MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlaaarr ben kan verdim geldim.pazartesi günü 21.49 du bugün 68.30 artmış çok sevindim inşallah bu defa yüzüm güler.bakalım iş çıkışı gidicem muayene için doktorumuz ne diycek hayılısı...
Hayırlı olsun canım Allah kucaqınada almayı nasip etsin inşallah..Senin düşüqünmü vardı?

kızlaaarr ben kan verdim geldim.pazartesi günü 21.49 du bugün 68.30 artmış çok sevindim inşallah bu defa yüzüm güler.bakalım iş çıkışı gidicem muayene için doktorumuz ne diycek hayılısı...
hayırlı olsun kaçıncı gününde test yaptırdın ve belirtilerin neler

Anladım canım bu bebeqini saq salim kucaqına alırsın inşallah kan pıhtılaşma testlerini falan yaptırmıssındr zaten demi...

hayırlı olsun kaçıncı gününde test yaptırdın ve belirtilerin neler
sağol canım.10.günde yaptırdın negatif çıktı,1 hafta sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı.geç döllenme olmuş.baş dönmesi kasıklarda ağrı oldu ama bunları kullandığım ilaçlarada bağlıyorum.

Anladım canım bu bebeqini saq salim kucaqına alırsın inşallah kan pıhtılaşma testlerini falan yaptırmıssındr zaten demi...
inşallah canım inşallah sağol güzel dileklerin için.yaptırdk tabiki kan pıhtılaşması var bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün

ipek 52 ipek 52 canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah benim de öyle olur içime bir umut doğdu şimdi. :)

mrb kızlar aranızda tedavisinde 3. ay olan var mı? benim nasipse bu 3. ay olcak ilk ay günde 2 hap, 2. ay günde 3 hapla devam ettim.. bu ay nasıl olur ki yine klomen mi verir acaba doktorum ve ilk ayımda yeterince gelişme olmadı. 2. ayımda ise fazla gelişme oldu :p tek yumurtam vardı ama çatlamadı sanırım.. doktora tekrar gitmek için regm in 3. gününü bekliyorum..sizce yine klomen mi verir doktor?

mrb kızlar aranızda tedavisinde 3. ay olan var mı? benim nasipse bu 3. ay olcak ilk ay günde 2 hap, 2. ay günde 3 hapla devam ettim.. bu ay nasıl olur ki yine klomen mi verir acaba doktorum ve ilk ayımda yeterince gelişme olmadı. 2. ayımda ise fazla gelişme oldu :p tek yumurtam vardı ama çatlamadı sanırım.. doktora tekrar gitmek için regm in 3. gününü bekliyorum..sizce yine klomen mi verir doktor?
Eğer sende ve eşinde herhangi başka bir problem yoksa kliman verir bence çünkü genelde doktorlar 3 ay kullandırıyorlar daha fazla kullandıranlarıda duydum ben daha bir kere kullandım ama sanki bir daha kullanmak istemiyorum bilemiyorum çok kararsızım iyi bir doktor bulabildin mi peki

Eğer sende ve eşinde herhangi başka bir problem yoksa kliman verir bence çünkü genelde doktorlar 3 ay kullandırıyorlar daha fazla kullandıranlarıda duydum ben daha bir kere kullandım ama sanki bir daha kullanmak istemiyorum bilemiyorum çok kararsızım iyi bir doktor bulabildin mi peki
bi tane doktor buldum cnm iyi diyolar özel hastahane ücret fazla biraz ama yapcak bi şey yok artık sanırım ona gitcem.. eşimin sonuçlarında problem yok demişti doktor, bende de işte tam ifade etmedi doktor ama yumurtalıklarda tembellik var sanırım klomen bana baya etki ediyo vücudumda ama iyi yönde mi kötü mü bilemiyorum cnm.. sen neden kararsızsın klomen konusunda?

ben bu ay biraz da doktorumun azizliğine uğradım sanırım cnm, çünkü ilk gittiğimde klomen bitiminde 24 mm idi yumurtam ve iğne vermedi o zamn, 2 gün sonra gel dedi o zamn gidince de 32 mm olmuştu:( artı bana verdiği iğneyi genelde 2 doz veriyomuş doktorlar arastırdım bana tek doz verdi doktor ve çatlamadı gibi geliyo bana ..

bi tane doktor buldum cnm iyi diyolar özel hastahane ücret fazla biraz ama yapcak bi şey yok artık sanırım ona gitcem.. eşimin sonuçlarında problem yok demişti doktor, bende de işte tam ifade etmedi doktor ama yumurtalıklarda tembellik var sanırım klomen bana baya etki ediyo vücudumda ama iyi yönde mi kötü mü bilemiyorum cnm.. sen neden kararsızsın klomen konusunda?
Ben klomen kullanmadım zaten serephone kullandım ama oda bütün yan etkilerini gösterdi özellikle depresyon birde bendenkalp problemi var çarpıştım çok arttı inan o günleri zor geçirdim o yüzden birdaha denemek istemiyorum bir daha adet olayımda bakalım doktor ne diyecek belki fikrimi değiştirir

ben bu ay biraz da doktorumun azizliğine uğradım sanırım cnm, çünkü ilk gittiğimde klomen bitiminde 24 mm idi yumurtam ve iğne vermedi o zamn, 2 gün sonra gel dedi o zamn gidince de 32 mm olmuştu:KK43: artı bana verdiği iğneyi genelde 2 doz veriyomuş doktorlar arastırdım bana tek doz verdi doktor ve çatlamadı gibi geliyo bana ..
Kesinlikle çok Haklısın doktor bence geç kalmış çatlatma iğnesi yaptırmak için çok şükür adet oldun ya inşaallah bi daha ki aya herşey yolunda gider bakarsın güzel haberlerini alırız bende adet tarihimi bekliyorum 7 Mayıs adet tarihim bu gün birde bir arkadaşım doğum yaptı hamileliklerimizi arka arkaya öğrenmiştik Ama benimki düşükle sonuçlandı insanın içi burkuluyor

Ben klomen kullanmadım zaten serephone kullandım ama oda bütün yan etkilerini gösterdi özellikle depresyon birde bendenkalp problemi var çarpıştım çok arttı inan o günleri zor geçirdim o yüzden birdaha denemek istemiyorum bir daha adet olayımda bakalım doktor ne diyecek belki fikrimi değiştirir
hmm anladım canım çok geçmiş olsun, doktora da söyle bu şikayetlerini ona göre karar verin inşallah.. hepimize hayırlı zamnlarda gelsin bebişleri inşallah cnm .. hepimizin ayrı hayatları ayrı sıkıntıları var.. ama ortak noktamız bebişlerimize kavuşmak inşallah.. Rabbim dermansız dert vermesin, dert verip derman aratmasın.. yeter ki O'na tevekkül edip sabredelimm

Kesinlikle çok Haklısın doktor bence geç kalmış çatlatma iğnesi yaptırmak için çok şükür adet oldun ya inşaallah bi daha ki aya herşey yolunda gider bakarsın güzel haberlerini alırız bende adet tarihimi bekliyorum 7 Mayıs adet tarihim bu gün birde bir arkadaşım doğum yaptı hamileliklerimizi arka arkaya öğrenmiştik Ama benimki düşükle sonuçlandı insanın içi burkuluyor
doğru canım ben anlayamam seni elbet başıma gelmediği için, ama Rabbim her şeyin hayırlısını bilir, hepimiz içimizi ferah tutalım inşallah..

Kizlar bu ay ilk kez klomen kullanmistim.Dun adet olmam lazimdi.Olmadim...
Sag kasigimda batma oldu 5 dk surdu ama cok canim yandi...
Goguslerim aciyor onun disinda adet belirtim yok
Canım inşallah hamilesindır bende aynı belırtılerı yasamıstım:)

desirrem cevabın için çok teşekkür ederim yazamadım sana çünkü sana yazdığım gunun akşamı hastalandım boğaz enfeksiyonu grip çok ağır şekilde geçiyo pazar iğne oldum ama ilişki durumu zor oldu sanırım bu ay olmıcak o gun sana yazarken çok umutluydum ama artık umutsuzum iğneyi vurdurmıcaktım bile ama belki kise dönüşür diye vurdurdum artık hayırlısı olur inşallah bugun kontrolum var çatlamışmı diye bakacak tekrar çok teşekkür ederim.
Canım ınsallah catlamıstır.hıc umudunu kaybetme bızımde ıkı defa ılışkı olmustu sonra esım hastalandı grıp oldu ve ılışkı olmadı.bende bu yuzden tutmaz dıye dusundum ama tutmus :) guzel haberlerını beklıyorum :)

Back
X