MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

canım idrar testi yaptırdın mı eğer hamleysen çıkar artık çünkü böyle her gün stres olup beklemektense bence testini yap üzüleceksen öyle üzülürsün sonraki ayı beklemeye başlarsın yada belki de güzel haberle karşılaşır bizleri de sevindirirsin inan seni çok iyi anlayan insanlar var burada hiç canını sıkma nasipten öteye yol yok

Canimm allah razi olsun zzaten icimi dokebildigin tek yer burasi. Butun arkadaslarim suan hamile. Onlarla dertlesemiyorum.onlarinda kendine gore sikintilari var cunku. Az once kahverengi seklinde akintim geldi. Acaba yerlesme kanamasi olabolir mi dedim ama baya baya geliyor yogun sekilde.bu ayda benim olmadi. Rabbim sizlere versin ins. Hayirli haberlerinizi bekliyorumm

Kizlarr belirti var mi sizdee benim ilk defa bu gun adet olcakmisim gibi belime karnima agri giriyo ama batma degill oldum olcam gibi

bizim çalışmalar dün tamamen bitti :oops: sol kasığımda daha yoğun sancılar var ama gaz sancısı gibi de :KK17: ay nasıl geçecek bu 4 gün:KK34:

Kizlarr belirti var mi sizdee benim ilk defa bu gun adet olcakmisim gibi belime karnima agri giriyo ama batma degill oldum olcam gibi
Canım sankı o bendede oluyor.bugun bır ara adet oldum galıba dedım sonrada yok artık sacmalama dedım :) ama yınede kontrol ettım :)

Valla sen bu ay saglam calıstın :) sen kazanmayı hak ettın :) bızım sadece 2 kere olduuuu :KK43:

ahahahh ay sorma bıktık resmen çalışmaktan :KK70:ah canım keşke çok yapmakla olsa bu işler..millet tek seferde hallediyo ya çok bozuluyorum:KK53: ilk gecede hamile kalan mı dersin, tecavüze uğrayıp kalan mı dersin, istemeyip de olan mı dersin :KK61:hepsi kısmet meselesi

Ben test yapmaya korkuyorum yaaa

napalım canım negatifi görürsem üzüleceğim belki ama daha çabuk adapte ederim kendimi bir dahaki aya..çünkü eğer bakmazsam bu kez de umutlarım daha çok büyüyecek bat a kadar :110: hayal kırıklığım da daha büyük olacak..

ahahahh ay sorma bıktık resmen çalışmaktan :KK70:ah canım keşke çok yapmakla olsa bu işler..millet tek seferde hallediyo ya çok bozuluyorum:KK53: ilk gecede hamile kalan mı dersin, tecavüze uğrayıp kalan mı dersin, istemeyip de olan mı dersin :KK61:hepsi kısmet meselesi
Aynencanım hakılısın.bız cok takıyoruz ondan boyle oluyor

Canimm allah razi olsun zzaten icimi dokebildigin tek yer burasi. Butun arkadaslarim suan hamile. Onlarla dertlesemiyorum.onlarinda kendine gore sikintilari var cunku. Az once kahverengi seklinde akintim geldi. Acaba yerlesme kanamasi olabolir mi dedim ama baya baya geliyor yogun sekilde.bu ayda benim olmadi. Rabbim sizlere versin ins. Hayirli haberlerinizi bekliyorumm
Canım Rabbim sabır versin gerçekten zor bir durum daha dua etmemiz için vakit var demekki olsun önünüzdeki aylara bakcaz artık soranları hiç kafana takma daha düşünmüyoruz de geç onlar düşünsün. Elbet bir gün olacak

aynı durumdayız canım.benim bat gunumde 8 yada 9 nisan ama 5 nisan igneyi yaptırdığımın 14. gunu olacak.o yuzden kafam karışık.bu cuma bende doktora kontrole gidicem.inşallah hayırlı haberler alırız.
Çok heyecanlandım yazdıklarınıza çok az kalmış baksanıza dört gün geçer gider inşaallah güzel haber alırız doktor Dönüşü ama bana daha çok var 12 Nisan beklenmeyen adet günü ama ben o güne kadar bekleyemem zaten orası kesin testlerimde hazır bol bol internetten aldım.,.

Arkadaşlar merhaba benim bugün brta hcg 166, 05 çıktı ayın 25inde 62ydi ne olacak bu kimyasal gebelik neden yükseliyor

insallah degildir sonu kurtaj falan olur diye korkuyorum saglikli hayirli gebelikse basim ustune ama kanamam da oluyor degisik bi durum

Çok heyecanlandım yazdıklarınıza çok az kalmış baksanıza dört gün geçer gider inşaallah güzel haber alırız doktor Dönüşü ama bana daha çok var 12 Nisan beklenmeyen adet günü ama ben o güne kadar bekleyemem zaten orası kesin testlerimde hazır bol bol internetten aldım.,.
bende çok heyecanlıyım canım ama umutlanmak istemiyorum.çunku yine negatifse çok uzulecegim biliyorum.

Back
X