- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
öyleyse bugun 14 . gun.hadi hayırlısı inşallah.Evet cnm kullandm iki defa igne oldum ilkinde catlamadi ikinci igneden sonra kan testinde catladi dedi fr ikinci igneyi 17 martta olmstm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyleyse bugun 14 . gun.hadi hayırlısı inşallah.Evet cnm kullandm iki defa igne oldum ilkinde catlamadi ikinci igneden sonra kan testinde catladi dedi fr ikinci igneyi 17 martta olmstm
inşaAllah canım çok heyecanlı bir bekleyiş :))dayanılmayacak bir agrı degil ama bilemedim yinede.inşallah hayırlara vesile olur.
ayyyy evet kesinlikle :)inşaAllah canım çok heyecanlı bir bekleyiş :))
Insallah cnm...Ama umutsuzum ayni zamanda test yapmayada korkuyorum...Birde az once adet oldum sandim bi baktim krem ama cok yogun fazla bi akinti beyazöyleyse bugun 14 . gun.hadi hayırlısı inşallah.
canım o akıntılar oluyormuş ama.gerçi bende hala oluyor.hayırlısı canım.bugun yarın senin durumun belli olur.istersen kan testi yaptır ama korkuyorum diyorsun. yada birkaç gun daha sabır.ama inşallah hamilesindir bizlerede umut olursun canım benim.Insallah cnm...Ama umutsuzum ayni zamanda test yapmayada korkuyorum...Birde az once adet oldum sandim bi baktim krem ama cok yogun fazla bi akinti beyaz
Kiiiz ben geldim dedimm kaynastir benideeeecanım o akıntılar oluyormuş ama.gerçi bende hala oluyor.hayırlısı canım.bugun yarın senin durumun belli olur.istersen kan testi yaptır ama korkuyorum diyorsun. yada birkaç gun daha sabır.ama inşallah hamilesindir bizlerede umut olursun canım benim.
sabır canım sabır... bir çoğumuz maalesef senin yaşadığın gibi her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz.. napalım bizimde bu dünyadaki sınavımız bu heralde.Merhaba kizlar bende bu ay ilk defa catlatma ignesi vuruldum. Bugun ignenin 17.gunu. suan o kadar sancim varki ayaga kalkip ise bile gidemedim. Ve surekli agliyorum. Kendime engel olamiyorum. Hersey Allahtan onu da biliyorum ama her ay yasadigim bu stres heyecan yordu beni artik.
sabır canım sabır... bir çoğumuz maalesef senin yaşadığın gibi her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz.. napalım bizimde bu dünyadaki sınavımız bu heralde.
bende varım canım ama tek taraflı ara ara sağ kasığıma bıçak batması gibi giriyor ve geçiyor benim daha 4 gün oldu iğne olalıkızlar igneden sonra hala karın agrısı kasık agrısı çekenler var mı?
canım idrar testi yaptırdın mı eğer hamleysen çıkar artık çünkü böyle her gün stres olup beklemektense bence testini yap üzüleceksen öyle üzülürsün sonraki ayı beklemeye başlarsın yada belki de güzel haberle karşılaşır bizleri de sevindirirsin inan seni çok iyi anlayan insanlar var burada hiç canını sıkma nasipten öteye yol yokCanim sabrediyorum.Birgun olsunda isyan etmedim. Doktor esimde morfoloji sorunu oldugunu soyledi hatta normal yolla cok zor hamile kalirsin dedi yinede isyan etmedim. Biliyorum bu bir sinav ama yinede uzuluyor insan iste. Biran once regl olsa rahatliyacam ama olamiyorumda. Korkumdan gidip kan testide yaptiramiyorum. Boyle sacma sapan bir ruh hali icersindeyim
hadi inşallah hayırlı haberler veririsin ne zamana kadar belemeyi düşünüyorsun ben şahsen dayanamam hiç herhalde hatta bazı forumlarda okuduklarıma göre 9. gün başlarım diyorum test yapmayaInsallah cnm...Ama umutsuzum ayni zamanda test yapmayada korkuyorum...Birde az once adet oldum sandim bi baktim krem ama cok yogun fazla bi akinti beyaz
Tatlım aynı gün iğne olduk diye birkaç gündür ben de seni merak ediyordum yazmadın buralara hiç..benim hala kasık ağrım var igneden beri..bazen hafif bazen çok sancı oluyor..ben 11.gunden itibaren hergün idrar testi yapıcamkızlar igneden sonra hala karın agrısı kasık agrısı çekenler var mı?
hoşgeldin canımmmmBen geldiiim
canım senin yazdığın saatte ben ogle arasındaydım.ancak oturabildim yerime.arkadaşlarKiiiz ben geldim dedimm kaynastir benideeee
canımm naber? evet biz seninle ignedaşız :) hatta sen ben veTatlım aynı gün iğne olduk diye birkaç gündür ben de seni merak ediyordum yazmadın buralara hiç..benim hala kasık ağrım var igneden beri..bazen hafif bazen çok sancı oluyor..ben 11.gunden itibaren hergün idrar testi yapıcamlütfen olsun lütfen hamile olayım :)))
canım benim 8.gun.aynen dedigin gibi bıçak batması gibi giriyor.ama benim bazen sag bazen sol.çok afedersiniz gaz yapıyor.tuvaletim var gibi geliyor gidiyorum hiçbişey yapamıyorum.yaaa kendimi dinlemekte istemiyorum ama elimde degil.bende varım canım ama tek taraflı ara ara sağ kasığıma bıçak batması gibi giriyor ve geçiyor benim daha 4 gün oldu iğne olalı
canımm naber? evet biz seninle ignedaşız :) hatta sen ben vehilal1907 ignedaşız :) uçumuzde 23 martta yaptık igneyi.canım ben haftasonu memlekete ailemin yanına gittim.gayet kalabalıktık guzel geçti kafa dagıttım o yuzden burayada girmedim.canım benim kasık batması karın agrısı devam ediyor.akıntım var.bazen krem gibi bazen beyaz. ama en belirgini gunluk pedim sanki altıma kaçırmışım gibi fena halde batıyor sarı oluyor.arkadaşlar midenizi bulandırdıysam çok özur dilerim.birde gogus ucumda igne batması surekli devam ediyor.
arkadaşlar hamilelik belirtilerinden biri idrar renginin belirgin şekilde koyulaşmasıymış.benim bazen renksiz ama bazende çok koyu.hayırlısı bakalım cuma doktora gidicem.o gun belli olursa olur.olmazsa adet gunumu beklicem.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlar.
hayırlısı canım nisan ayında hepimizin yuzu gulecek inşallah.ben bu cuma doktora gidicem zaten canım.o zaman 12. gun olacak.belki doctor o zaman görebilir.duruma gore bakıcam artık test için.sen ne zaman yapıcaksın canım.ama 14 gunden once yapmayın diyorlar.Canim bana birkez daha umut oldun idrarim koyu sarı ve böyle olmazdı normalde diye daha çok su ve sıvı tüketmeye calisiyodum ben de..inşallah bu umutlarımız boşa çıkmaz..kasık ağrısı dışında başka da bi belirti yokheyecan ve stresle bekliyorum..:) sen ne zaman yapacaksın ilk testini? Bat ı bekleyecek misin