakta olmasın su ılık. Bu arada ilişki öncesi eşine kahve ver spermler çok hareketleniyor. Sende ceviz kuru incir ye. Hadi hayyırlısı.

Nerelerdesiniz yaa bel ağrım başladı benim yarılıyor sanki çok fena. Acaba sonuç ne çıkcak ya deliricimm vakit geçmiyor.

yaaa sürekli bi hamileyemi denk gelir insan !!
sürekli bi tanıdıgın dogum haberi mi gelir..
artık herşey üstüme geliyo herşey !!!

alah allah şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…