- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
öyle canım ya malesef .. değiştircem inşallah :Bence de artık gitme ve sana bir tavsiye bayan doktorların çoğunluğu böyle... Ilk hamileliğimde yaşımın da verdiği toylukla tutturdum bayan doktor diye ama doğum yapacağım gün anladım yanlış yolda olduğumu şimdi de çocuk düşündüğümden beri hiç öyle bayan arayışında olmadım zaten sezeryan olcam yine ne gerek var diyorum... Gerçekten sana sıcak gelmediyse doktorun değiştir gitsin
inşallah diyorum bende iğnemi 11 de vurulmuştum canım. Benim ilk gebeliğimde de adetten önce belli olmamıştı gerçi o zaman ovitrelle kullanmamıştım. Benim de ovitrelleydi iğnem 2 yumurtam vardı sol yumurtalığımda bir kere baktı doktorum 16 ve 15 mm iki yumurta gördü iki gün sonra 20 21 olurlar 8 nisanda çatlatma iğnesi ol dedi. Belirtim yok benim ikinci ayım klomen ve ovitrellede..geçen ay çok ağrım olmuştu,göğüs uçlarım acımıştı.Bu ay bir kaz kez iğne batması gibi oldu bi de kasığımda tam ortada ağrı oluyor zaman zaman..senin var mı belirtin?Merhaba canım seninle aynı gün iğne yaptırmışız (8 nisan çarşamba öğlen saat 1de) ovitrelle benimki, seninki de aynımı? Kaç yumurtan vardı? yumurtan kaç mm idi? Ben de dün iğnemin 11. Gününde akşam kanda baktırdım <1.20 çıktı üzüldüm ama belki geç döllenmeyse yükselebilir diye umutluyum. inş hamileyizdir de yükselir canım :) belirtin var mı peki?
Canım koskoca ankarada cok cok ıyı doktorlar vardır.netten arastır yorumları oku.burada bırcok kısı var ankaradan hemen ırtıbata gecvardır canm ya muhakkak da devlet bize baya yakın diye bi de bu yumurta takibi için gitmek gerkyo ya orada baslayım dedim tedavime, artı bi de özele gidiyodum bu arada yine ama o kadın benm sinrlerimi bozdu bugünankara dayım cnm burada yeniyiz de pek bilmyrum ama arastırcam artık gitmem oraya zaten..
Canım hadı ınsallah :) ınsallah senınde ıkızlerın olur :)desirrem teşekkür ederim inşallah vardır benimde iki yumurtam vardı ve bende ikiz eşiyim inşallah benimde sağlıklı hayırlı ikiz evlatlarım olur :)
inşallah canım.senin içinde hayırlısı olsun umarım hepimizin yüzü güler sonundaipek 52 inşaAllah canım herşey yolunda gider.. güzel haberlere ihtiyacımız var...
doğru cnm teşekkür ederim , regl oldum sonundaaa zatenkardelen2558 istemiyorsan başka doktora git canım ama mutlaka doktor önersin sana ilacı..kafana göre kullanma lütfen, bazı insanların başına bu yüzden kötü şeyler geliyor
inşallah buyumuştur canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.GÜNAYDIN KIZLAR BENDE BUGÜN DOKTORA GİTCEM YUMOŞLARA BAKCAK KLOMEN KULLANMIŞTIM BAKALIM BÜYÜDÜLER Mİ?
nihayet çok sevindim canım hadi hayırlısı bu ay inşallah.doğru cnm teşekkür ederim , regl oldum sonundaaa zaten
amin canım inşallahh, teşekkür ederimnihayet çok sevindim canım hadi hayırlısı bu ay inşallah.
çatlatma iğnesinin yanlış pozitif vermesi gibi bir durum var, iğneden sonraki 12 gün içinde yapılan idrar testin hatalı pozitif veriyor malesef.Ve 10. Gününde test yapıp pozitif olan sonra negatifleşen var mı? (İdrarda yada kanda) Beklemek çok zor iş ama gereksiz yere de daha fazla umutlanmak istemiyorum
bu kadar sık çalıştırma sağlıklı spermlere ihtiyacın var. gün aşırı (yani bir gün arayla) olması yeterli.Kizlarrrr bugün kontrol vardı yum catlamis. Dün gece ilişki olmuştu bugün öğle de oldugece de calistirayim mı adamı:)
bu kadar sık çalıştırma sağlıklı spermlere ihtiyacın var. gün aşırı (yani bir gün arayla) olması yeterli.
ben kullanıyorum canım günde 3 defahaklısın :) kızlar progestan kullanıyor musnuz siz?
her gece yatmadan (200 ml) kullanıyorum.haklısın :) kızlar progestan kullanıyor musnuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?