MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

@lamb-h paylaşırım tabi ama negatifse paylaşmam :63: bugün bi umutsuz hissettim kendimi ya zaman yaklaştıkça daha çok korkuyorum :KK17: belirti yok, karın ağrısı geçmeye başladı, gaz sancısı gibi arasıra gelip giden bi sancı var, gaz da olabilir..vücut sıcaklığı yükselirmiş ben bunu da hissetmiyorum :KK43: bir de çoğu kadında yumurtlamadan 3-7 gün sonra implantasyon kanaması gelirmiş ama yarın da gelmezse artık yok diyeceğim annemle ablamda gelmiş çünkü
aynı durumdayız canım.gun yaklaştıkça korku sardı beni.inşallah hepimizin tutmuştur.benim karın agrım var.heran adet olacakmış gibi.amannnn çok sıkıldım bu durumdan yaaaa.

Günaydın kızlar, bende 1.5 yillik evliyim bi kez kimyasal gebelik yasadim ustunden 10 ay gecti nerdeyse.Dun adetimin 4.gunuydu bu sefer bi kac arkadasimin tavsiye ettigi doktora gittim oda bana klomen verdi. Dun aksam ictim ama bugun yarin bitene kadar gunde 2 kez icicem.12.gunu tekrar kontrolum var,catlamadiysa ignemi veriliyor? Birde ben eylul ayinda yum takibi yaptirmistim 18 mmdi sonra catladi sorunsuz ama belliki catlasada olmuyor.
Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugün benimde 14.günüm iğneden sonra ama stresten ölüyorum ya test yapsam çıkar mi acaba ?????
canım 14. gun ignenin etkisi bitiyor diye biliyorum.sen mesajı akşam yazmışsın bugun 15. gunun oldu artık.istersen bugun yap.inşallah pozitifi gorursun ve bizlerede umut olursun.

Merhaba arkadaşlar biraz moraalsızım bgn esim şiştigimi soyledı ve genellıklede adet önce böyle olurum of bı tanede sivilce çıktı çok korkuyorum ya
senin ignenin kaçıncı gunu canım.benimde burnumda sivilce çıktı çokda acıyor.

güneşli umutlu bi günden günaydınn güzel anne adayları..dün gittim kontrole tahlil sonucuma baktı tamam dedi çatlatma iğnesi vermedi.bana vermiyodu zaten geçenkindede vermemişti kendi çatlamıştı.salı çarşamba perşembe ilişki dedi.progestan folbiol bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğnemi yazdı çarşamba kullanmaya başla dedi.dün akşam çalışmalar başladı :) çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır belkide miniğim şuan bende hayat buluyo...inşallah öyledir.rabbim yüzümüze gülsün çok istiyorum çokk....

canım o kadar çok istiyorum ki tutmuş olmasını.cuma yaklaştıkça beni korku sarmaya başladı.acaba cuma degilde pazartesi mi gitsem diye duşunmeye başladım.çunku pazartesi ignenin 15.gunu olacak daha net sonuç çıkar diye duşunuyorum.herkesin sevgisini verecegi bir evlada ihtiyacı var mutlaka.ama benimde o kadar çok var ki...
inşallah canım seninde birr evladın olacak bence git cuma günü çünkü ben geçen sene bu iğneden yaptırmıştım ve 12. gündü kan testi yaptırmamı istedi doktor ve negatif çıktı yani iğnennin etkisi geçmiş oluyor ertesi günde adet oldum çünkü ve diğer forumlarda da raştırdım 9. günde negatifi görenler var buda iğnenin etkisinin geçtiğini gösteriyor

Enfal97 Enfal97 canım korkuyorum ben de çünkü ara ara kanamam var inşallah Hayır olur sonuç
korkma canım nasibinde varsa o sana tutunur zaten sen bol bol dinlen çalışıyorsan falan izin al bence dinlenmek çok önemli çünkü ben hiç dinlenmemiştim ve grip oldum çok ağır geçti kendine dikkat et inşallah hayırlı haberler verirsin yarın mı yapacaksın tekrar bhcg

kızlar gunaydın.karın agrım devam ediyor.tuvaletim var gibi geliyor ama gidiyorum yapamıyorum bişey yok.midem çok yanma yapıyor.goguslerde dolgunluk var sanki ve uçları hala acıyor.birde sanki böbrek taşı agrısı gibi belime agrı giriyor.hayırlısı allahtan inşallah guzel sonuçlar alırım.hepinize duacıyım.

Bazı forumlarda sıvılcede hamılelık belurtısı dıyolar ama artık bılemıyorum çok sıkıldım belırtı aramaktan

kızlar gunaydın.karın agrım devam ediyor.tuvaletim var gibi geliyor ama gidiyorum yapamıyorum bişey yok.midem çok yanma yapıyor.goguslerde dolgunluk var sanki ve uçları hala acıyor.birde sanki böbrek taşı agrısı gibi belime agrı giriyor.hayırlısı allahtan inşallah guzel sonuçlar alırım.hepinize duacıyım.
Canım sen ne zaman yaptırdın igneyı ?

Günaydın kızlar 20 martta olmuştum o günü de sayarsak 13 .gunu pazar günüde bat gunum
bende 23 martta igne oldum.hayırlısı canım.senin bugun yarın belli olur zaten.bu ay kendinde farklı belirtiler farklı şeyler hissettiğin oldu mu?

bende 23 martta igne oldum.hayırlısı canım.senin bugun yarın belli olur zaten.bu ay kendinde farklı belirtiler farklı şeyler hissettiğin oldu mu?
Canım bu 10. ayım bu aya kadar her belırtıyı yasadım ama bu ay o kadar belırtım olmadı evet goguste dolgunluk var ama gecen aylarda fecı agrılar vardı bu ay sımdıye kadar agrım olmadı bı gecen hafta 2 gün sol kasıgımda ağrı oldu bacagıma vuran sımdı o da yok sadece çok özür dilerim tuvalette oturdugumda sol tarafında bı sıskınlık hıssedıyom o kadar

Günaydın kızlar... Şafak 5:))
Bugün iğnemin 15. günü. Bat 3 Nisan. Şu an gebeliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Pazartesi günü gidicem. Hiçççç umudum yok ama...

Bugün iğnemin 15. günü. Bat 3 Nisan. Şu an gebeliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Pazartesi günü gidicem. Hiçççç umudum yok ama...[ günaydın bu safaklar hiç bitmiyor

Canım bu 10. ayım bu aya kadar her belırtıyı yasadım ama bu ay o kadar belırtım olmadı evet goguste dolgunluk var ama gecen aylarda fecı agrılar vardı bu ay sımdıye kadar agrım olmadı bı gecen hafta 2 gün sol kasıgımda ağrı oldu bacagıma vuran sımdı o da yok sadece çok özür dilerim tuvalette oturdugumda sol tarafında bı sıskınlık hıssedıyom o kadar
eee o zaman bu ay hamile olman gerek inşallah :)

Bugün iğnemin 15. günü. Bat 3 Nisan. Şu an gebeliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Pazartesi günü gidicem. Hiçççç umudum yok ama...
gunaydın canım.sen bat gunune kadar test yapmayacaksın galiba.acaba diyecegin hiç belirti olmadı mı? inşallah pazartesi guzel haberler alırsın bizede verirsin :)

canım 14. gun ignenin etkisi bitiyor diye biliyorum.sen mesajı akşam yazmışsın bugun 15. gunun oldu artık.istersen bugun yap.inşallah pozitifi gorursun ve bizlerede umut olursun.
Ins.cnm ama doktorum adet gününü bekle demişti cuma gününü bekleyecem oyüzden

Back
X