- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
canım adet oldunmu negatif çıktıgı içinmi üzülüyosun..doktora gittinmi bir sorun mu var acaba, neden olmuyor diye böyle üzülmek seni yıpratır, bence olumsuzluklara odaklanınca en cok etkilenen hormonlar oluyo sen sadece bebek olmamasına odaklanmıssın hayatta başka güzelliklerde var aklını dagıtırsan pozitif duygular sana kendini iyi hissettirir belkide olmamasının tek sebebi sensindir öyle stres yapmıssınki beyninde bunu kabullenmiş olucagı varsada olmuyo diye düşünüyorum..benimde mesela eşim 2. bebek istemiyor çok denedim ama yanaşmıyor bu beni çok üzüyodu başlarda beni ama sonradan onu anlamayı ve kızmamayı terciih ettim mutsuz olmaktan başka bişeye yaramıyordu...haa bu bebekten vazgeçtim demek degil önceliklerimi değiştirdim olumlu uğraşlar buldum bu ay korunmasız oldu bikere yumurtlama dönemimde belki tutmuştur diye umut ediyorum okadar..senin durumun daha farklı tabi yaşayan bilir anlayamayabilirim seni ben diyorumki hayatı kendine ve sevdiklerine zehr etme şükret belki ozaman istediklerini rabbim sana verecektir canım..uzun oldu ama içime dokundu yazdıkların İnş. rabbim dualarını kabul eder hayırlısıyla..
goncagülcüm minok arkadasıma yazdıgımı okur musun bana fikir verir misinn ne olur hamile miyim ben ?