MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ayyy öyle mi inşallah güzel haberler gelir canım da hsg ye gerek bile kalmaz yaaa..ben de sen gibi düşünüyorum cnm artık hsg den sonra ara vercem biraz yaaa doktor işlerine akışına bırakcam..
İnşallah canım bakalım ne olcak 6 gün sonra :) Aynen canım tatilr falan giderim kafam daqılır artık nezamn kısmetse ozamn olsun yoruldum cok yani...

kızlar selam nasılsınız? herkes iyidir umarım.ben birazdan doktora kontrole gidiyorum.inşallah ikizlerim iyidir.dua edin benim için lütfen.birinin kalp atışını duymuştum ama digerini duyamadım.inşallah ikiside çok iyidir ya rabbim.

İnşallah canım bakalım ne olcak 6 gün sonra :) Aynen canım tatilr falan giderim kafam daqılır artık nezamn kısmetse ozamn olsun yoruldum cok yani...
ben de cok yoruldum cnm ya sizlerle dertleşiyorum burda eşim de görüyo bazen burada takılıp kaldığımı anlıyo üzüldüğümü gecen diyo artık ilaç kullanmanı iatemiyorum iyice stres oldun filan.. bugün ki doktor yine canımı sıktı zaten yaaa önceden gitmştim mecburi yine ona gitmek zorunda kaldım onun hastası oldugum için.. daha önce klomen kullandın mı dedi evet dedim hatta cok büyüdü yumurtam 32 mm kadar . dedi senin tıbbi bilgin olmadıgına göre o öyle değildir. e dedim özeldeki doktorum takip etti o dedi hatta iğne de vuruldum. o kisttir dedi yumurta değil gelişmemiş yumurtaların senin dedi sen benden iyi mi bilcen filan . dedim ben değil de doktorun dediklerini size söylüyorum aaayy o doktor beni ilgilendrmez dedi. cok sinirlendim cıktım odasından gittim.. yani yoruldum canım hem de cokkkk :(

ben de cok yoruldum cnm ya sizlerle dertleşiyorum burda eşim de görüyo bazen burada takılıp kaldığımı anlıyo üzüldüğümü gecen diyo artık ilaç kullanmanı iatemiyorum iyice stres oldun filan.. bugün ki doktor yine canımı sıktı zaten yaaa önceden gitmştim mecburi yine ona gitmek zorunda kaldım onun hastası oldugum için.. daha önce klomen kullandın mı dedi evet dedim hatta cok büyüdü yumurtam 32 mm kadar . dedi senin tıbbi bilgin olmadıgına göre o öyle değildir. e dedim özeldeki doktorum takip etti o dedi hatta iğne de vuruldum. o kisttir dedi yumurta değil gelişmemiş yumurtaların senin dedi sen benden iyi mi bilcen filan . dedim ben değil de doktorun dediklerini size söylüyorum aaayy o doktor beni ilgilendrmez dedi. cok sinirlendim cıktım odasından gittim.. yani yoruldum canım hem de cokkkk :KK43:
Gerizekalı adam ya sen kimsinde baqırıosun sen yıne iyi durmuşsun ben duramaz konuşurdum yani sen sonuçta sana solenenlerı söyluosun onada eline aleti alıp kendi kendine bakıp konusmuosun ya herkez hırsını cıkarıcak bişey buluo biz ne yapcaksak hanqi birini düşünceksek denqesizler sıkma canını canım deqiştir doktorunu qidelim hsg yıde cektırelım kafa rahat olsun uqrasmayalım böyleleriyle...

kızlar selam nasılsınız? herkes iyidir umarım.ben birazdan doktora kontrole gidiyorum.inşallah ikizlerim iyidir.dua edin benim için lütfen.birinin kalp atışını duymuştum ama digerini duyamadım.inşallah ikiside çok iyidir ya rabbim.
Canım iki bebeqinde cok saqlıklı bi şekilde annelerini beklıolardır inşallah yürewini ferah tut eminim duyarsın haber ver bizede...

Gerizekalı adam ya sen kimsinde baqırıosun sen yıne iyi durmuşsun ben duramaz konuşurdum yani sen sonuçta sana solenenlerı söyluosun onada eline aleti alıp kendi kendine bakıp konusmuosun ya herkez hırsını cıkarıcak bişey buluo biz ne yapcaksak hanqi birini düşünceksek denqesizler sıkma canını canım deqiştir doktorunu qidelim hsg yıde cektırelım kafa rahat olsun uqrasmayalım böyleleriyle...
aynen canım yaaa kadın doktor idi bu işte ama cok ukala cok yıprattı beni.. bi daha asla o hastahaneye gitmem zaten rahim filminden sonra dediğin gibi biraz dinlencem artık.. çevremdekilere de tepkimi koycam sürekli sorup durmasınlar bebek yok mo yok mu diyeee..

aynen canım yaaa kadın doktor idi bu işte ama cok ukala cok yıprattı beni.. bi daha asla o hastahaneye gitmem zaten rahim filminden sonra dediğin gibi biraz dinlencem artık.. çevremdekilere de tepkimi koycam sürekli sorup durmasınlar bebek yok mo yok mu diyeee..
Düşünmüorum daha yaşım qenç canım nezaman ısterse Allah nezamn kısmet ederse ozamn olcak sorup durmayın artık de valla bu ne yaa sanki bizim derdimiz bize yetmıo...

Düşünmüorum daha yaşım qenç canım nezaman ısterse Allah nezamn kısmet ederse ozamn olcak sorup durmayın artık de valla bu ne yaa sanki bizim derdimiz bize yetmıo...
aynen ya :p geçen biri folik asit getirmiş kullan diyeeee ay yaa o kadar yani. ben zaten kullanıyodum tedavimi söylemedim kimseye. kullandığımı da söyleyemedim tabi. kız getirdi kendi kullanmış hamile şimdi fazla diyo ben de sen de kullan da bebek olsun filan ayyyyy .....

aynen ya :p geçen biri folik asit getirmiş kullan diyeeee ay yaa o kadar yani. ben zaten kullanıyodum tedavimi söylemedim kimseye. kullandığımı da söyleyemedim tabi. kız getirdi kendi kullanmış hamile şimdi fazla diyo ben de sen de kullan da bebek olsun filan ayyyyy .....
Ayy ne lüzumsuz insanlar var ya :) Sanane arkadaşım ya herkez neyi kullanıp kullanmıcanı bılmıomufolik asitlemi hamile kalınıomuş :)

işte böyle insanlarla muhatap oluyorum genelde canımm :p
Allah hayırlısını versın canım sen sakin ol takma duyma kimseyi Benim bebek olup düşmeseydi banada sorarlardı da oldu ya kimse demıoo bişey bıde benim sert bi yapım var kaynanam dahil kimse cesaret edemıo ;)

Allah hayırlısını versın canım sen sakin ol takma duyma kimseyi Benim bebek olup düşmeseydi banada sorarlardı da oldu ya kimse demıoo bişey bıde benim sert bi yapım var kaynanam dahil kimse cesaret edemıo :KK66:
ayy ne güzel öyle sert yapıdaolman bende aksine cokk cok yumuşağım zaten o yüzden böyle seyler geliyo başıma :p hayırlısı olsun hakkımızda cnm..

ayy ne güzel öyle sert yapıdaolman bende aksine cokk cok yumuşağım zaten o yüzden böyle seyler geliyo başıma :p hayırlısı olsun hakkımızda cnm..
Bazen adamına qöre duruma qöre olmak lazım canım ...Amin inşallah canım hayırlsıı artık takdiri ilahi yapıcak bişey yok...

Merhaba kızlar ben dün yine gittim doktora yine klomen verdi.Klomende 2. ayım olacak bide kızlar ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım.inş. faydası olur bu kürle çok hamile kalan olmuş.

Hayırlısı canım, Hadi inşallah bir sürpriz olsun. İkimize de ama benim bel ağrısı inanılmaz arttı 3 gün kala hep böyle oluyor dedim ya çizgi de silikleşti muhtemelen kimyasal oldu yine hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
İnşaallah öyle bir mucize olur inan çok isterim ama nasipten öte köy yok... Yarın az çok belli olur daha önce kimyasal yaşamadım ve sadece geçen ay serophone kullandığım için yanıldım adetten önce silik çizgi çıkınca hamileyim sandım ama bu ay herhangibir şey yok ve ilk defa bu gün çizgiyi gördüm ama adetim geçti o yüzden çok ihtimal vermiyorum bakalım neler olacak

günydın kızlar sizden güzel haberler bekliyorum inşallahhhhh.. benm bu ay da olmadı az önce geldm doktordan yumurtalar gelişmemiş yeterince..:KK43: hsg çektircem bi daha ki aya da bakalım ondan sonra da neler olur..
Canım ya sen de bal çörek otu tarçını denese ne yumurtaları geliştiriyor Muş hemde doğal yoldan bence denemekten bişey çıkmaz bende adet olursam soğan suyuna başlıcam

Canım ya sen de bal çörek otu tarçını denese ne yumurtaları geliştiriyor Muş hemde doğal yoldan bence denemekten bişey çıkmaz bende adet olursam soğan suyuna başlıcam
evet cnmbasladımona bende bakalım..sağol, sen naptın regl oldun mu

evet cnmbasladımona bende bakalım..sağol, sen naptın regl oldun mu
Yok canım daha olmadım beklemedeyim çok büyük konuşmuştum benim adetim hiç Şaşmaz 26. Gün öğlene kadar adetim gelmedi mi Arkadaşlarım da bilirkesin hamileyimdir yani daha önce ki 2 hamileliğim öyle oldu ama bu sefer adetim gecikti ama hamileyim diyemiyorum inan böyledi çok zor... Bakalım yarın testim eğer koyulaşırsa kan vermeye giderim herhalde bilemiyorum ki

Yok canım daha olmadım beklemedeyim çok büyük konuşmuştum benim adetim hiç Şaşmaz 26. Gün öğlene kadar adetim gelmedi mi Arkadaşlarım da bilirkesin hamileyimdir yani daha önce ki 2 hamileliğim öyle oldu ama bu sefer adetim gecikti ama hamileyim diyemiyorum inan böyledi çok zor... Bakalım yarın testim eğer koyulaşırsa kan vermeye giderim herhalde bilemiyorum ki
ayy canım yaa evet öyle diyodun şaşmaz diye hadi bi güzellik olsun inşallahh yine de bi umut ;)

Back
X