MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

öyle canım ya malesef .. değiştircem inşallah :

inşallah diyorum bende iğnemi 11 de vurulmuştum canım. Benim ilk gebeliğimde de adetten önce belli olmamıştı gerçi o zaman ovitrelle kullanmamıştım. Benim de ovitrelleydi iğnem 2 yumurtam vardı sol yumurtalığımda bir kere baktı doktorum 16 ve 15 mm iki yumurta gördü iki gün sonra 20 21 olurlar 8 nisanda çatlatma iğnesi ol dedi. Belirtim yok benim ikinci ayım klomen ve ovitrellede..geçen ay çok ağrım olmuştu,göğüs uçlarım acımıştı.Bu ay bir kaz kez iğne batması gibi oldu bi de kasığımda tam ortada ağrı oluyor zaman zaman..senin var mı belirtin?

desirrem teşekkür ederim inşallah vardır benimde iki yumurtam vardı ve bende ikiz eşiyim inşallah benimde sağlıklı hayırlı ikiz evlatlarım olur :)

Canım koskoca ankarada cok cok ıyı doktorlar vardır.netten arastır yorumları oku.burada bırcok kısı var ankaradan hemen ırtıbata gec

Günaydın canlar....yeni güne Bismillah....

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE BUGÜN DOKTORA GİTCEM YUMOŞLARA BAKCAK KLOMEN KULLANMIŞTIM BAKALIM BÜYÜDÜLER Mİ?

Ve 10. Gününde test yapıp pozitif olan sonra negatifleşen var mı? (İdrarda yada kanda) Beklemek çok zor iş ama gereksiz yere de daha fazla umutlanmak istemiyorum
çatlatma iğnesinin yanlış pozitif vermesi gibi bir durum var, iğneden sonraki 12 gün içinde yapılan idrar testin hatalı pozitif veriyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…