- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru cnm teşekkür ederim , regl oldum sonundaaa zaten![]()
bebeğin rahme tutunması için vücuttan salgılanması gereken bir hormonmuş progesteron. kadın yeterli salgılayamazsa gebelik oluşmuyor ya da oluşsa da uzun yaşayamıyor diye gerekli görünce veriyor doktor. bazen gebeliğin ilk 3 ayında kullandırıyorlar.progesteron niçin kullanılıyo kızlar? hormanlarda sıkıntı olunca mı veriyo doktor?
ayyy amin canım inşallahhhh...ohh gözün aydın..inşallah güzel güzel gelişir yumoşların da bu ay hep birlikte görürüz çift çizgiyi![]()
anladım cnm teşekkür ederim benim doktor gerek duymadı sanırım bana vermedi çünkübebeğin rahme tutunması için vücuttan salgılanması gereken bir hormonmuş progesteron. kadın yeterli salgılayamazsa gebelik oluşmuyor ya da oluşsa da uzun yaşayamıyor diye gerekli görünce veriyor doktor. bazen gebeliğin ilk 3 ayında kullandırıyorlar.
Canım adet olmuşsun inan ben rahatladım senin yerine hadi bakalım bi sonraki aya çift çizgiyi görüp de adet olmayalım inşaallah ven bu Ay'ı tedavisiz geçiriyorum ama bakalım sizlerden haber bekliyorumanladım cnm teşekkür ederim benim doktor gerek duymadı sanırım bana vermedi çünkü![]()
ayy sağol cnm yaaa işte dün gittik doktora niye regl olamıyorum diye bugün oldum, demek duymam gereken bi azarlama varmış ayCanım adet olmuşsun inan ben rahatladım senin yerine hadi bakalım bi sonraki aya çift çizgiyi görüp de adet olmayalım inşaallah ven bu Ay'ı tedavisiz geçiriyorum ama bakalım sizlerden haber bekliyorum
İnşaallah canım aynı gidiyorduk ama benim bat 7 Mayıs oldu artık... Sen yine tedaviye başlarsın değil mi bakalım bu ay bizi neler bekliyor...ayy sağol cnm yaaa işte dün gittik doktora niye regl olamıyorum diye bugün oldum, demek duymam gereken bi azarlama varmış aysenin hakkında da böyle hayırlı imiş demek ki cnm inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..
devam ederim ben de heralde canm ama doktorumu değişcem baska yerler arastırıyorum bakalım ilaç a devam ederler mi bilemiyorum bu 3. ayım olacak beim.. 2. ayımda günde 3 hap almıştım yine aynı şekilde mi olur acaba bu ay da..İnşaallah canım aynı gidiyorduk ama benim bat 7 Mayıs oldu artık... Sen yine tedaviye başlarsın değil mi bakalım bu ay bizi neler bekliyor...
Canım adetin geçmiş, ilaç da geçirebiliyor galiba ama kan testinde baktır istersen. İnş pozitif çıkar :)Kizlar bu ay ilk kez klomen kullanmistim.Dun adet olmam lazimdi.Olmadim...
Sag kasigimda batma oldu 5 dk surdu ama cok canim yandi...
Goguslerim aciyor onun disinda adet belirtim yok
İnsallah canım hayırlı haberlerle gel...günaydın kızlar.bugün kan vericem inşallah yükselmiştir değer...
canım varmı yumoşlardan haber büyümüşlermiiGÜNAYDIN KIZLAR BENDE BUGÜN DOKTORA GİTCEM YUMOŞLARA BAKCAK KLOMEN KULLANMIŞTIM BAKALIM BÜYÜDÜLER Mİ?
inşaAllah canımmmmmgünaydın kızlar.bugün kan vericem inşallah yükselmiştir değer...
Evet büyümüşler çok güzel dedi doktor 2 tane ama büyüklüğünün ne kadar olduğunu söylemedi.Hayırlısı bakalımcanım varmı yumoşlardan haber büyümüşlermii
Canım çok teşekkür ederim :) darısı herkesin başına inşallah.canım az önceki mesajımda da anlattım.benim 2 yumurtam oluşmuştu.biri 18 digeri 13mm di.klomen cuma bitti.cmt si kontrolde yumurta ölçumumu yaptı.pazartesi Sabah saat 10 da igneni yap dedi.ben otrivelle ignesi oldum ve kendim yaptım igneyi göbekten.igneden bir gece once ilişki oldu.birde igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.sonrasında olmadı malesef.2 defa ilişki oldugu için ben kesinlikle tutmaz bu ay deyip hiç kafaya takmadım.hiçççç umudum yoktu.o yuzden buradan arkadaşlarla sohbet ediyordum, işime odaklanmıştım öyle vakit geçiriyordum.ama igneden sonra surekli kasıklarımda batma vardı.sonrasında adet olacakmış gibi hafif karın agrısı eklendi.bir defasında sol kasıgıma çok şiddetli bir sancı girdi elimde tuttum ve saglam bir çıglık attım.iyiki evdeydim işte olsa rezil olurdum :) sonra 12.gun test yaptırdım.deger 10. ignenin etkisi olabilir dedik doktorumla.2 gun sonra yine test deger 53. 2 gun sonra yine test deger 111. 4 gun sonra test yaptırdım en son deger 712. bu çarşamba keseyi görmek için gittim çift kese görduk.şok şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada :) karmaşık duygular içindeyim ama çok guzel.ya rabbim bana bu guzelliği yaşattı inşallah hepinize yaşatır canım.sormak istedigin ne olursa seve seve cevap veririm.